Ga naar inhoud

Sjaak en Fien

Members
 • Aantal items

  219
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Sjaak en Fien

 1. Mh, het is al 7 jaar een gezond konijn dus niet nodig naar mijn mening. Mvg Freek.
 2. Ging net het water bijvullen, staatie toch 3 min lang op zn achterpoten, was gewoon lui, dat beesie🙃 dank en succes
 3. Geen idee wat er zojuist gebeurde met de reacties.... maar als ik het hok opendoe, staat hij weleens op zn achterpootjes om te kijken, maar vaak valt hij dan zachtje achterover, misschien isie bang geworden om rechtop te staan?
 4. Nop, alleen castratie maar dat was in de week dat we hem net hadden
 5. Ik ben nog nooit naar de dierenarts geweest, Als ik over zijn ruggetje ga, kan ik zachtjes zijn ruggengraat voelen. Misschien gewoon een luitje, ik zal hem op een dieet zetten, kijken if t helpt
 6. Hoi, sjaak stond vroeger vaak rechtop op zijn achterpoten te snuffelen, maar nu krijg ik hem zelfs met een stukje banaan niet zo ver, hij is al 7, is hij te oud hiervoor?
 7. Mh, jammer, mijn konijntje vindt oppakken geen enkel probleem, soms rent hij net zolang rondjes om mij heen tot ik hem op mij til, en dan isie blij, en springtie eraf en doet hetzlefde nog 15 x hihi😁
 8. Konijn vasthouden en zelf op de weegschaal gaan staan, samen - jouw gewicht= konijngwicht, zie net dat ze oppakken niet fijn vinden... oeps nouja.
 9. Ik mik altijd gewoon 2 handen op het plankje hihi, Sjaak zoekt het zelf altijd wel uit hoe veel Sjaakie eet, haha, altijd al gedaan en het is een gezond gezellig konijn.🙃
 10. Hoi hoi, ik gebruik zaagsel van de welkoop, ik had er de tijd dat ik de reactie plaatste nog maar net van een vriend die haar geen aandaxht en eten gaf 😔 ze was heeeeel erg uit op aandacht, alles gaat nu super met r! Super bedankt voor je reactie, ze was gewoon uit op aandacht, nu leeft ze een gelukkig leven hoop ik, door mijn moeder over te halen (ik heb gezegd dat het een rescue mission was🙃)
 11. Hoi, mijn hamstertje duwt vaak haar neusje door de tralies en maakt een soort niezende snuffende geluidjes, is dit normaal? Ze knaagt er niet aan.
 12. Vet raar, nu opeens zit het er wel weer, vorige keer niet goed gekeken denk ik?? Maar het is nog hetzelfde volgensmij, als het groter wordt ga ik naar de DA maar zo te zien gaat t wel weg.
 13. Ik heb vandaag nog een keer gekeken, het was een korstje! Nu is het een heeeeeel klein wondje. Dank!
 14. Zal ik gewoon nog even wachten wat het wordt? Of het weggaat?
 15. Nee volgens mij heeft hij geen jeuk. Het schimmelachtige zijn schilfertjes, geen schimmel denk ik, het is een heel klein plat bultje die best hard is.
 16. Oh pardon ik had uw bericht niet geciteerd maar gewoon gereageerd.😅
 17. Het kan een oud wondje zijn... maar het lijkt op een andere plek te zitten dan dat het wondje zat.... hij zit eigenlijk alleen binnen in zijn buitenhok en het is echt een soort hard bultje met schilfertjes.
 18. Hoi, Sjaak heeft zie ik vandaag een bultje op zijn hoofd. Weet iemand wat dit is?
 19. Dat klinkt alsof hij het niet zelf in de hand heeft, maar wel erg goed dat hij gegeten heeft en rustig is, voor nu denk ik geen echt NU probleem, maar zou er zeker achteraangaan.
 20. geen idee wat het kan zijn maar ik zou vooral proberen hem gerust te stellen voor wanneer het gebeurd
 21. ik zou vooral bij hem in de buurt blijven als hij zich altijd veilig bij je voelt, dit stelt he iight gerust dat er geen vijand is denk ik?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .