Ga naar inhoud

pakyakker

Members
 • Aantal items

  843
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  3

Alles dat geplaatst werd door pakyakker

 1. Vlekje heb ik ook niet gedwangvoert na de castratie. Als er maar heel af en toe wat in gaat dan is het prima te doen. Je moet haar gewoon ook echt verwennen met lekkere dingen in het begin. Peterselie eten ze vaak meteen wel en werkt ook eetlust opwekkend. Verder krijg ik Vlekje ook altijd heel ver met een partje appel of wortel want daar doet ze echt een moord voor. Dus ik weet niet wat Ukkie heel erg lekker vind maar ze eigenlijk niet veel mag hebben? Gewoon proberen als er maar wat in gaat. Paardenbloemblaadjes werken ook heel goed is mijn ervaring. Ik hoop dat ze snel opknapt.
 2. Hoe heet die helemaal links met die wat roze bladeren? Als jullie het nog niet gezien hadden ik word erg blij van roze dus die plant vind ik heel mooi.😍
 3. Ben ik net naar de Ikea geweest voor bloempotten en vaasjes? Misschien.😁 Heb ook nog een leuk plateau genaamd skogsta gekocht om wat plantjes op te zetten.
 4. pakyakker

  Welk zand?

  Mee eens. Vlekjes ren staat niet eens op tegel maar bestaat gewoon helemaal uit aarde. Maar ik heb ook een konijn dat obsessed is met graven dus ik kan het ook niet vervangen. Ja als het dagen achter elkaar regent is het wel eens vies en lastig. Maar een modderboel wordt het eigenlijk nooit echt. Modder wordt het pas als je er in gaat lopen of iets dergelijks. Als het regent zit Vlekje gewoon binnen en de aarde neemt de regen wel op. In de zomer is het juist ook lekker koel omdat ze dan een stukje van de bovenkant weg graaft en er dan koele nieuwe aarde verschijnt en daar gaat ze dan op
 5. pakyakker

  Corona virus

  Ik weet het inderdaad. Ik dacht ik geeft even een voorbeeld. Want ik begrijp je helemaal. Zelf kom ik waarschijnlijk pas in de winter ofzo aan bod want jong en ik ben gezond. Ik begrijp dus inderdaad niet dat jonge risicogroep soms voor ouderen groepen gaan. Die kennis beland sowieso op de IC dat durf ik wel te zeggen. Trouwens jonge mensen met auto-immuunziekten, zware astma, die immuunsysteem onderdrukkende medicijnen slikken etc. begrijp dat die voor gaan. Maar uit mijn voorbeeld begrijp ik gewoon niet de logica.
 6. Wat een schatties. Ik zeg het wel bij meerdere maar ik smelt echt weg. Wat een liefde en wat zien ze er gelukkig uit.
 7. Fijn dat het goed is gegaan! Wel jammer van het gebit, want onder narcose kunnen ze wel dieper in het gebit kijken. Hopelijk verloopt de nazorg goed. Straks krijg je wel een zielig hoopje konijn terug weet ik uit ervaring, dus Brownie wel lief zijn voor Ukkie. Heel veel sterkte met de nazorg! Het gaat vast goedkomen met Ukkie.
 8. pakyakker

  Corona virus

  Een kennis van mij is tot op heden nog niet uitgenodigd wat wel heel raar is. Die heeft Hart en vaat ziekten en 2 keer een hartinfarct gehad. Slikt ook veel medicatie daarvoor en ook niet bepaald jong maar nog wel onder de 60. En heeft ook nog een hoog BMI. Ik denk als er iemand ook een risicogroep is dan is hij het. Terwijl een ander meisje die ik ken die 18 is en in haar kleuterperiode een paar keer bronchitis heeft gehad wel een uitnodiging krijgt en nu verder kerngezond is. Begrijp mij niet verkeerd vind het heel mooi voor iedereen die eentje krijgt maar de logica ontbreekt soms
 9. pakyakker

  Klaagtopic 2021

  Ja vreselijk maar dan ook gewoon geen advies aannemen. Gelukkig waren er genoeg mensen die daar onder reageerden met dat cavia's en konijnen echt niet samen kunnen. Alleen dan reageert zij erop met het gaat toch goed nu? Ja gaat heel goed met cavia's die zich niet durven te vertonen. Denk als je dan al het lef bent om zo'n account te beginnen neem dan ook tips/adviezen van anderen aan. Ook met dat die konijnen veel te veel wortel krijgen, had iemand ook wat van gezegd. Werd erop gereageerd ik kan die zak wortelen toch moeilijk weggooien. Goed ik was gisteravond een beetje
 10. pakyakker

  Klaagtopic 2021

  Ik heb ook heel veel besteld bij zowel Zalando als Zalando lounge en nooit problemen gehad. Was er heel snel en als het niet past kon het zo retour en geld terug. Sorry voor de onderwerpswitch maar ik moet het even kwijt. Ik zit hier letterlijk gewoon te huilen. Ik heb weer op Tiktok gezeten wat een hele foute keuze was. Maar soms heb je dat. Kom ik een filmpje tegen van een account genaamt konijnen.tips die konijnen en cavia's in 1 ren heeft zitten. Cavia's komen niet uit hun hokje die zijn natuurlijk kapot bang. Zij gooit het op dat ze het daar lekker warm vinden. Ied
 11. Blij met de weegschaal. Vandaag al binnen. Vlekje er meteen op gelokt met wat andijvie want dan blijft ze stil zitten. Met ander eten rent ze weg.😂 Gewicht is 2.6 wat echt een super gewicht is. En er is dus in die 5 maanden niks veranderd. Neemt toch een hoop zorgen weg. Ze zal dan wel wat mager aanvoelen omdat ze in de rui is en haar wintervacht verliest.
 12. Ooh eindelijk een babyweegschaal besteld. Kon maar geen op MP vinden die het waard was. Vind dat Vlekje toch wat weer magertjes aanvoelt. Ik hoop gewoon dat het komt doordat ze haar wintervacht verliest. Nu kan ik het beter in de gaten houden.
 13. Leuk joh meerdere uitgangen, kun je ook lekker met je hoofd eruit liggen.😂 Ja de rest van haar lijf ligt echt in de catcube. Vlekje is wel weer klaar met deze temperaturen.
 14. Hahaha oepsie. Had het nog nooit gezien vond het zo grappig.😂
 15. Ooit gehoord van het fenomeen keutelen terwijl u ligt? Nog nooit gezien dit. Hoe lui.😂 Normaal gaat ze er altijd voor zitten. Ze is verder gewoon fit hoor. Wat het warme weer wel niet met je doet. Is ook geen plakpoep want zag keurig één voor één de nieuwe keutel verschijnen.
 16. Vlekje is wel wat getraumatiseerd door haar vervoersbox dus ja zo'n nieuwe mand was wel nodig.🤪
 17. Dank voor de uitgebreide foto's! Helpt mij goed! Mij maakt het gelukkig niks uit hoe hoog de ren is. De ren waar ze nu is zit is 60cm en dat vind ik ook prima te doen om er in te kruipen.😂 Dus al komt er 40 cm bij dan vind ik het al een hele upgrade. Maar ik snap wel dat het makkelijker is. Denk alleen gewoon door dat ze zo midden in de tuin staat ook nog onder een boom dat opeens een ren van 180 hoog een beetje lelijk staat daarom kies ik liever voor een lagere ren. Ze kan verder ook nergens anders in de tuin staan qua ondergrond en schaduw niet.
 18. Ooh deze is wel ideaal zo kant en klaar. Zie dat die 160 euro is, 150uro was mijn budget ongeveer. Dus die 10 euro is te overzien. Wist niet dat je zo kant en klaar kon kopen. Mijn research toch niet goed gedaan 😉.
 19. Was dit heel duur en moeilijk om te maken? Want ben wel naar zo iets opzoek en dan met een deksel is wel heel; tof als ik er via de bovenkant in kan en dat ik niet meer hoef te kruipen. Als vind ik kruipen ook niet heel erg. Maar een deksel zou wel luxe zijn.
 20. Excuus zie dat iemand gisteren dacht ik ook zo'n topic is begonnen. Kom ik nu pas achter. Hoe kan ik die hebben gemist terwijl ik ook heel Bunnybunch heb doorgespit. In ieder geval ik les daar ook mee. Alleen is dit wel weer een andere situatie.
 21. Ik ben helemaal klaar met de ren van Vlekje en wil iets nieuws. De ren moet wel op dezelfde plek blijven en blijft ook gewoon op het zand staan, omdat ik mijn grote graver haar aarde niet kan ontnemen. De ren waar ze nu in leeft is ongeveer 3m2 dus voldoet aan de eisen van één konijn. Ik durf het voorlopig nog steeds niet aan om een maatje voor haar te vinden tenzij het maatje hier naar toe kan komen, maar dat is ook onmogelijk. Dus ik wil ook gewoon een ren van 3m2 er voor terug die eventueel gemakkelijk is uit te bereiden naar 4m2 voor in de toekomst. Ongeveer een meter hoog is prima.
 22. @Mira11Lief dat je een boek erbij hebt gehaald om te kijken wat ik nog kon doen! Wel echt balen dat ik er niks meer aan kan doen. Goed nieuws ik kan weer een nieuwe plant kopen.😂 Want ja de pot moet wel gevuld worden.
 23. Nou mijn 5 jaar oude Aloë Vera wat met een heel klein plantje begon en nu een flinke was uitgegroeid heeft het begeven. De stengels zijn er vanaf geknapt. Ik werd wakker en de stengels/bladeren geen idee hoe je het noemt lagen op de grond. Zou ik dat op één of andere manier ook nog kunnen stekken? Ga wel even kijken of er nog iets van kan maken om bijvoorbeeld op je gezicht te smeren wat dat schijnt wel heel goed te zijn.
 24. Opvouwbare konijnenmand, hij moet nog een beetje in vorm komen.😂 Van de Kwantum voor 8 euro.
 25. @Pablo&Lola Ik heb 2x in deze coronatijd besteld bij Ikea. Duurde wel lang maar heb het wel gewoon gekregen. De eerste keer was ook net nadat de 2e lockdown was begonnen dus begrijpelijk dat het lang duurde. De 2e keer was niks op aan te merken. Edit: Vaak laten mensen meer van zich horen als een ervaring negatief was in plaats van positief.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .