Spring naar bijdragen

Pablo&Lola

Members
 • Aantal bijdragen

  912
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  13

Pablo&Lola last won the day on 24 Juni

Pablo&Lola had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

492 Uitstekend

1 Volger

Over Pablo&Lola

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Ik maak me zorgen om Lola. Heb het gevoel dat ze niet haar normale, blije zelf is en dat haar hoofd iets naar rechts neigt te staan (is het dan toch EC?). Ik heb de dierenarts dus maar weer gebeld. Er zitten nog twee spoedgevallen voor haar, maar word hopelijk straks teruggebeld om langs te komen.. ☹️
 2. Een van mijn konijnen heeft een tijdje terug een heel weekend bij de dierenarts overnacht, omdat hij niet at & keutelde. Heb hem toen na het weekend weer opgehaald, ook al at en keutelde hij nog steeds niet, maar eenmaal thuis leek er niks meer met hem aan de hand. Brok, hooi, groente, alles ging naar binnen en de keutels rolden eruit. Hoop dat jouw konijntje zich thuis ook bedenkt. 😉
 3. Ik was een tijdje terug met Lewis naar een andere dierenarts geweest voor een weekendconsult en was toen ook al 90 euro kwijt voor alleen het consult. Maar meer dan 100 euro is wel erg extreem. Hopelijk zijn ze dan ook extreem kundig.
 4. Balen zeg! Hoop dat ze iets voor haar kunnen betekenen.
 5. Niet dat ik weet. Heb 'm vorig jaar met korting in een Frans winkeltje zien hangen. Op de dag dat ik 'm wilde kopen, was hij er helaas niet meer. Maar via de Franse webshop is ie idd nog wel te bestellen.
 6. Pablo&Lola

  Sloopkonijnen

  Sommige konijnen lijken geboren te zijn met het motto 'Alles Kan Kapot'. Zo ook Lewis. Wie woont er nog meer met ware sloopkonijnen, die misschien Lewis wel overtreffen? Kom maar op met die foto's & filmpjes! 😄
 7. Hahaha! 😂 Vreselijk dat gevoel als je het niet zeker weet.
 8. Met hoeveel ml komt 11 kg hond overeen? 0,73 ml? In de hondvariant zit 1,5 mg/ml, dus dat zou dan 1,1 mg (0,73*1,5) per dosering zijn gedeeld door 2,2 kg konijn is 0,5 mg per kg. Correct me if I'm wrong.
 9. @JacinthaBrehler Zitten deze al in je collectie?
 10. Wil je hier een update plaatsen als ze weer te bestellen zijn? 🙂
 11. Hahaha, kom ik aan met mijn 1,5 uur enkele reis naar kantoor. 😅 Ik vind het thuiswerken dus wel prima. Moet wel zeggen dat ik het niet heel handig doe: ik werk parttime, maar werk nu eigenlijk elke dag een paar uurtjes in plaats van een paar keer volle dagen, omdat je zo makkelijk even je laptop open kan klappen. En na zes uren werken heb ik het meestal ook wel weer gehad voor de dag.
 12. Per dag of per dosering? Indien per dag, dan zou ik op 0,86 mg per kg zitten (6 mg/~7 kg), per dosering op 0,43 mg per kg (3 mg/~7 kg). Edit: Te snel gelezen. Ik zie dat je "dosering" noemt. 😉
 13. Ehhh, ik haak even in over de dosering meloxicam. Mijn konijn van bijna 7 kg kreeg afgelopen week 2x daags 2ml 1,5 mg/ml voor haar blauwe oog, dus 6 mg per dag (de dosering voor 30 kg hond)! Ligt het aan mij of is dat dan wel heel erg veel?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .