Ga naar inhoud

heeft max toch blaasprobleempjes?


wupsie

Aanbevolen berichten

  • Reacties 194
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Misschien heeft hij nog geen tijd gehad om een zeer "leerzaam" gesprekje te hebben met de assistentes? En moeten zij dan weer het antwoord schrijven, wat ze dan al tig keer over hebben moeten doen omdat ze op z'n gronings woordjes vergeten zijn en het dan wel een hele vreemde brief wordt ??????? :he:

Link naar reactie
Delen op andere sites

nou zeg!!!! officiele brieven schrijven schijn ik heel goed te kunnen hoor!! en dan lees ik ze ook nog ff een paar keer door.

Maar had vandaag een voicemail van de dierenpoli. Van de arts zelf nog wel. Ze hadden mijn brief ontvangen en ze betreuren het erg, maar konden mij niet te pakken krijgen dus vandaar het voicemail bericht. Heb dus eigenlijk geen idee of ik nou nog terug moet bellen, of dat zij mij nog een keer bellen of dat het zo klaar is.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 maanden later...

zie dat ik helemaal niks meer heb verteld hoe het nou afgelopen is na mijn brief.

Toen ik in oktober weer kwam voor Max zijn kiesjes trof ik ook de eigenares van de dierenpoli. Zij heeft toen nogmaals haar excuses aangeboden en ze zei dat ze het erg betreurde dat het juist max heeft moeten overkomen. Ook afgesproken dat er een andere narcose voor max gebruikt zou worden, zodat hij wellicht niet meer zo suf is.

een week nadat hij aan zijn kiezen geholpen was werd ik ineens gebeld door de dierenpoli. Met de vraag hoe het met max ging en of deze narcose beter was bevallen. Dit vond ik toch wel netjes van ze. Maar deze narcose bevalt vele malen beter. Max is eind van de middag geholpen en ik mocht hem om 6 uur al weer ophalen!

Maar helaas bleek max zijn rug toch niet de enige oorzaak van zijn haakjes. In oktober zijn er dus weer haken weggehaald en nu hoor ik max weer knarsen en maakt hij weer dansjes rond zijn voerbak. ik heb er ook weer naar laten kijken. zijn kiezen zijn alweer lang, maar er zitten nog geen scherpe punten aan die in zijn wangen of tong steken. we wachten dus nog even voor we die weg laten halen.

Van de pijn in max zijn rugje Merken we vrij weinig meer sinds hij samen met mini in het gelijkvloerse hok woont. ik kan inmiddels zijn houding herkennen als hij die pijn heeft. maar ik denk dat ik in de afgelopen maanden misschien 1 of 2 keer pijnstilling heb gegeven. Ook is Max helemaal niet meer nat geweest of dat hij zijn plas zomaar liet lopen.

We kunnen dus wel zeggen dat het hok de oplossing is geweest! en ik ben ook heel blij dat we het hebben geprobeerd in plaats van hem maar gelijk in laten slapen. Maar ook ben ik heel blij dat onze da hier aan gedacht heeft dat dit mogelijk de oorzaak zou kunnen zijn.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .