+ Toon categorieën

Ananas stukjes

Stukjes voor konijnen en cavia's. Een lekker stukje fruit om van te snoepen, met vele goede eigenschappen! Geef fruit wel met mate. 

Meer details

KRU-70025

Nieuw product

Op voorraad

€ 2,95 incl. btw

Meer informatie

Ananas stukjes voor konijnen en cavia's. Ananas versterkt het immuunsysteem, versterkt de botten, helpt gewrichtsproblemen, is goed voor de huid en het gezichtsvermogen, ondersteunt de nieren, bevordert de stofwisseling.

Vroeger werd ananassap geadviseerd bij beginnende verstopping, omdat de enzymen in ananas voedselklonten kunnen oplossen. Tegenwoordig word dat niet meer aangeraden omdat de verse ananas juist gasvorming kan veroorzaken, en konijnen met beginnende verstopping daar erg gevoelig voor zijn. Ananas kan wel gewoon als gezonde lekkernij gegeven worden, maar met mate in verband met de fruitsuikers.

Ananas stukjes leveren vitaminen (bevat veel vitamine E) en mineralen zoals zink, jodium en caroteen. Het zijn kleine stukjes die makkelijk als beloning of snoepje te geven zijn. Geschikt voor konijnen, knaagdieren en vogels.

Bevat: Ananas, in stukjes. Dit product bevat sulfiet, minder dan 10 ppm.

Per 100 gram te bestellen, we verpakken het zelf en op bestelling: Bestel je dus 2x dit product, dan krijg je een zakje van 200 gram. Bestel je 3x, dan krijg je één zakje van 300 gram, enz. 

Voedingsadvies: Gedroogd fruit is een aanvullend diervoer. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid is maximaal 5 gram, per konijn per dag.

Reviews (0)

Geen klantbeoordelingen op dit moment.

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review