Ga naar inhoud

Baloe steeds verstopping


Domino

Aanbevolen berichten

Ik ben nog steeds aan het puzzelen met Baloe. Ze heeft de laatste tijd al een paar keer verstopping gehad. En daarbij soms ook mini keutels naast de redelijk normale. Iedere keer wel weer op gang gekregen met laxatract en maag darm stimulans. (In overleg met de da). Na een aantal dagen terug voor controle en mocht stoppen met de laxatract. En alleen met de cisaral door. Maar na een dikke week had ze toch weer problemen. 

Afgelopen zaterdag heb ik een specialist gesproken en hij stelde voor om Cisaral en Metocloral samen te geven. Omdat dat elkaar versterkt. Sinds ik dat nu geef zijn haar keutels een stuk beter van grootte. 

Maar vraag mij af of ik dit nu altijd 2 keer per dag zal moeten gaan geven of dat ik toch op 1 of andere manier de oorzaak ooit nog vind en kan oplossen. 

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...

Ik moet haar gewoon te slim af zijn, het is een beetje gemeen maar ze is aan 1 oog blind dus dan ziet ze me niet aankomen. 

 

En Joris heeft ook problemen, die wordt steeds benauwder. Zijn hart lijkt op de foto ook vergroot en voorin zijn longen zit ook iets wat er niet hoort. Dat wordt weer ritje naar de specialist vrees ik. 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .