Spring naar bijdragen

pakyakker

Members
 • Aantal bijdragen

  400
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  2

Alles door pakyakker geplaatst

 1. Nou echt hoor! Het houdt niet op lijkt het wel. Ik heb maar gewoon een mailtje naar hen gestuurd. Waarschijnlijk als ik belde moest ik toch mailen met de foto. Heb ook niet veel tijd om te bellen. Ik hoor het wel. Spoed is het toch niet omdat ze al maanden traanoogjes heeft. Ze heeft er ook geen last van lijkt het. het is ook van het één komt het ander. Want haar traanbuizen zouden worden uitgespoeld bij de eerst volgende gebitsbehandeling. Jammer genoeg was de laatste gebitsbehandeling spoed dus is dat er niet van gekomen. Ik schrok alleen wel van dit want zo erg is het nog niet geweest.
 2. Ik was mijn haar om de dag. Dit doe ik echt al jaren. Soms lijkt het op de 2e dag niet vet en dan sla ik he tover maar dan is het de volgende dag toch mega vet helaas. Ik wil eigenlijk het uitrekken naar pas op de 3e dag wassen, maar ook ik durf dat niet zo goed. Ik was mijn haar met Lush-shampoo bar, wat ontzettend fijn is maar wel heel duur. Soms was ik het ook met Zwitsal shampoo. Ik heb mega dik, pluizig en zwaar haar. Bovenste laag is het stijl en de onderste laag zit er slag in. Ik kan echt niet met mijn haar omgaan ik draag het nu altijd in een lage staart. Hoge staart of ene knot zat binnen in minuut naar beneden en krijg ik een mega zeer hoofd van. Ik moet ook nog even een afspraak inplannen bij de kapper want het moet er maar weer af.
 3. Wauw een weekje dierenarts vrij. Kom net bij haar en haar oog.😭 Die traande al en het leek minder te worden maar ze heeft gewoon nu een kale plek. Ze bekijken dat altijd de binnenkant van het oog door het ooglid op te trekken en die is gewoon mooi roze en niet rood en geirriteerd. Dus ik ga zo bellen. Ik hoop dat ze niet hoeft te komen en deze foto voldoende is..
 4. Echt ik lees mijn berichten echt 2x voor ik ze plaats. En weer gewoon geen kloppende zinnen of spelfouten. Sorry mensen.. Ik kan het dan ook niet meer editten. Ik weet dan mensen zeggen dat je je eigen spelfouten niet ziet, nou echt dat mens ben ik.
 5. Oké, ben net weer bij haar geweest. Zelfde verhaal als gister. Moet ik mij dan zorgen maken? Of zorgen brokjes gewoon voor dorst, ik bedoel die zijn wel droog. Ik heb haar vandaag 1x eerder bij het drinkbakje gezien. Toen had ze ongeveer 1 derde gedronken. De rest is er dus net in gegaan. Heb het nu weer bijgevuld. Ze is verder heel actief. Ze heeft de helft van de dag gespendeerd aan graven. Ik geef dus 2x per dag brokjes. Als ik het in de ochtend eet ze het in delen en in de avond in 1 keer. Moet ik mij zorgen maken?
 6. Ik ben ook goed op weg. Moet nog één cadeau en dan ben ik klaar. Ben nu bezig met de doos een beetje mooi maken van de binnenkant. Hints en een brief heb ik ook al klaar. Was heel opzoek naar een goed doos. Gelukkig op werk er gisteren eentje kunnen bemachtigen, daar worden ze toch maar in de kartonpers gegooid. Dus deze doos heeft nog een mooi leven voor zich😂. Klinkt wel heel verkeerd eigenlijk.😅
 7. Dat ben ik heel erg met je eens hoor. Ik roep niet uit dat dit een soort moet zijn ofzo zeker niet. Ik zie ook echt wel dat Vlekje soms met haar oren in de weg zit. Misschien was waardering niet de goede woordkeuze maar misschien meer bekendheid.
 8. Dit vroeg ik mij dus ook af. Ook een reden waarom ik dit topic ben begonnen.
 9. @Evee Wat een schatje om te zien! En echt mega groot! Logisch met een Vlaamse Reus, Vlekje is er niks bij😂. Ik heb ook nog nooit een Vlaams Reus in het echt gezien, lijkt mij echt leuk om die een keer te aaien of überhaupt te zien rondlopen. Wat zijn ze mooi en groot. Jammer dat ze niet heel oud worden.
 10. Ik vroeg mij af of hier meerdere mensen zijn die een vliegtuig-oor konijn hebben? Toen ik Vlekje kocht dacht ik dat ik gewoon een konijn had met rechtopstaande oren, want die vond ik toen het leukst. Een hangoor moest ik absoluut niet hebben hoor. Tot mijn schrik ging naar een paar dagen één hoor hangen, niet veel dagen later volgde de tweede. Ik kwam er later achter dat Vlekje toch wel anders was dan een konijn met hangoren. Ik had foto's vergeleken en zo erg hingen de oren helemaal niet. Ik weet nu wel beter. Uiterlijk maakt helemaal niks uit en elk konijn is leuk op zijn eigen manier, hangoren of niet. Komt dit doordat bijvoorbeeld haar moeder een hangoor was en haar vader een konijn met rechtopstaande oren? Vlekje zit er echt tussen in. Als ze iets hoort of blij is gaan de oren in standje vliegtuig. Als ze rent gaan ze oren alle kanten op en als ze gewoon zit is ze toch een beetje een hangoor. Wat ik wilde zeggen, ik vind zulke oren echt vreselijk schattig. Ik wilde een beetje meer waardering geven voor deze konijntjes, wat eigenlijk is het toch bijna een ander soort. Ik ben heel benieuwd of iemand een soort gelijk konijn heeft en of jullie foto's willen delen. Deze foto's zijn van nog een hele jonge Vlekje. De eerste was ze ongeveer een jaar oud en de tweede had ik haar net een paar dagen en toen ging het oor hangen.
 11. pakyakker

  Nierfalen

  Hoe is het gegaan bij de dierenarts?
 12. Wat doet ze het al weer goed! Fijn om te horen! Dat had ik van Vlekje niet mogen dromen. Goed al was die toch al wel op leeftijd voor een castratie. Het gemene zit het 'm in dat de buitenkant dicht lijkt maar alle huidlagen eronder nog niet, die hebben vaak meer tijdnodig om aan elkaar te groeien. Ik zou dus heel erg oppassen met dozen. Ik zou die pas terug zetten als het echt een week erna is. Ik weet natuurlijk niet hoe het gehecht is en ik weet niet of het dezelfde techniek is met dieren. Vaak wordt er ook nog onderhuids gehecht en dan nog een keer echt de huid of hoe je het wil noemen. Ik gok wel dat ze dit bij dieren ook doen. Maar dan nog geeft dat geen 100% garantie er hoeft maar iets te veel speling op staan en dat is het klaar. Vaak knapt dan ook de hele wond open en niet een gedeelte. Dus voor nu laat haar wel lekker spelen maar kijk uit met gekke sprongen en dozen.
 13. Ik neem ook aan als ze veel drinken dat ze echt elk uur wel bij de drinkfles of bakje water zitten? Het is ook zo lastig wat is veel drinken. Ik bedoel ze heeft nu bijna niks gedronken. Gaat het dan om dat ze in één keer veel drinken of dat ze steeds maar willen drinken dus zoals ik al zei bijvoorbeeld elk uur naar de drinkfles.
 14. Niet alleen heb ik uitgeslapen, Vlekje ook😂. Zo wat was ze ver weg toen ik bij haar hok kwam. Dat heeft ze soms dan slaapt ze echt zo diep. Alleen met mijn hand voor haar ogen zwaaien of geur van eten wordt ze wakker van. Hele drinkbakje zit nog vol hoor. Volgens mij is er geen slok uitgegaan. Blijkbaar had ze flink dorst na het eten van haar brokjes. Ze heeft de helft van haar brokjes opgegeten en zit nu lekker in de ren.
 15. Het is gewoon ik ben al 1.5 maand met haar bezig en steeds als het dat goed kan ik het wel meer loslaten. Ik vind alleen lijkt het wel ook steeds weer iets waar ik mij dan mega veel zorgen om maak. Gelukkig heb ik na een lang tijd wel even uit kunnen slapen. Ben beniewd of het bakje water weer leeg is.
 16. Nee ze drinkt ongeveer dus een bakje water per dag. Toen ik brokjes kwam geven was de helft op. Een paar een uur later dus alles. Ze drinkt inderdaad veel minder dan normaal dat is eigenlijk al sinds de hitte golf. Daarvoor dronk ze echt 400 ml op een dag.
 17. Ooh ik haat mijzelf zo erg. Ze doet het helemaal weer keurig ze eet de brokjes in één keer op. Vind mij weer lief. Rent eerst 2 rondjes voor ze aanvalt op haar brokjes, graaft soms en rent op mij af. Voor ik ga slapen kijk ik vaak nog even bij haar. Nu heeft ze rond 19 uur vers water gehad en brokjes. Nu ging ik dus net om 22:30 kijken en was het water op. Normaal drinkt ze nooit zo snel. Er is 0.0 aanleiding maar nu ben ik weer paniekerig hoor. Extreem op mijn hoede want wat als het dat ene is. Terwijl ze even een keer een bakje water naar binnen klokt. Weet niet precies de inhoud maar gok zo'n 150/200 ml. Heeft iemand hier ook last van? Bij het minste of geringsts bang zijn. Ook terwijl er bijna geen aanleiding voor is? Of ben ik gewoon langzaam gek aan het worden?
 18. Ik heb nog geen tijd gehad om naar een dierenwinkel te gaan. Volgende week wordt het ook krap vrees ik. Ik ben alleen ook wel een beetje bang dat ik een knuffel koop en ze er vervolgens niet naar omkijkt. Zo is Vlekje namelijk wel.
 19. Vlekje ging pas ook echt heel laat drinken. Denk echt 3 dagen erna. Ze was niet uitgedroogd, ik was daar ook heel erg bang voor. Ik snap helemaal waar je doorheen gaat, alle onzekerheid. Ik heb het hele avontuur eind augustus gehad. Fijn dat ze in ieder geval alweer eet. Ik gaf haar inderdaad veel vochthoudend groenvoer en voor ik het haar gaf dipte ik het nog extra in water. Je kunt altijd kijken naar de turgor. Als je haar huid optilt hoe snel die weer terug op z'n plek valt. Als dat gewoon snel gaat is er geen teken van uitdroging. Drinken komt echt vanzelf. Ik heb het in een bakje en in de fles aangeboden. Ik zou het nog even aankijken.
 20. Ik zoek een waterbakje voor Vlekje. Sinds het hele gedoe heeft ze de fles gedag gezegd en drinkt ze alleen nog maar uit een bakje. Helaas was het beste een dure fles. Bijna een liter, knaagproof en van glas, echt een mooie drinkfles jammer genoeg lopen dingen soms zo. Welke waterbakje uit de webshop is eigenlijk het best? Ik heb nu namelijk een geïmproviseerd bakje. Het bakje moet niet al te groot zijn. En het liefst wat aan de zwaarder kant, zodat ze 'm niet omver loopt.
 21. @Evee Jaa hè! Ik heb die gevonden bij de Leen Bakker rond februari dit jaar denk ik. Het kan ook wel later zijn geweest. Ik twijfelde geen seconden, die moest ik hebben. Het was een konijn en oud roze. Laat ik nou al heel veel spullen in oud roze hebben dus dit paste perfect.
 22. @Pablo&Lola Ik heb nog een echte luchtbevochtiger, naast deze. Ik zou hem niet kopen om echt de lucht te bevochtigen. Ik hem 'm vooral voor de sier op mijn nachtkastje staan en ik zet 'm ook wel aan als ik naar bed ga. Het is best wel een kleine dus veel vocht komt er niet uit. Ik heb 'm nu sinds begin augustus gekocht bij de Miniso in Utrecht. Ik heb 'm bijna elke dag wel aan. Het is geen high quality en dat zie je ook wel, hij werkt nu echt veel veel minder als in het begin. Er gaat een katoenen staafje in misschien als ik die vervang dat die het dan beter gaat doen. Het is een heel leuk ding hoor maar niet echt om te bevochtigen of hoe je het wilt noemen. Of die dus goed werkt, hij werkt prima, maar verwacht er niet te veel van.
 23. @Mira11 @JacinthaBrehler De lang verwachte greep uit mijn konijnen collectie. Alle sokken en shirts en truien heb ik maar niet gedaan. De knuffel en de deken heb ik maar een screenshot van het internet gedaan. Toen ik die knuffel tegen kwam vond ik die te schattig, een konijn met ook nog konijnensokjes aan. Ik heb een zwak voor knuffels, waarom geen idee. Toen ik kind was dat al en het is altijd zo gebleven. Mijn zusje heeft hezelfde. Goed dit heb ik in de loop der jaren verzameld. Ik heb vast wel meer nog maar dit is wat ik tegen kwam. Edit: die rechtsboven is een slaapmasker. Nog een edit: die Stampertje onderin is een kruik. Een soort van knuffel maar daar kan een kruik in.
 24. pakyakker

  Nierfalen

  Woow dat is inderdaad wel heel raar. Ik zou gewoon een mail sturen. Misschien is die over het hoofd gezien. Als je het gewoon netjes omschrijft is het niet heel asociaal. Ik bedoel er zitten nu een aantal dagen tussen. Dat weet je ook maar meteen of ze het druk hebben of niet. Nee mijn konijn leeft gelukkig nog wel. Ze is erg aan het kwakkelen de laatste maanden. Zie mijn topic opgenomen. Dus daarom werd ze daarop getest. Maandag is haar bloed onderzocht en de nieren doen het gelukkig prima. Heel veel sterkte met je konijn! Hoop echt dat Wilhelminapark gauw duidelijkheid geeft.
 25. Ik ga heerlijk wat bestellen. Het is de maandelijkse periode en ik vond dat het wel een keer mag. Waarschijnlijk een kip kapsalon. Echt water loopt mij in de mond, die maaltijd heb ik echt even een soort van nodig vandaag.😅
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .