Ga naar inhoud

Punky punk

Members
 • Aantal items

  2.753
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  9

Alles dat geplaatst werd door Punky punk

 1. Heb je onderstaand artikel al gelezen? Misschien staan hier wat tips in. Bij mij hielp het altijd om ze op heel veel verschillende manieren hooi aan te bieden. In een wilgentunnel, los, in een ruif, in een mand... Misschien kun je dat eens proberen? Ik zou je konijntje niet alleen op gedroogde soorten kruiden zetten. Zou ik mogen vragen waarom je je konijntje van de brokken hebt gehaald? En eet je andere konijntje wel genoeg hooi? https://www.bunnybunch.nl/informatie/hooi#:~:text=Plaats van het hooi&text=Van dat hooi zullen de,konijn er makkelijk bij kan.
 2. Deze zomer gaan wij de tuin ook een opknapbeurt geven. Het is een grote tuin, dus er moet redelijk veel gebeuren. Er moet een 'kot' afgebroken worden (met asbest in, moeilijk klusje dus) er moeten boordstenen gelegd worden, de oprit wordt vervangen, onkruid moet uit, er wordt een nieuwe omheining geplaatst, er moeten planten geplant worden, er moet geschilderd worden, de hagen moeten worden gesnoeid, enz. Kijk er naar uit, in de tuin werken is echt iets dat mij rust geeft. Heerlijk
 3. Die van scratch en newtond zijne echte aanraders. Die van beeztees jammer genoeg niet. Als het vrieslaagje dat rond de icepod hangt smelt loop het naar het midden van de icepod toe. Niet zo makkelijk.
 4. Wat lief dat je het vraagt! Het jagen is niet minder geworden en het plan om dr te laten castreren is er. Nu niet echt het juist momentn ivm met de examens. Na de examens zal de castratie -hoogwaarschijnlijk- plaats vinden.
 5. Thee, net iets gezonder en kan ik heerlijk van genieten. kleren of accessoires?
 6. Nou, hangt ervan af in welke peridode van de maand. Hahah Ben ik de enige die haar winkelkar van de langste rij neemt en in de kortste rij weer terugzet?
 7. Anna had het huist, C
 8. B. Heb het hier al te vaak voorbij zien komen. Haha Hoeveel percent hooi 'moet' deel uitmaken van wat een konijn eet? A. 85% B. 70% C. 80% Ps. best wel moeilijk om een vraag te verzinnen die niet al te makkelijk is. Haha
 9. Vangen, doneer ik het wel aan een konijnenopvang. een joggingbroek
 10. Dankjewel voor het advies! Bess is nu ongeveer 2,5 jaar oud. Misschien nog even leuk om erbij te vermelden. Ze zijn sinds 15 april 'al' een jaar lang een koppeltje, Punky is op 24 december 2 geworden en Bess op 15 oktober. Haha
 11. Moet lukken! En dus split cage? En niet helemaal van elkaar weg. Ik lees er zoveel verschillende dingen over.
 12. Dus waarschijnlijk was het dan EC. Of zie ik dat mis?
 13. Heel erg positief! "Nee, wij willen geen konijntjes!" *ze kunnen niet meer zonder* Je kent het vast wel haha. Het draait ook niet echt om geld, maar eerder de verantwoordelijkheid, de zorgen,...
 14. En bedoel je dan echt apart apart? Of split cage?
 15. Oké, dat schept al heel wat meer duidelijkheid, dankjewel! Als ik het goed begrijp is de eerste stap dus om Besje te laten castreren. Dan zien we wel verder.
 16. Nouhouw, ik zit ook even in de knoop. Ik kan mijn situatie een beetje vergelijken met die van @Newby1981. Punky en Bess zijn ondertussen al iets meer dan een jaar een koppeltje. Ik zou willen zeggen dat het een gelukkig koppeltje is. Maar helaas is dat niet zo. Besje is altijd al dominanter geweest dan Punky. En dat liet ze ook af en toe merken. De laatste twee maanden doet ze nog amper iets anders dan hem achterna zitten. Ik zie Punky wegkrimpen en dat doet me pijn. Zijn het de lentekriebels of zijn ze dan toch niet zo'n goede match, wat me zou verbazen want het hele jaar door waren het beste maatjes. We zijn van plan om Besje te laten castreren, maar is dat wel slim in deze situatie? Want daarna gaan we ze waarschijnlijk moeten herkoppelen op neutraal terrein. Hoe verloopt zo'n koppeling? Hoelang duurt zo'n herkoppeling? Kunnen ze daarna wel weer bij elkaar? Zoveel vragen dat ik heb en ik vind er maar geen antwoord op.
 17. Nou, dan toch Besje. Besje is echt het konijn waar ik mee kan lezen en schrijven. Misschien is soulmate wel het juiste woord. Besje is heel erg eenkennig en neemt alleen aandacht van mij aan. Toen ik ze bij mij kwam had ze wel 7 maanden lang in de opvang gezeten. Ook een langzittertje dus. Achteraf bekeken snap ik ook wel waarom. Daarom dat ik dan ook zo blij ben dat ik mijn heartbunny een prachtige thuis kan geven. Toen Besje net bij mij kwam hadden we het even moeilijk om onze draai te vinden, eens die er was liep alles op wieltjes. Nou loop ik hier wel te zeggen hoeveel ik van Besje hou, maar evenveel van Punky. Hij is zo een lieverd, een jan en allemans vriend. Haha. Dan is er ook nog een konijntje wat ondertussen een plekje in de hemel heeft gevonden. Mijn oppaskonijntje voor ik zelf een koppeltje had. Dat beestje heeft me echt laten inzien hoe speciaal konijnen zijn. Zonder haar zou ik nooit twee lieverds hebben rondhuppelen.
 18. Punky is goed op gewicht. Hij zou zelfs ietsje dikker mogen worden. Besje daarentegen, zij heeft echt overgewicht. Ik krijg haar ook niet op een gezond gewicht.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .