Ga naar inhoud

Broccolistronken?


Lienappelsien

Aanbevolen berichten

Als wij broccoli eten blijft die stronk altijd over. Lekker in de koelkast leggen en verspreid over een paar dagen elke keer een plakje geven. Dat gaat hier al een jaar goed :D

Bedankt.

Haha ik heb nu ook nog het loof (en schraapsels) van de bospeentjes die we van de week hebben gegeten inde koelkast liggen en wat witlofrestjes. Wordt nog vol in de koelkast zo :P

Link naar reactie
Delen op andere sites

Als wij broccoli eten blijft die stronk altijd over. Lekker in de koelkast leggen en verspreid over een paar dagen elke keer een plakje geven. Dat gaat hier al een jaar goed :D

Wist je dat die stronk heel lekker is? Wij eten dat gewoon zelf op. De stronk in plakjes snijden en mee stomen/koken met de rest van de broccoli. De stronk is wat zoeter dan de rest van de plant. (natuurlijk laten we ook een hapje over voor de konijnen, maar waarom groenten wegdoen als het prima te eten is?)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Wist je dat die stronk heel lekker is? Wij eten dat gewoon zelf op. De stronk in plakjes snijden en mee stomen/koken met de rest van de broccoli. De stronk is wat zoeter dan de rest van de plant. (natuurlijk laten we ook een hapje over voor de konijnen, maar waarom groenten wegdoen als het prima te eten is?)

Haha om de konijntjes extra te verwennen?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .