Ga naar inhoud

Dorusjedot

Members
 • Aantal items

  414
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  Brabant
 • Namen van de konijnen:
  Snoet & Knoet
 • Huisdieren
  Twee konijnen & vriend ;p

Recente bezoekers van dit profiel

358 profielweergaven

Dorusjedot's Achievements

Keutelaar

Keutelaar (3/6)

350

Community reputatie

 1. Nee dit gaat niet over Loet. Maar ik denk niet dat het om groomen gaat. Het is namelijk echt hard graven en daarna die nibbel. Daarnaast doet hij dit ook op het plaid.
 2. @Kolino nee, het gaat dus ook om kragen en gladde stukken. Zo had ik heel charmant dikke sokken met daaroverheen een joggingbroek. Daar zat dus 0 speling of krekel in. Daar deed hij dus precies hetzelfde. Voor mij ook ideaal om even te kijken of hij nu echt doorbijt of niet, want ik voelde er echt niks van. Dat is dus niet het geval. Het is niet dat het kapot moet of doorgeknaagd wordt. Het is echt graven en een nibbel.
 3. Dorusjedot

  De kledinggraver

  Hallo! Mijn konijn heeft iets met onze kleding. Vooral de kleding van mijn vriend eigenlijk, want mijn shirts worden met rust gelaten. Er wordt namelijk vaak even in de kleding gegraven en vaak even genibbeld. Punt is een beetje, wij hebben op dat moment de kleding aan. Ik begrijp ook echt niet wat het nu precies is. Want na de nibbel, wandelt meneer vrolijk door. Om na een paar minuten weer verder te gaan. Naja, jullie begrijpen, dat is soms vest vervelend. Iemand tips? Of verklaringen? Want als we weten waar het vandaan kan komen, kunnen we daarmee aan de slag.
 4. @Boefje niet dat ik weet. In ieder geval geen speeltjes oid. Heb de foto's naar de dierenarts gestuurd en ze denken dat er niks aan de hand is.
 5. Voedster, niet geholpen. Is een egale kleur.
 6. Dorusjedot

  Groene urine

  Hallo! Ik weet dat een konijn vele verschillende kleuren urine kan hebben en ik maak mij dan ook niet snel zorgen. Maar toch vraag ik mij af of er een oorzaak kan zijn voor groene urine? Iemand die hier meer over weet?
 7. Een beetje laat, maar deze 'Grand Escape' is vanochtend met een paar uurtjes gemaakt. We hebben het al 3 keer dichtgegooid, wat dus het angstige gezicht van Toet verklaard 🤣 (het loopt ongeveer een half metertje door. Vorige week zaten ze op een ander, inmiddels afgezet, stuk. Weg wifi....)
 8. Ik merkte inderdaad dat alles in het begin even wat voorzichtig ging, maar inmiddels is ze er goed aan gewend.
 9. Omdatijn konijn gehecht moest worden bij het mondje, zijn er best wat snorharen aan 1 kant weg. Is er iets waar ik nu extra rekening mee moet houden? Of regelt het konijn dit nu zelf gewoon? Gewoon uit nieuwsgierigheid
 10. Dorusjedot

  Plataan

  Er staat hier zeer weinig informatie over op het internet. Mogen konijnen nu wel of geen plataan (boom)?
 11. Ik heb een verzekering gehad voor mijn konijntje. Er is maar 1 verzekeraar voor konijnen. Die betaald (als het al vergoed wordt) maar 80% van het bedrag. Je betaald dus premie, maar als er iets is betaal je ook altijd zelf mee. Daarnaast ben ik nu een aantal keer naar de dierenarts gemoeten (helaas), maar ik mis de verzekering zeker niet. Ik zorg dat ik altijd wat geld achter de hand heb. Met een verzekering ben je vaal duurder uit.
 12. Dit is het gedeelte wat beschermt moet gaan worden. Daar heb ik dus echt iets flexibel voor nodig...
 13. Een kabel is onder de grond en de rest is zegmaar van de tv naar de stekkerdoos... We hebben de kabelbeschermers via een betrouwbare site die konijnen producten verkopen. We hebben verschillende varianten. Maar allemaal gevlochten kabelbeschermers van verschillende materialen en diktes.
 14. Wie heeft de gouden tip voor kabelbeschermers? We hebben nu verschillende geprobeerd, maar zelfs deze zijn niet opgewassen tegen onze Toet. Momenteel zijn beide switch kabels kapot, de tv kabel en de algehele internetkabel naar ons huis....
 15. Ja ik vind het wel prettig. Je kan standaard berichten instellen (ook voor specifieke tijden), auto reply, extra informatie dat soort dingen. Ikzelf maak er geen gebruik van, maar het bedrijf waar ik wel wel. Er zitten verder ook geen kosten oid aan.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .