Ga naar inhoud

The Hay Experts (UK)


hyperpancake

Aanbevolen berichten

  • Reacties 1,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

  • 2 weken later...

Ik wou ook graag eens het voer bij THE bestellen en dan ook wat speeltjes en die grasmat large (leek handig om in de winter er 2 in de ren te leggen ivm de kou)

Maar nu zijn veel dingen die ik wil bestellen niet leverbaar.. weten jullie soms of dit lang duur voor ze leverbaar zijn ? (die grasmat was niet leverbaar en die 4 wilgenballetjes voor 1 pond.. en nog wat dingentjes )

Link naar reactie
Delen op andere sites

Even mailen en je bent er zo achter.. Die balletjes had ik trouwens wel in één van mijn Bunny Treat Baskets (die nu van ander materiaal als eerst gemaakt zijn....... Heb met het eerstem andje maande ngedaan, die andere was in twee nachten compleet op! :o had er wel 200 mogen bestellen ipv 2..) zitten.. Dus als je ze graag wil kun je ook zo'n mandje met die balletjes bestellen misschien.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb een bestelling bij THE geplaatst, betaling is binnen en nu ben ik via mijn trackingnummer het pakket aan het volgen. Hij is vanmorgen vroeg in Meppel aangekomen en er staat bij: Confirmed at depot.

Iemand enig idee wanneer hij dan bezorgd wordt? Zou mooi zijn als hij vandaag kwam, want ik ben vandaag vrij..

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .