Ga naar inhoud

pakyakker

Members
 • Items

  1.350
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  9

Alles dat geplaatst werd door pakyakker

 1. Potverdikke wat een paradijs hebben ze! Heel mooi!
 2. Baby Vlekje 2014 Senior Vlekje 2022 Met de verhouding achterpoten tot het lijf is het wel beter geworden.😂
 3. Heb al een witte gehad, een wildkleur en nu een bonte. Heb voor nu bont gekozen vind die unieke patroontjes in de vacht zo leuk. Het maakt mij verder echt niet uit wat voor kleur.
 4. We gaan weer richting de winter en dat betekend voor Vlekje en mij toch wel een onzekere periode. Want in de winter heeft ze om één of andere reden toch het vaakst last van haar buikje, ik vind het toch altijd weer spannend. Ook spelen haar traanoogjes weer op. Vorige week heb ik deze foto gemaakt. Toen kwam wel even het besef dat mijn lieve konijntje wel echt oud aan het worden is. Ze is nu 8 jaar en ben heel erg trots op haar voor wat ze allemaal heeft meegemaakt. Ze is echt het allerliefste en een heel speciaal konijn. Ik wilde dit even delen. Omdat het besef dat je konijn ouder wordt maar er ook zo uit gaat zien soms wel lastig is. Zeker met haar traanoogjes dat ziet er gewoon zielig uit.
 5. Mij lijkt het wel heel leuk! Hoop dat het kan op de data wat ik heb opgegeven.
 6. Ik eet sowieso al weinig vlees alleen kom ik er dus achter dat ik een broodje gezond heb gekocht met ham ipv zonder. Dus dat is een beetje kak. Sws eet ik helemaal geen varkensvlees meer, dus die ham ia extra zuur. Ook stom om het weg te gooien. Ik heb Vlekje gister al verwend met extra's en een lekker lange knuffelsessie. Ben vamdaag niet thuis.
 7. Vlekje en Flip zijn constant tegen elkaar aan het rennen. Vlekje kiest eigenlijk niet het hazenpad want ze blijft Flip uitdagen.
 8. Ooh dat rest water wist ik niet. Ga ik dat meteen ook doen! Thanks!
 9. Ik doe inderdaad wel een herhaal behandeling maar dan na een week. Maar misschien moet ik toch wat langer wachten. Heb nu ook de stelen ingespoten want dat deed ik eerst ook niet. Goed dit is mijn laatste poging.
 10. Kijk die *huppend* invasie.😭😭
 11. Ik ben helemaal gefrustreerd. Mijn Monstera heeft weeeeeer trips. Ik behandel alle planten met dat edialux spul en dat heb ik nu al 3x gedaan en nu zit er weer een hele groep. Ik zie ze ook alleen op mij Monstera niet op de andere planten.. Zit met de handen in het haar. Iemand nog opties?
 12. Heeft een zwart puntje aan uiteinde of hoofdeinde. Maar goed ze had weer een paar keutels gelegd dus meteen even kijken en zat niks in. Die wormen zaten ook alleen in de ren niet in het hok waar zo ook behoorlijk keutelt en plast.
 13. Surprise tussen de keutels van Vlekje. En nog wat meer. Weet iemand wat dit zijn? Vlekje is niet zindelijk en heeft heel wat keutel plekken en ik vond ze dus op 1 keutelplek. Ook meteen een plasplek dus dat trekt die beesten ook wel aan. Heb heel veel keutels geopent maar daar zitten ze niet in. Heb het idee dat ze zich gewoon lekker tussen de natte keutels bevinden? Vlekje heeft nog geen nieuwe verse gelegd anders ga ik die natuurlijk ook nog onderzoeken. Tijdens het verschonen heeft ze wel twee keer blindedarmkeutels gehad. Die uitvoerig geinspecteerd maar daar zit niks in.
 14. Heb je iets wat je heel graag wil wat niet online is? Anders wil ik wel kijken bij een Hema en dat ik het dan opstuur.
 15. De mok met deksel en een totebag zijn al besteld. De theepot moet ik nog naar opzoek. Verder heb ik van de schoolcollectie al een etui, de agenda en schriften. Toch goed excuus voor schoolspullen als je met een minor gaat beginnen.
 16. Ik zie het inderdaad. Lijkt erg op Flip en inderdaad wel dezelfde provincie. Flip heeft bruine ogen en deze heeft blauwe.
 17. Het is redelijk gegaan. Niet qua slaap voor mij maar wel voor Flip. Hij stond in de bench bij de trap. Dus beneden. In het begin begon hij te piepen, toen zei ik stil en was hij dat keurig. Daarna begon die te blaffen toen ben ik even op de overloop gaan staan om te zeggen dat die moest stoppen. Die was allemaal rond 00:00. 2 uur later begon die weer te piepen. Toen zei ik ook dat die op moest houden en toen gewoon een goede nacht gemaakt tot 8 uur. Heel knap van hem. Volgens mij is die zelf ook wel trots aan deze foto te zien.😂
 18. Vandaag blijft Flip voor het eerst slapen zonder zijn baasje. Ik ben zeer benieuwd.
 19. Happy birthday to Vlekje. Vandaag is ze 8 jaar bij mij. Haar verjaardag is waarschijnlijk ergens eind juli, maar 8 jaar geleden kwam ze bij mij wonen. Elk jaar erbij voor haar voelt als bonus met al haar gezondheidsproblemen. Vorige week heeft ze nog de gezondheidscheck gehad en de dierenarts vond haar een mooi 8 jarige dame die er goed uitziet ondanks haar voorgeschiedenis. Vandaan extra veel met haar knuffelen want dat vind ze het allerlekkerst.🥰
 20. Dank voor je uitgebreide bericht! Even een sidenote, als Flip blaft wordt er zeker wat van gezegd het lastige bij hem is dat hij altijd het laatste woord wil hebben en dan nog na bromt. Zoals in de keuken komen dat mag ook niet wanneer ze daar bezig zijn, dat doet hij ook keurig. Mijn zusje heeft ook best een gebrek aan zelfreflectie dus alles want dan niet goed met de hond ligt aan Flip of haar vriend. Daar gaan ook veel dingen mis, maar goed ik kan daar niet met haar over praten zonder ik de volle laag krijg. Wat dat betreft is ze eigenlijk niet volwassen genoeg. Dat vond ik al niet en nu helemaal. Ze is trouwens 20 en haar vriend 24. Ze had eigenlijk nog geen puppie/hond moeten nemen. Als zij eenmaal iets in haar hoofd heeft moet het er ook komen.. Ik vind het zelf soms ook moeilijk voor Flip zelf het is zo'n lief hondje maar hij moet nog veel leren op sommige vlakken. Hij loopt keurig aan de lijn als ik hem uitlaat en als die los is en ik roep komt die gewoon. Alleen als er mensen met honden aankomen moet ik helaas wel een paar keer roepen voor hij komt, want hij vind mensen zo leuk dat hij door zijn enthousiastme niet meer reageert, dat is soms ook lastig omdat niet iedereen dat waardeert. Ik ben blij dat dit topic bestaat. Ik pas vaak wel 1 keer in de week op en probeer hem dan ook zo goed mogelijk op te voeden. In huis bij mij heeft hij ook een eigen plaats wat ik hem heb aangeleerd. En bij de cavia's en bij Vlekje mag hij alleen kijken naar ze en niet springen of blaffen en dat doet hij ook keurig. Zelf heb ik dus verder geen ervaring gehad met honden en ik krijg de meeste info van mijn zusje of wat ik op internet vind. Zelf vind ik het heel fijn om jullie ervaringsverhalen te horen.
 21. Ik heb een vraagje van mijn zusje het baasje van Flip. Even een situatieschets. Zij woont samen met haar vriend in een rijtjeshuis. Corgi's zijn waaks en staan bekend als blafhonden. Als mijn zusje thuis is reageert Flip heel erg op geluiden van de buren en van buiten. Als in blaffen of grommen. Soms zelfs als er geen reden voor is. Is haar vriend alleen thuis is met Flip is dit veel minder. Zelf denk ik dat mijn zusje veel te gespannen is bij Flip. Die hond staat erg onder controle bij haar en moet alles maar goed doen. Ze kan ook erg chagrijnig worden als hij een paar dingen niet goed doet en dit is dan ook niet meer goed te praten. Er kan geen blafje af. Haar vriend is hier veel relaxter in, wel corrigerend naar Flip toe als het nodig is. Mijn zusje maakt zich heel erg druk en hij niet. Hebben jullie tips? Voelt Flip haar spanning ofzo? Kan zij iets anders doen? Zelf ben ik ook wel nieuwsgierig als hij bij mij is reageert hij ook wel op geluiden maar niet overmatig ofzo. Ik bedoel blijft toch een waakhond.
 22. Ik dacht iets te makkelijk na over mijn planten 2 weken geen water geven door vakantie. Resultaat gele monstera bladeren, dode graslelie en heel veel blaadjes op de grond van mijn Chineese lantaarnplant. Ik denk dat ik het meest moet janken om mijn monstera. Die was zo mooi groen..
 23. Ooh *konijnendropjes* dat is schrikken. Sterkte! Met Vlekje gaat het inmiddels beter. Eten doet ze weer ze is alleen nog niet echt zichzelf. Ik gok dat de warmte ook een rol speelt.
 24. Ik heb inderdaad 2 met wat problemen. Elmo heeft vaak een verstopte anaalzak waardoor de keutels die blijven hangen en je die met de hand moet verwijderen. Het is een beertje dus dat stinktttt meine gutte. Kerri zit onder de vetbulten (zijn biopsies van gemaakt) hij is te oud (bijna 4 jaar) om ze te verwijderen en zolang ze hem niet in de weg zitten bij het lopen is het geen probleem. Mocht dit wel gebeuren dan is het tijd voor de regenboogbrug. Ik heb gelukkig wel een dierenarts die gespecialiseerd is in knaagdieren. Maar anders dan konijnkundige dierenartsen zijn die ook moeilijk te vinden. Ik vind de geluidjes die ze maken dan wel weer leuk. Als ze lekker buiten in de ren zitten piepen ze van gelukt. Of als er plastic kraakt dan gillen ze bijna omdat ze dan denken dat ze iets van groeten te eten krijgen.😂 Boefjes.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .