Spring naar bijdragen

Pablo&Lola

Members
 • Aantal bijdragen

  211
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  2

Pablo&Lola last won the day on 22 November

Pablo&Lola had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

80 Uitstekend

Over Pablo&Lola

 • Rang
  Lamprei

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Een konijn dat zoemt? 😂 Hoe klinkt dat? Ik kan me er echt niks bij voorstellen... Klinkt het als een mug? Knorren ken ik dan weer wel.
 2. Pablo&Lola

  Klaagtopic 2019

  Even klagen: De groene container wordt hier vanaf deze week tot aan ergens in het voorjaar nog maar één keer in de vier weken geleegd in plaats van één keer in de twee weken. Niet echt prettig voor mensen met konijnen en andere dieren die hooi, stro en andere bodembedekking gebruiken en waarbij de container na twee weken toch echt wel vol zit. Een extra container is duur, helemaal voor die paar maanden dat ik 'm nodig heb. Wat te doen?
 3. Poeh, lastig. Mijn nijnen hebben daar ook een handje van: ze leggen elke dag opnieuw een strand aan in de ren met zand uit de zandbak, verplaatsen de toiletbakken elke dag om vervolgens op de oorspronkelijke plek te keutelen, trekken alle hooi uit hun hooirollen en werkelijk ALLES in de ren is voorzien van anti-knaagstrips, behalve hun knaagspeeltjes dan, omdat ze anders de boel afbreken (een schuilhok zonder strips wordt binnen een paar weken met de grond gelijk gemaakt). Ik heb me er maar bij neergelegd. 😂 Maar goed, je zei dat het gedrag plotseling is ontstaan. Is er iets veranderd? Is er onrust binnen de groep? Oh ja, zaagsel kan je beter achterwege laten. Dat is erg stoffig en bevat toxische stoffen, wat niet bevorderlijk is voor de gezondheid en de luchtwegen van je konijnen.
 4. Yep, vaccinaties geven geen 100% bescherming, maar verminderen de kans op ziektes wel aanzienlijk.
 5. Pablo&Lola

  Secret Santa!

  @JacinthaBrehler Haha, geweldig! 😄
 6. Zijn het echt klitten of is het gewoon een wat dikkere vacht? Mijn Vlaamse reus heeft ook een dikkerige vacht onder haar voetzolen, maar geen klitten. Als het wel klitten zijn, zou ik inderdaad voorzichtig zijn met wegknippen om dezelfde reden die @MichelleloveElmo geeft. Heb je er een foto van?
 7. Pablo&Lola

  Secret Santa!

  @JacinthaBrehler Ik zat stiekem te hopen dat er een foto van de koeien-onesie bij zat, maar helaas... 😂 De Soquen zijn heel leuk!!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .