Ga naar inhoud

Punky punk

Members
 • Aantal items

  2700
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  9

Alles dat geplaatst werd door Punky punk

 1. Punky punk

  Voorstellen

  Veel leer-en leesplezier op het forum!
 2. Veel leer-en leesplezier op het forum!
 3. Veel leer-en leesplezier op het forum!
 4. Veel leer-en leesplezier op het forum!
 5. Wat een schatje! Ik heb wat gemist de laatste tijd. Wat is er allemaal gebeurt? Of waar kan ik er meer over lezen? Sorry voor de vraag.
 6. Ja, ik laat me helpen en ik kom er weer bovenop.
 7. Veel sterkte! Lieve Kay, speel maar fijn aan de regenboogbrug! ❤️
 8. Mijn pony is gelukkig weer opgeknapt. Het probleem wat mijn opa heeft gekregen, daar zullen we mee moeten leren leven. Maar we zullen moeten genieten van de momentjes. 😪
 9. Punky had gas in zijn buikje. Maar die gas kwam keer op keer weer terug. Vond het erg moeilijk om mee om te gaan omdat het sowieso al een zeer drukke periode was en dan ook nog eens voor de eerste keer een zieke Punky. Toen ben ik gecrasht...
 10. Wauw! Wat leuk! Ik heb drie jaar geleden leren breien, ben ik ondertussen weer helemaal verleerd. Zou het graag terug oppakken.
 11. Punky punk

  Charlie

  De tranen lopen letterlijk over mijn wangen. Ik kreeg altijd kippenvel van jullie verhaal. Ik vond het zo bijzonder en zo mooi om te lezen hoe er een klik was tussen mens en dier. Tussen Evelien en Charlie. Lieve Charlie, speel maar lekker bij de regenboogbrug, zonder pijn met konijntjes waar je goed mee overweg kunt. @Evee, sterkte!! ❤️
 12. Punky punk

  Qila

  Nee, nee, en nog eens nee. Dit mocht gewoon niet gebeuren, en toch is het onvermijdelijke gebeurd. Onvatbaar... Mijn adem stokt in mijn keel en de tranen prikken in mijn ogen. lieve Qila, je was zo geliefd, lieve meid, speel maar fijn aan de regenboogbrug! @Evee, zo enorm veel sterkte toegewenst!!
 13. Aah, nee toch?! Die lieve, leuke Winnie. We zullen haar en haar bijzonder verhaaltje nooit vergeten. Het laatste jaar van haar bijzondere leven heeft ze nog prachtig mogen doorbrengen, en dat is het grootste deel aan jou te danken @Ripley. Dag lieve Winnie, rust zacht. ❤️ Sterkte @Ripley
 14. Niet twijfelen joh, dat is helemaal prima!!
 15. Heyhey, ik lees dat je erg je best doet, maar ik zal je moeten teleurstellen. Zo een zeil kan echt geen roofdieren buiten houden. Marters kunnen door verassend kleine gaatjes kruipen, dus ook daar moet je rekening mee houden. Ook zijn konijnen echte gravers en kunnen ze zo onder die ren door. Tenzij je gaas ingraaft. Verder sluit ik me aan wat hierboven al gezegd is geweest. Wel heel leuk dat je je zo inleest over konijntjes, je kunt nog veel leren over ze het zijn fantastische beestjes!!
 16. Zoals hierboven al aangegeven. Dan heb je veel geluk gehad! 😉 Daarnaast vraag ik me ook af wat @Lienappelsien vroeg. De ruimte die je je konijntjes geeft is zeer cruciaal.
 17. Ik sluit me helemaal aan bij @Kolino. Ik vind het echt super lief van je dat je Tody gered hebt en je erover hebt ontfermd. Ik zou niet zomaar een vrijwillige voedster erbij zetten. Konijnen hebben het liefst een vriendje of vriendinnetje. Ook heel leuk dus dat je daarvoor kijkt. Maar konijnen moeten gematcht worden op karakter. Je kunt je konijntje laten speeddaten of op koppelvakantie laten gaan in een konijnenopvang. Daar kijken ze welke konijntjes elkaar leuk vinden en dan heb je de jaren die volgen een prachtig koppeltje. En dan heb je niet alle miserie die je zou hebben als je 'zomaar' twee konijntjes bij elkaar zet.
 18. Aaaah, wat stom!! Ik heb vandaag sinds laaaaaange tijd weer eens hier een kijkje genomen. Kom er net achter dat ik te laat ben voor het aanmelden. Nou ja, volgend jaar doe ik mee, geniet ik dit jaar wel mee achter mijn scherm.
 19. Veel leer-en leesplezier op het forum!
 20. Alles super! De laatste tijd heb ik wat dierenartsbezoekjes gehad met Punky maar nu huppelt hij weer gezond rond. Gelukkig maar!! Besje en Pubky zijn ook echt onafscheidelijk geworden.
 21. Met Punkyboy en Besje gaat alles super. Een paar dierenartsbezoekjes achter de rug de laatste tijd met Punky, maar nu weer helemaal gezond! Ze zijn helemaal dol op elkaar en zijn onafscheidelijk!? Mijn mooie koppeltje 🥰🥰
 22. Heyhey, het is inderdaad enorm lang geleden dat ik hier nog eens een keer heb genomen. Het was ook zo druk de laatste tijd, de start van de middelbare, mijn pony die ziek was, mijn opa waar het opeens enorm slecht mee ging,... Het was veel ineens, en ik ben een beetje gecrasht. Maar kijk, ik ben hier terug en hopelijk kan ik mijn dagelijkse kijkje op Bunnybunch weer in het leven roepen.
 23. Veel beterschap voor Charlie!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .