Ga naar inhoud

Moeder van nijntje

Members
 • Items

  81
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Berichten die geplaatst zijn door Moeder van nijntje

 1. Heeuy, Ik heb twee konijntjes snuffie en nijntje nou heb ik snuffie van een opvang en is hij geholpen. Alleen mijn voedster nijntje is nog niet geholpen en afgelopen 3 dagen rijd ze steeds op snuffie en dat vind hij helemaal niet leuk. Wat kan ik in tussen tijd doen om het te minderen want ik ga nog een afspraak maken voor haar bij de da.

   

  Groetjes

 2. @LienappelsienJa ze loopt de heledag los en in de avond gaat ze in haar grootte ren. ik heb de toilet altijd op de zelfde plek staan maar toevalig vandaag even verplaats om te kijken het hielp. Want ze laat overal keutels achter waar ze loopt ik hoop dat het met de puberteit te maken heeft

 3. Hallo,

  Mijn konijn heb ik al vanaf 9 weken.

  En ben na 12 weken begonnen met trainen van het poepen op een toilet. Het ging in het begin super goed ze had het zo door.

  Nu ze ouder begint te worden en in de puberteit komt poept ze het hele huis onder en plast overal. Ik heb al geprobeerd haar kattenbak buiten haar ren te zetten maar dat blijkt niet te helpen. Heeft iemand tips of andere ideeën 

  Alvast bedankt 😊

 4. @Dorusjedot mijn dierenarts zij dat ze gas had in haar buik en heb daar voor medicatie gekregen en dwangvoer omdat ze niet veel eet. Maar ik probeerde haar die dwangvoer te geven met twee man sterk maar het ging er gewoon niet in. en ze wou geen banaan eten geen appel. Dus heb de dierenarts opgebeld ze zijden kom maar meteen.

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .