Ga naar inhoud

pakyakker

Members
 • Aantal items

  1.284
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  8

Alles dat geplaatst werd door pakyakker

 1. Nee, zie net dat mijn monstera weer onder de trips zit. Waar die weg komen is echt de grote vraag. Heb al heel lamg geen nieuwe planten gekocht. Vanmiddag als ik vrij ben maar weer meteen behandelen met Edialux.
 2. Kijk de plukken om haar heen liggen en eruit steken.
 3. Vlekje haart echt ontzettend uit. Zo erg heb ik het nog nooit meegemaakt. Ze heeft geen kale plekken ofzo wat ik echt een wonder vind. Wanneer moet ik mij zorgen maken? Het valt echt met flinke plukken eruit en dat echt al 3 maanden en lijkt dus steeds erger te worden.
 4. @KolinoPinwormen waren het sowieso niet. Maar het leek ook niet echt op maden.
 5. Vlekje chilt met haar kont op de icepod. Wel worm alarm helaas. Waren er niet veel maar ze zaten er toch op de plek waar ze plast. Alles is aan het drogen in de zon nu. Ze is wel ingesprayd maar toch, zit mij nooit lekker als ik wormen vind. Weet iemand wat ik evt. nog meer kan doen? Dan natuurlijk het hok goed schoonhouden? Ze had wat harde keutels onder haar kontje maar die blijven plakken in haar vacht doordat ze zo uithaard. Ze is niet nat vanonderen.
 6. Mag ik vragen wat voor spray? Lijkt mij een uitkomst voor de cavia's
 7. Dank! Ik zal samen met mijn zusje kijken naar zo'n band.
 8. Hm nieuw hok? Even kijken hoe het er van de andere kant uitziet.
 9. Weet iemand hoe schadelijk teken zijn voor honden? Flip zit er steeds onder en we merken ze pas op als ze zijn volgezogen omdat hij best lange haren heeft. Deze zagen we wel redelijk optijd maar hij heeft er een dikke bult van. Gekke corg vind het dus ook heerlijk om door het hoge gras te lopen en te rollen dus dat helpt ook niet echt.
 10. Arme beesten. Ik snap niet hoe mensen zo met dieren kunnen omgaan. Geen woorden voor, mijn hart huilt. Ik ga even wat geld doneren. Hopelijk krijgen ze nog een mooi leven.
 11. Vlekje is fanatiek graver dus ik heb denk ik in de 7.5 jaar dat ik haar heb maar 2 keer haar nagels geknipt. Ik houd het wel in de gaten, maar het zelf knippen wordt wel echt heel moeilijk bij haar.
 12. Ze eet gewoon hooi, brokjes en groente. En is ook vrolijk. Maar ik heb niet veel zin in een eventuele verstopping.
 13. Ik heb gisteren het hok van Vlekje verschoond zo rond 12 uur in de middag. Gisteravond vond ik als dat ze heel weinig had gekeuteld. Nu kom in vanmorgen bij haar en ligt er gewoon niks. Kan ik iets preventiefs doen? Gisteren had ik al 2 lijnzaadbrokjes gegeven en prozyme krijgt ze ook gewoon. Is er meer wat ik kan doen? Lijnzaadbrokjes zijn wel bijna op.
 14. Ooh Westies😍😍 Ook één van mijn favoriete hondenrassen. Vriendin van mij heeft een westie van gewoon 15 jaar en fit voor haar doen.
 15. Nee dan staat die gewoon weer normaal als je 'm terugklapt. Soms gaat die ook vanzelf weer terug als die met zijn kop schudt. Gebeurt ook niet elke dag maar af en toe als hij er dus heel raar op ligt. Laatst nog een grote check gehad maar dus geen oor problemen.
 16. Flip heeft lekker geslapen als die wakker wordt met een dubbel geklapt oor.😂 Is dit iets van een corgi of hebben meerdere rassen hier last van?
 17. Hebben ze genoeg ruimte? Als ze gewoon een grote ren hebben dan moet het vaak geen probleem zijn. Ik heb zelf ook twee beertjes en af en toe klappertanden ze tegen elkaar, maar meer ook niet. Een keer heeft Kerri Elmo wel gebeten maar dat was meer omdat Elmo echt heel vervelend deed. Verder hebben ze geen last van elkaar. Ze zijn geen beste vrienden, maar zodra je ééntje weg haalt is de ander helemaal in de war en opzoek naar z'n maatje. Ze kunnen niet zonder elkaar maar ook niet met elkaar. Ik zou het gewoon proberen. Hoe is het hok? wel echt 0.7x1.40 op de grond of is het met twee verdiepingen. Want ze hebben echt wel ren ruimte nodig.
 18. https://www.beeztees.nl/product/beeztees-parinca-premium-y-tuig-hondentuig-nylon-rood-38-48-cm-x-20-mm/ Deze heeft Flip. Heel mooi stevig en fijn tuigje. Corgi's mogen niet hoog springen en met dit tuigje til je hem heel makkelijk in de auto.
 19. Als kind wilde mijn zusje en ik altijd al huisdieren. Dus onze ouders dachten dan geven ze wel konijnen. En zo zijn ze altijd gebleven. Mijn vader bouwde een ren van wel 24m2 groot waar ze in konden graven en rennen. Deze was niet onsnapproof dus jaren later hebben we het anders gedaan. Mijn liefde voor konijnen is met de jaren gegroeid. Ik kan niet meer zonder ondanks mijn allergie. Vlekje is wel echt een knuffel, maar ik kan met gemak ook uren toekijken hoe ze hun gang gaan. Ik heb al 14 jaar konijnen dus ik weet bijna niet beter meer dan de helft van mijn leven heb ik ze al. Mijn zusje is inmiddels over gestapt naar een hond sinds ze samen woont. Dus nu heb ik ook nog cavia's erbij omdat dat niet ging met de hond. Toch vind ik konijnen het allerleukst.
 20. Vlekje is 2.7 kilo. Wist niet dat ze toch nog aan de middelmatige kant zou worden. Sowieso is ze stevig gebouwd, de dierenarts vond haar net een ram. Ze is ook flink gespierd. 2.8 is echt het maximale wat ze mag wegen. Gelukkig blijft ze daar tot nu toe onder.
 21. Ik heb ook de koelpad gisteren aan Vlekje gegeven. Na veel gesnuffel en geknaag ging ze er toch maar voorzichtig op liggen.
 22. Ik merk wel dat Vlekje anders is geworden door de buikpijn van vorige week. Ze is wel blij en komt zoemend op mij af maar verder speelt of graaft ze niet. Ook als ze naar mij toe komt en ze komt er achter dat ik geen eten heb, loopt ze weg. Terwijl ze altijd wel geknuffeld wilde worden. Zou dat toch komen door de medicijnen en dwangvoeren ofzo? Dat het vertrouwen in mij een beetje is beschadigd?
 23. Is het echt nodig om je plant zegmaar in die plastic pot te laten zitten voor je hem in de sierpot stopt? Want ik heb bijvoorbeeld geen kleintjes voor stekjes of grotere voor het verpotten.
 24. Ik ga Vlekje vandaag weer naar buiten doen. In haar doen en laten is ze weer de oude, alleen haar keutels blijven toch wat zwart en aan de kleine kant. Ze eet ook gewoon weer hooi. Morgen moet ik de dierenarts ook weer bellen voor een update dus dan zal ik wel even vragen hoe en wat.
 25. Ze keutelt al weer meer als gisteren. Ook haar blinde darm keutels eet ze nu weer op. Ik kijk het inderdaad nog wel even aan. Ik zal een ren om haar hok maken. Aangezien ze nog ook meer begint te bewegen is dat wel zo fijn. Misschien doordat ze dan meer beweging heeft dan het keutelen dan nog beter op gang kan komen. Het is alleen wel dat ik morgen geen tijd heb om haar weer naar buiten te doen. Ik moet de hele dag werken en tegen de avond is dan het temperatuurverschil weer te groot met binnen. Goed als ze een beetje loopruimte heeft dan kan ze op zich nog wel twee dagen binnen blijven.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .