Ga naar inhoud

Bodri is opgenomen.....


Suuzz

Aanbevolen berichten

  • Reacties 60
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

wat vreselijk zeg, was helemaal verliefd op haar ronde koppie...

Maar neem je zelf niet kwalijk dat dit komt omdat ze een tuincentrumkonijntje is. Puk, mijn eerste konijn uit de dierenwinkel is inmiddels 10, terwijl mijn getatoeƫerde, geadopteerde raskonijnen minder oud geworden zijn.

Zoals mijn dierenarts zegt: als je 10 konijnen koopt gaat er bijna ieder jaar wel eentje dood, hoe extreem hard je ook je best doet, het zijn enorm gevoelige beestjes. Gelukkig heeft ze een konijnwaardig bestaan gehad, met veel bewegingsruimte en konijnenliefde, beter dan jaren alleen in een hokje zitten toch?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Bedankt voor alle lieve berichtjes...

Bootje heeft een mooi plekje bij mijn ouders in de tuin gehad. Liever had ik haar in mijn eigen tuin, vlak bij haar vriendjes... Maar dat is helaas niet mogelijk op ons balkon.

Fijn idee dat iedereen haar zo lief vond en dat jullie zo meeleven.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Oh ik begon dit topic te lezen en dacht dat komt vast wel goed, bij de dierenarts zullen ze goed voor haar zorgen en haar warm houden etc. en dan toch zo'n slechte afloop.

Sterkte, het zal wel leeg zijn op je balkonnetje morgen. Gelukkig heb je veel leuke foto's en filmpjes van haar.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik pink een paar tranen weg...

Ik ken die leegte, onmacht, verdriet...

Neem je tijd dit verlies een plekje te geven, gelukkig had hij een fijn leven bij jou.

Heel veel sterkte en hopelijk krijgen we binnenkort enthousiaste verhalen over een nieuw konijn die van je liefde en goede zorgen mag genieten.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Bedankt voor de lieve reacties.

Toen ze eenmaal werd opgenomen voelde ik de bui ook al hangen. Het was gewoon een zwak konijntje, en ik dacht altijd al dat als ze iets zou krijgen, ze te zwak zou zijn om er tegen te vechten. Maar dat dit al zo snel zoun gebeuren, en in zo'n korte tijd...

Shit, wat is dit vervelend zeg... Ik weet gewoon even niet hoe ik over het verdriet moet komen.

De andere konijnen lijken ook van slag. Kan dit? Ze zitten niet tegen elkaar aan. Stewie, die dikke maatjes was met Bo, lijkt steeds op zoek. Misschien verzin ik dit maar hoor, maar het maakt me nog verdrietiger. Het is alsof Bodri ze dichter bij elkaar had gebracht, en ze nu niet zo goed weten wat ze moeten. Wat doe ik hieraan? :(

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .