Ga naar inhoud

Moeder van nijntje

Members
 • Items

  81
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Berichten die geplaatst zijn door Moeder van nijntje

 1. Heeuy, Ik heb twee konijntjes snuffie en nijntje nou heb ik snuffie van een opvang en is hij geholpen. Alleen mijn voedster nijntje is nog niet geholpen en afgelopen 3 dagen rijd ze steeds op snuffie en dat vind hij helemaal niet leuk. Wat kan ik in tussen tijd doen om het te minderen want ik ga nog een afspraak maken voor haar bij de da.

   

  Groetjes

 2. @happy211 ja mijne een konijn heeft in het verleden al eens snot gehad bij de opvang is hij daar voor behandeld. En zag ik dat hij er weer last van had dus dacht ga maar even naar de dieren arts. Ik heb gekeken maar mijn andere konijn heeft nergens last van. Dus dan neem ik ze alle twee mee bedankt:)

 3. Heeuy, Ik heb vanmiddag een honden/katten bal gekocht daar kun je dus voer in doen. Ik dacht dat is nu leuk voor me konijntjes. Ik heb het nu even getest en ze zijn de 20 minuten mee bezig. Ze vinden het hartstikke leuk 

   

  Groetjes 

  • Vind ik leuk 1
 4. Hallo. 

  Mijn twee konijntjes hebben allebei vieze poten een van mijn konijntjes wil niet zindelijk worden en plast nog wel eens op de grond. Daar gaan mijn twee konijntjes in staan en krijgen hun achter poten helemaal vies en geel. Nu is mijn vraag wat ik daar aan kan doen want ik weet dat ze niet gewassen mogen worden. Ik heb al beetje geprobeerd met klein beetje natte keuken rol maar geen succes zijn best eigenwijs.

   

  Groetjes ❤🐰

 5. Heeuy,

  Ik heb een vraag ik woon zelf in Twente en wil graag een goeie dierenarts vinden die verstand heeft van konijnen. Ik zit nu wel bij een dierenarts maar die is meer gespecialiseerd in honden en katten.

   

  Groetjes ☺

 6. Heeuy 

  Ik had een vraagje vandaag kan ik mijn konijntjes ophalen van de koppelvakantie.

  Maar ik gebruik voor mijn nijntje een kattenbak voor keutelen en hooi eten maar toen zag ik dit op internet (zie foto) 

  Heeft iemand hier ervaring mee en wat is jou mening over deze keutelbak.

   

  Groetjes 

  Screenshot_20210822-140407_Samsung Internet.jpg

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .