Spring naar bijdragen

Pablo&Lola

Members
 • Aantal bijdragen

  289
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  2

Pablo&Lola last won the day on 22 November 2019

Pablo&Lola had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

95 Uitstekend

Over Pablo&Lola

 • Rang
  Keutelaar

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Misschien ook leuk en educatief om "de konijnenopvang" als hoofdstuk toe te voegen en eventueel, als je daar tijd voor hebt, samen met je dochter een opvang in de buurt te bezoeken.
 2. Pablo&Lola

  Wat is dit?

  Ik kom ook regelmatig dingen in het hooi tegen die er niet in thuis horen, zoals een stuk plastic of touw, dus ik controleer altijd maar even extra.
 3. Wat vervelend! Zouden ze tijdelijk niet leverbaar zijn of helemaal niet meer leverbaar? Cisaral nog wel? Wat is de reden en zijn er vervangende middelen? Ik kan er op internet helaas niks over terugvinden..
 4. Ik heb een tijdje Panacur moeten geven om te ontwormen. Vanaf het begin had ik het door een papje van biks en water met af en toe een klodder Olvarit wortel gemengd (ieder konijn een eigen bakje). Werkte perfect! Ik heb het daardoor nooit onder dwang hoeven toe te dienen. 😊
 5. Dat begrijp ik hoor! Gelukkig leiden ze ook kritische mensen zoals jij op, die het beste met het welzijn van de dieren voor hebben en verbeterpuntjes zien. Toch zou je van zo'n instelling juist wel iets meer mogen verwachten, maar goed, da's mijn mening.
 6. Mag ik vragen om welke opleiding en instelling het gaat? Ik ben blij dat jij dit naar buiten brengt, maar ik vind dat hier ook wel iets aan gedaan mag worden (niet per se door jou hoor), al is het alleen maar om de school enig bewustzijn bij te brengen...
 7. Haha, leuk hè, die 'hulpjes'. 😄 Ik heb hier ook zo'n bemoeial die altijd in de weg loopt en het wel even laat weten als iets niet goed schoongemaakt is door het nog maar weer een keer overhoop te gooien. 😂 Nieuw meubilair en accessoires doen het ook altijd goed. Zo leuk om ze dan bezig te zien met het herontdekken van hun huis. Jouw konijnen kunnen in ieder geval weer even vooruit! 😉
 8. Oh, wat vervelend voor je, zeg! Ben je met al je goede wil en moed naar school gegaan, heb je nog niks kunnen doen.. Krijg je van school uit geen (extra) begeleiding dan? Succes in ieder geval! Hoop dat je wel ergens hulp kan krijgen. Dank je wel! Het snaaien laat ik echter wel even links liggen, want het smaakt me allemaal nergens naar. 😐
 9. Na afgelopen week ziek te zijn geweest, vond ik het vanochtend wel weer eens tijd om naar m'n werk te gaan. Helaas had ik blijkbaar iets te vroeg gejuicht, want ik ben nu weer ziek naar huis.. 😔 Wat een ellende dit, zeg!
 10. Ik denk dat het stukje uit de commercial verwijderen voor hen gewoon een makkelijke manier is om een grotere aanklacht te omzeilen.😉 Ik zie ook nergens excuses of iets dergelijks.
 11. @JokeC Ja, klopt! Zie foto voor reden die Hans Anders hiervoor geeft (afkomstig van de Facebookpagina van Rabbits Company).
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .