Ga naar inhoud

Knieschijf van de plek, ervaringen?


saskiaa

Aanbevolen berichten

  • 2 weken later...
  • 2 weken later...

Het gaat super met Joep en z'n poot. :) Koppelen is helaas nog niet gelukt, heb nog wel steeds hetzelfde konijntje, maar t blijft moeizaam en durf ze ook echt nog niet bij elkaar te doen. Ik wil Joep wel trainen want hij is zo slim en hij vindt het echt leuk, echter ben ik uiteraard voorzichtig met die poot dus bedacht ik dat ik dan maar alternatieve dingen moest verzinnen. Nu ben ik dingen aan het leren waar die alleen z'n hoofd/mond/neus voor nodig heeft. :D Word ik ook nog eens creatief van. Hij is me alleen wel iets té hyper af en toe... Hopelijk wordt ie uiteindelijk iets rustiger. Je hebt druk en je hebt hyper...


  • Vind ik leuk 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 3 weken later...

Ja ik wilde gewoon niet teveel risico nemen... eigenlijk zo min mogelijk. Maar goed nieuws: Ze zitten  bij elkaar :D Ik ben echt blij, dit heeft vijf weken geduurd. De voedster heeft die tijd ook best klein gezeten maar het geduld is geloond. Ze zijn nog niet erg close ik heb nog geen likjes gezien, maar ze zitten wel redelijk bij elkaar. (weer nog niet echt tegen elkaar :P ) Heel af en toe bijt Joske hem nog, maar deze relatie heeft gewoon tijd nodig :P Ik zal kijken of ik zo wat foto's kan maken. En wat een lief dametje is het ook, zo enthousiast. Ze wilde graag op het binnenhok zitten maar eraf springen vond ze te hoog. Dus ik dacht even meten of ik een trappetje er tegen aan kan zetten, en ik zette het trappetje (die had ik nog) er even tegen aan en direct liep ze eraf haha! Die heeft dus altijd trappetje gelopen, erg grappig. Ze zitten sinds zondagmiddag bij elkaar. :)


  • Vind ik leuk 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ah weer zoiets schattigs. Ze zaten bij elkaar maar deden niks. Toen ging ik Joske aaien en vervolgens ging ze Joep likken... Zo leuk :D Joep helemaal genieten haha. Daarna ging Joske nog even door met likken en heb snel een foto gemaakt :)


 


Leuk zijn ze samen he?


 


DSC_0924klein.png


 


 


 


  • Vind ik leuk 2
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 maanden later...

Even een update. :) Het gaat goed met Joep. Over is het niet, maar dat zal ook niet gebeuren denk ik. Hij kan er wel prima mee lopen, rennen etc.


Verder is hij ook helemaal gelukkig met zijn vriendin (en andersom.) :) Ze liggen en zitten altijd tegen elkaar aan.


  • Vind ik leuk 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .