Ga naar inhoud

Helaas Myxomatose, wat doe ik nu?


ceedeerom

Aanbevolen berichten

  • Reacties 144
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Wat erg dat Hayley het niet gered heeft, maar het zal voor haar wel fijn zijn geweest dat ze afscheid heeft kunnen nemen van Jazz en niet alleen gestorven is. Heel veel sterke met dit enorme verlies en hopelijk gaat het met Jazz toch weer de goede kant op. Aan jou zal het niet liggen, dat is in ieder geval zeker! Kom op Jazz, laat zien dat het kan!!! We duimen voor jou en je "konijnenmama"!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik kan het niet geloven eigenlijk, misschien sluit ik mezelf af van de gruwelijke werkelijkheid.

Ik vecht nu nog harder voor Jazz. Ik kreeg de raad te aerosollen, ik was bij de apotheek voor oogdruppels en wou vragen naar zo'n toestel, ben het met m'n stomme kop vergeten, straks opnieuw langs gaan.

Mijn dochter (ook al 35 ondertussen) raadt me aan geen konijnen of cavia's meer te nemen, maar ja...

Link naar reactie
Delen op andere sites

Tja soms laat je hoofd na zolang strijden je even in de steek. Erg vervelend maar is helaas niet anders, is ook ter bescherming van jezelf zodat je er zelf niet aan onder door gaat.

Snap de reactie van je dochter ook wel hoor maar kan ook heel goed snappen dat je niet zonder kunt. Ik persoonlijk kan ook niet zonder dieren. Maar we gaan er nog helemaal niet vanuit dat Jazz het niet gaat halen toch!!

Nog even knokken en veel sterkte en kracht toegewenst hoor!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Heb net ook even dit topic doorgelezen. Ik vind het echt super erg voor je. Welke ziekte een konijn ook krijgt, het is altijd één en al stress en somberheid. En op elk moment van de dag hangt er dan ergens zo'n zwarte wolk boven je hoofd omdat je weet dat één van je "kindjes" niet in orde is. Ik hoop alsnog dat Jazz er doorheen komt.

Maar ik ben nu ook wel erg benieuwd naar het feit of je je konijnen hebt laten inenten? Puur omdat ik meerdere verhalen lees hier op het forum m.b.t. myx.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik vrees dat het tijd wordt om afscheid te nemen, het verergert alleen maar.

Ik heb vandaag twee maal verneveld, toen moest ik gaan werken. Ben nu nog niet lang thuis, heb nog eens verneveld, z'n ogen uitgewassen, z'n neus proberen vrij maken, maar volgens mij heeft hij overal gezwellen, (weet niet of dat bij de ziekte hoort, maar hij kan z'n mond bijna niet openen) Hij is vreselijk afgevallen, hij eet echt niks meer, drinkt niet, als hij morgenvroeg haalt is het een wonder, maar ik vrees dat ik hem uit z'n lijden zal moeten verlossen, hoe pijnlijk ook voor mij.

Ik ben vreselijk teleurgesteld in de Wilhelminakliniek, ik kreeg een mail waarvan de tekst mij deed vermoeden dat het een standaardmail is en dat ze mijn tekst niet eens gelezen hebben. Ik bedoel, als ik vertel wat ik allemaal doe en welke medicijnen ik geef en ik krijg dan het advies om precies die dingen te doen en die en die medicijnen te geven, dan vraag ik met toch af.....

In elk geval, ik moet morgen werken van 17-21u, dus morgen kan en wil ik niet naar de DA. Vrijdag ben ik vrij, ik ben bang dat ik dan knopen moet doorhakken.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Aah bah myx is zo'n verschrikkelijke ziekte. Sterkte met het verlies van Hayley.

En ik duim voor Jazz...

Ik neem aan dat de konijnen allemaal geent zijn? Het is al eerder gevraagd, maar las nog nergens een antwoord. Maar gezien je eerder konijntjes verloren bent aan deze vreselijke ziekte ga ik er vanuit dat ze geent zijn. Want dan zijn de kansen aanzienlijk groter, alleen is het nog knokken. Mochten ze niet geent zijn zou ik dat wel bij de andere konijntjes straks laten doen, want dan heerst het wel in de omgeving.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .