Ga naar inhoud

pakyakker

Members
 • Aantal items

  1193
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  6

Alles dat geplaatst werd door pakyakker

 1. Jeetje misschien moet ik ook maar een setje maken: Enige wat ik heb is noodmedicatie: -metacam -cisaral Ooh en een snuggle safe en dwangvoer. Wat is echt een must have?
 2. Echt wat een konijn stond ik daar om half 7 een konijn te kalmeren. Vlekje is wel een stamper als ik bijv. te laat ben met eten geven. Maar dit had ik nog nooit meegemaakt. Soms schrikt ze wel en stampt ze een paar keer, maar dit bleef maar door gaan. Ook zat ze boven in haar hok dus dat dreunt lekker door.😂 Ook heeft ze ook echt mega achterpoten dus daar komt nog wel veel geluid vanaf.
 3. Nou vanmorgen toch iets raars meegemaakt met Vlekje. Ik werd wakker van heel hard gebonk. Eerst kon ik niet plaatsen wat het was, toen dacht ik volgens mij is Vlekje aan het stampen. Ik naar buiten en jahoor daar zat een boos stampend konijn in het hok. Ik heb haar geknuffeld en gerustgesteld dat hielp wel maar als ik stopte met knuffelen ging ze weer stampen. Heel vreemd er was niks te zien, Vlekje is helemaal geen bang/boos konijn dus ik snap er niks van. Uiteindelijk heb ik haar maar brokjes gegeven en daar viel ze zoals gewoonlijk op aan. Nadat haar brokjes op waren heeft ze nog een paar keer licht gestampt en toen was het klaar. Jeetje zeg wat kan dat beest een lawaai maken met 1 achterpoot. Wat denken jullie wat dit was? Ik snap er zelf niks van.
 4. Ik pluk ook niet elke dag hoor. Alleen soms hangen er van die grote plukken uit die zo los zitten dat ik ze er dan maar uit haal. Ik gebruik zo'n soort borstel dat is toch prima? Ik dacht ook in de winter te stoppen met Prozyme, maar aangezien mevrouwtje maar blijft uitharen geef ik dat nog wel gewoon 1x daags nu. Want ja zie toch nog veel haar in de keutels.
 5. Haren jullie konijnen ook nog steeds uit? Normaal stopt het wel in de winter bij Vlekje maar dit jaar niet. Ik blijf er gewoon plukken haar uittrekken. Niet zoals in de rui natuurlijk, maar ik ben dit niet gewend. Ook niet leuk voor mijn allergie. Juist als ze weinig vacht verlies kan ik zonder al te veel symptomen haar knuffelen en kusjes geven. Ze zit trouwens wel goed in haar wintervacht.
 6. Ik heb dit ook en ik heb wel 3 pannenkoekplanten. Dan doen ze het weer goed en nu laat die weer bladeren vallen. Ik heb ook geen idee wat dit is maar hij ziet er ook niet echt mooi meer uit. Mijn bananenplant is gelukkig niet de enige die zielig doet zie ik al. Wel was er toen het nog warmer was een nieuw blad in de maak. Alleen die denkt nu zoekt het maar uit het moet eerst warmer worden.
 7. Ik vind het ook belachelijk. Je kunt ook niet aan de buitenkant zien of iemand een echt medische mondkapje heeft of een niet-medisch. Tenzij het een stoffen is natuurlijk. Ik weet ook niet wat de regering aan het doen is maar damn wat ben ik klaar met hun. Zo sneu voor winkeliers en horeca, want sinds de lockdown zijn er niet minder besmettingen.
 8. Deze blije corgi is vandaag chemisch gecastreerd. Heeft iemand van jullie daar ervaring mee? Want het is toch een spannende stap, maar het hormonale gedrag was ook niet leuk meer.
 9. Mijn ijskonijn van vorig jaar. Ook letterlijk want de dag daarna werd ze opgenomen met gasbuik en ondertemperatuur.😅
 10. Dit topic is niet goed voor mij. Ik wil nu ook een groeilamp.😂
 11. Nou ja is heel slecht geïsoleerd daar. Dus kan zo 8 graden worden binnen. In de nacht koelt het ook altijd af tot 14 graden..
 12. Ooh *konijnendropjes*. Dan vermoord ik nu mijn planten.🥲
 13. Ik denk idd dan tocht. Ze staan voor mijn raam, daar tocht het wel een beetje. Misschien dan maar tijdelijk verplaatsen naar geen tocht. Maar goed er hangen dan wel weer 2 gordijnen voor dus dat zou het een beetje moeten tegen houden. Hoe koud is te koud voor een plant? Ik ben namelijk nu 1.5 week weg en dan staat de verwarming niet aan. Ik heb geen CV maar een warmtepomp dus die laat je niet zo maar de hele tijd blazen als je er niet bent.
 14. Plant SOS. Ik heb een nieuwe monstera gekocht omdat die andere echt niet meer te redden viel. Alleen begint deze nieuwe ook al raar te doen? En niet alleen mijn monstera maar ook mijn bananenplant. Opeens gaan alle planten heel slecht bij mij. Luchtvochtigheid is gewoon goed.
 15. Van die stapelcupjes en de Rosewood trio of balls die vind ze helemaal leuk, behalve die bal met die touwen daar kijkt ze niet naar om. Die bal geef ik dan ik dan weer aan de cavia's. Het allergrootste speelgoed blijf voor haar aarde. Graven, graven en nog eens graven.
 16. Vlekje geeft geen kick. Ik kom regelmatig kijken en dat komt ze gewoon helemaal blij naar mij toe rennen. Het enige waar zij bang voor is, is de auto en zo'n speelgoed bestuurbaar autootje.😂
 17. Een dag na mijn verjaardag kon ik dan ook eindelijk het pakket open maken. Het gedicht De hints. Het was vrij duidelijk toen ik vuurheer Ozai zag. Grote Avatar fan hier. Bij de konijnaLisa viel het kwartje helemaal. Alleen snap ik de dino/t-rex niet? Ik gok omdat Ozai een rex is qua ras? Anyway ben flink verwend ook met 2 moestuintjes. Heel erg leuk! En die meadow loops zijn echt Vlekjes favoriete snoepjes, en wat een toeval dat ze bijna op waren. Heel erg bedankt @lolalisa!
 18. @JacB Ik heb ook geen idee hoor maar het zijn wel allemaal plaatjes uit de jaren 70. Geen idee of je al zo ver was. In de tijd dat ik op mijn pakketje wacht puzzel ik mee met jou hint. Wat goede tijdverdrijf is.😂
 19. Het was ook de bonus hint hè.🤪
 20. Mijn pakketje van secret santa is helaas niet gekomen vandaag. Jullie zullen dan geduld moeten hebben tot vrijdag, want ben verder niet thuis voor school.
 21. Fijn dat je het leuk vond! Ik moet helemaal lachen kenain😂😂. Ik heet officeel toch echt Anniek.
 22. pakyakker

  Vlekje..

  Jaa meteen weer binkies maken. Precies wat ik dacht. Vlekje moet gewoon buiten leven dat vind ze het allermooist.
 23. pakyakker

  Vlekje..

  Stormt* en regen. Maar het moet maar aankomende dagen wordt het weer te koud. Zal nog even stro halen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .