Ga naar inhoud

knaagjeknabbelsuddenly

Members
 • Items

  456
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Profiel informatie

 • Namen van de konijnen:
  Knaagje knabbel en Suddenly
 • Huisdieren
  Konijnen en een aquarium

Recente bezoekers van dit profiel

1.318 profielweergaven

knaagjeknabbelsuddenly's prestaties

Keutelaar

Keutelaar (3/6)

 1. Een lastige beslissing, succes met alles.
 2. Hihi het lijkt wel een spookhuis: deur op magische wijze open, konijnen naar binnen, deur op magische wijze weer dicht. Haha, ze vonden het niet erg zo te zien😂😂.
 3. Zo leuk al die filmpjes van jou🥰.
 4. Hihi, ik zat ook al te twijfelen, idd met dat off topic…. Maar toch hier dus👍
 5. Een vraag, alweer over planten. Ik dacht, ik stel hem hier maar, anders blijven we bezig😜. Mogen konijnen oost Indische kers / Tropaeolum? Kon hem niet vinden bij de veilige planten lijst. Op het forum alleen bij een topic uit 2011, en daar kon ik uiteindelijk alsnog geen antwoord vinden 🙈. Op een andere site kon ik het wel vinden, daar stonden allemaal planten die konijnen en andere huisdieren wel of niet mogen hebben. Ik weet niet of ik die mag noemen? Verwacht van niet. Maar omdat ik die site helemaal niet ken, leek het me wijsheid om het nog even na te vragen.
 6. Hmmmm, oké, niet te veel dus. Ik heb liever niet van die net wel net niet groente, dus ik denk dat ik het maar niet ga geven. Bedankt @Evee en @To van de Veluwe!
 7. Heel erg bedankt iedereen, ik ben weer gerust gesteld 🤗.
 8. Hihi, dat vergeet mijn overbezorgde-konijnen-moeder-instinct weleens ja🙈. Goed dat je het zegt. We hebben buitenkonijnen trouwens 😅.
 9. Uhhhh, lang verhaal kort.... Ik vindt het een super leuk idee, maar ze hadden de zandbak bestempeld als wc....🙈. Gaat hem niet worden, helaas🫣.
 10. Hihi, daar ben ik weer ;). In de moestuin staan raapsteeltjes, maar aangezien het er best veel zijn, vroeg ik me af of konijnen dit ook mogen. Het stond niet op de lijst met veilige groeten... Ik vond er wel een topic over, ik geloof uit 2003😅😅🤣🤣. Toen dacht ik, dan vindt i, het iets veiliger om het even te vragen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .