Spring naar bijdragen

Pablo&Lola

Members
 • Aantal bijdragen

  526
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  8

Pablo&Lola last won the day on 27 Maart

Pablo&Lola had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

225 Uitstekend

Over Pablo&Lola

 • Rang
  Burchtenbouwer

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Wit en blauw, lekker simpel en makkelijk te onthouden. 😉 Onze vorige konijnen waren wit of zwartwit en matchten toevallig goed met onze zwartwitte katten.
 2. Laten vallen. Ik game nooit, dus ik heb er helaas niks aan. 😉 Een hottub.
 3. Ik heb momenteel een Vlaamse reus en een klein konijn die in een overdekte ren van +/- 10 vierkante meter wonen en heel eerlijk vind ik zelfs dat formaat wat aan de krappe kant voor de reus, laat staan twee reuzen. Het wat kleinere konijn kan lekker racen, maar voor de reus wordt dat al een stuk lastiger, omdat die met één hop een grotere afstand aflegt. Het ligt er natuurlijk ook een beetje aan wat je allemaal in de ren zet. Ze kunnen bijvoorbeeld niet door een schuilhuis heen rennen, maar wel door een (lage) zandbak of tunnel. Ik probeer daarom zo min mogelijk dingen in de ren te zetten die de doorgang 'blokkeren'. Natuurlijk staat er wel een schuilhuis in, twee zelfs, maar die zijn zo neergezet dat de konijnen er ook achterlangs kunnen hoppen. Ik raad je trouwens echt aan om als schuilhok een hondenhok aan te schaffen. Een nachthok met verdieping is echt heel onhandig voor de grotere konijnen; het trappetje is te steil en het gat te klein. Qua voeding moet je ook echt wel bereid zijn om meer kosten te maken. Mijn reus is 3x zo groot als mijn kleine konijn en eet dus ook 3x zoveel. Je gaat dus een stuk sneller door je voorraad heen. Verder zijn ze hartstikke leuk hoor. 😉
 4. Wat een leukerds! 😍 Ook geweldig hoe het huisgenootje van Harvey de boel 'videobombed'.
 5. Het bunnyflopseizoen is weer geopend!☺️
 6. Ter illustratie. 😄
 7. Haha, leuk hè? Het voorjaarsgedrag uit zich hier vooral in veel binkies en bunnyflops. Rijden doen ze niet, maar dat heb ik ze sowieso nooit zien doen. Ze smijten daarentegen wel met alles wat ze tegenkomen (niets lijkt op de goede plek te liggen, haha). Vooral de blik en veger zijn favoriet. Oja, en als iets kapot geknaagd kan worden, dan moet en zal het kapot geknaagd worden. 😂 Qua verharen zijn ze beiden al een heel eind op weg. De voedster help ik wel een handje door te plukken, want zij kwam er vorig jaar vrij slecht doorheen.
 8. Deze bolle wangetjes van Lola wil ik jullie ook niet onthouden. ☺️
 9. Ik had ook een voedster die bij een bunnyflop haar hoofd een aantal keer naar boven en weer naar beneden bewoog. Geen idee waarom. Een ander konijn bewoog zijn hoofd altijd naar de zijkant, bijna tot op de grond, als hij in slaap viel. Dat zag er ook altijd heel vreemd en eng uit, maar zo sliep hij gewoon.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .