Ga naar inhoud

Evee

Administrators
 • Items

  41.675
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  776

Alles dat geplaatst werd door Evee

 1. Had je dit artikel al gevonden? Daarin staat uitleg over formaat enz. https://www.bunnybunch.nl/informatie/schuilhokken-nachthokken-voor-konijnen 75x55 cm is prima hoor voor twee kleine konijnen. Zeker als je nog een ander schuilhokje er naast hebt. Ik geef zelf wel de voorkeur aan een schuilhok met twee openingen.
 2. Stichting konijnenbelangen. Maar ik weet eigenlijk niet of ze dat nog doen. Ik denk het niet. Vroeger gaven zij certificaten uit voor winkels die geen konijnen verkochten. Maar in de praktijk wisselde dit soms en stond er dus een winkel op hun site die wel weer konijnen verkocht. Ik denk dat het veel werk was om bij te houden. Ik heb zo een certificaat hangen nog hier.
 3. https://www.instagram.com/reel/Co5mQu6vMFl/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
 4. De paashaas is weer langs geweest! Vorige week zijn alle eieren gevonden in de webwinkel, alleen ééntje in de loods is nog niet gevonden 😄 Ik moet zeggen dat ik blij ben dat er zoveel leuke reacties op de actie komen en dat zelfs de volwassen mensen die hun bestelling afhalen helemaal blij worden van paasei zoeken in de loods 😄 Deze en volgende week loopt de paasei zoek actie nog! Wekelijks worden er nieuwe eieren verstopt.
 5. Dat is lastig te voorspellen en ik denk ook niet van belang nu. De kans dat het kleintje het red is niet groot. Of en hoe ze later gekoppeld kunnen worden, geen idee. Alles, dus rammen en het liefst ook voedsters moeten gecastreerd worden als het kans wil maken. En echt genoeg ruimte. Maar ook dan weinig zekerheid. Dat ze familie zijn is geen garantie dat ze elkaar lief blijven/gaan vinden. Zo werkt het niet bij konijnen. Er moet een klik zijn. Groepen konijnen zijn behoorlijk complex. Het is niet simpel om ze samen te stellen, veel konijnen houden niet van leven in grotere groepen en vaak zijn er echte buitenbeentjes die niet gelukkig zijn. Dat is de reden dat goed op karakter gematchte koppels van gecastreerde ram en voedster aangeraden zijn. Als dit een nest door een fout van een opvang, met opvangkonijnen, betreft, zou ik zeker contact met hun opnemen.
 6. Evee

  Dilemma's

  Zeilboot, hoewel ik niet kan zeilen Altijd een woonkamervloer vol met konijnenkeutels hebben of altijd hooi in je haar hebben?
 7. Ik zou ook naar de dierenarts gaan. Als ik lees wat je allemaal al gedaan hebt en dat ondanks dat het konijn echt nog met het hoofd omhoog zit te hijgen, zou ik inslapen overwegen. Misschien niet wat je wil horen, maar ik wil het toch benoemen. Het zijn lastige keuzes maar het konijn wat jij omschrijft klinkt echt ontzettend benauwd. Ik zou die optie in ieder geval serieus bespreken met een dierenarts en niet het weekend afwachten.
 8. Geen idee, ik heb die combinatie nooit geprobeerd. Wel thee met gember en gember in gerechten verwerkt, dat lust ik wel. Ben ik de enige die een fruitsapje aan het drinken is?
 9. Dat is al een paar jaar geleden,voor Corona nog, bij De Dam in Vrouwenpolder. Toen zat er een groot stuk plastic in mijn salade. Sindsdien heb ik eigenlijk niet meer bij een strandtent gegeten 😂 Wanneer heb je voor het laatst een wandeling in een natuurgebied gemaakt?
 10. Ik reis eigenlijk bijna nooit met het OV, dus nee. En je scant om het poortje open te krijgen, dus dat moet goed zitten, zou je denken 😄 Ben ik de enige die linkshandig is?
 11. Gefeliciteerd 😄 De rosewood slinger die je hebt gekregen is inderdaad veilig om aan te knabbelen. Rosewood gebruikt veilige verf voor de producten. Er zijn nog twee eieren verstopt in de webwinkel en drie in de loods voor deze week 😄 Maandag worden er weer nieuwe eieren verstopt.
 12. Ik heb jouw vraag toch even losgemaakt van het andere topic, omdat deze best vaak gesteld word. Er zijn eigenlijk best veel factoren die meespelen in deze vraag: Hoe groot is het verblijf? Hoe groot is de graafbak? Wat voor bodembedekking gebruik je in het toilet en in de graafbak? Hoeveel en waar heb je toiletbakken? Zijn de konijnen zindelijk (afgezien van de graafbak)? Waar heb je de graafbak neergezet? Zijn de konijnen al langer samen of pas gekoppeld? Zijn ze gecastreerd?
 13. Evee

  Vetbult

  Sterkte met het verlies 😢
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .