Ga naar inhoud

Bunnymommy

Members
 • Aantal items

  196
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  6

Bunnymommy won de laatste dag op 15 maart

Bunnymommy had de meest gelikete inhoud!

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  Gelderland
 • Namen van de konijnen:
  Bunny en Clyde
 • Huisdieren
  Alleen konijnen

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Bunnymommy's Achievements

Lamprei

Lamprei (2/6)

260

Community reputatie

 1. Haha zeker, moeten we niet hebben🤣
 2. Mijn bankrekeningnummer, maar die plaats ik maar niet😂
 3. Meer dan 15 jaar geleden, ik ben allergisch voor kiwi's Wanneer heb je voor het laatste een serie gebinged? (en welke, ik heb tips nodig🙈🤣)
 4. Vangen, ik heb dorst😅 Een stuiterbal die tegen de zwaartekracht in stuitert, op het plafond
 5. Nee, ze vinden de kat soort van niet erg? Als hij alleen kijkt lopen ze zelfs naar hem toe. Dan snuffelen ze aan elkaar door de ren heen. Totdat dat pootje erdoorheenkomt, dan rennen ze pas weg. Het gaas is inderdaad ook voor marters er op gezet toen, zodat die er niet door kunnen. Maar ookal vinden ze de kat niet erg, ik wil hem toch liever niet dichtbij hebben, al helemaal niet met zen poten door de ren. Wat als zijn instincten opeens inkicken oid, kmoet er niet aan denken
 6. Heyy, ik heb 2 van deze rennen aan elkaar: De mazen hiervan zijn redelijk wijd. In onze tuin loopt regelmatig een van de buurt katten. Deze vind het leuk om zijn pootje door de mazen te steken en de konijnen een 'zetje' te geven. Als ik het zie stuur ik hem weg, maar bijvoorbeeld snachts lukt dat niet. Afleren met water heb ik ook al geprobeerd, 't gekke beest vind water niet erg😅 Maar nu mijn vraag. Eerst had ik gaas van 1 cm bij 1 cm om de ren heen gemaakt, zodat er geen pootje meer door kon. Nu de tuin verbouwt wordt, zoek ik eigenlijk een mooiere oplossing, als iemand die heeft. Om het hok zit ook gaas, dat ziet er wel mooi uit. Als er niet echt iets is, dan koop ik weer gaas en maak ik het zo mooi mogelijk, maar misschien zijn er ook andere opties. Duss: hebben jullie ideeën om te voorkomen dat een kat een pootje in de ren kan steken?
 7. Ik woon zelf ook in Apeldoorn, en sinds kort ben ik bij dierenartsenpraktijk de Driehoek, specefiek bij Yvone terStal. Mij bevalt het, ik ben er nog maar 1 keer geweest voor vaccinatie, maar dat vond ik een fijne ervaring! Ik had op advies van Bunnybunch ers het een en ander gevraagt. Ze doet regelmatig extra cursussen, haar interesse ligt vooral bij konijnen en knaagdieren. (ik heb haar van alles gevraagt, als je alles wilt weten stuur je maar een pb hoor) Toen ik er was vroeg ze onder andere naar huisvesting, of ze goed hooi aten, welk voer ik ze gaf. Ik raad deze praktijk, en dan deze dierenarts echt aan! Dit is wel gebaseerd op 1 jaarlijkse check inclusief vaccinatie, dus zegt nog niet alles😅
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .