Ga naar inhoud

elnienkjo

Members
 • Aantal items

  9139
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  4

elnienkjo won de laatste dag op 21 juni 2015

elnienkjo had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

272 Goed

3 Volgers

Over elnienkjo

 • Titel
  Jammie worteltjes

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  Limburg
 • Namen van de konijnen:
  Nijn en Pluis
 • Huisdieren
  Konijnen en kat

Recente bezoekers van dit profiel

1822 profielweergaven
 1. Ik heb een vraagje over onze vuurdoorn. Vanmiddag hebben we onze vuurdoorn gesnoeid en de konijnen namen gelijk een hapje van de blaadjes. Ik kan niet vinden of dit een giftige struik is of dat het wel oké is dat ze hebben gesnoept. Iemand die het weet?
 2. Hier komen de kauwtjes echt heel laag over de konijnen vliegen. Ik vind het maar akelig.
 3. elnienkjo

  Klaagtopic 2021

  Ken je dat, dat je al maanden bezig bent om iets goed te regelen voor een klant, en dat dan een collega zomaar zich ermee bemoeit zonder jou in te lichten en je dat nu allemaal weer moet rechtzetten? Dat dus
 4. Volgens mij zit er weer een trolletje op het forum...
 5. Hier zitten de konijnen 'snachts wel in de garage waar het -3 is en dan overdag gaan ze weer de tuin in. Het is hier -12 elke nacht tot maandag en ik vraag me af of konijnen van 4 a 5 maanden al echt een vacht hebben die daar tegen kan. Ik ben blij dat ik vanaf maandag niet meer elke avond konijnen hoef te vangen...
 6. Niet geheel offtopic, maar de komende twee nachten worden heel koud. Nemen jullie nog extra maatregelen? Ik vind het erg spannend met mijn dames aangezien ze nog best jong zijn. Ook al is het hok goed winddicht en zit het vol stro.
 7. Ik vind het toch wel spannend vannacht -12 voor mijn dametjes. Het hok is winddicht en vol stro, maar ze zijn nog best jong en het wordt gewoon super koud.
 8. Wij eten vanavond spaghetti met tomatensaus en mijn vrouw staat nu ook al de rode kool voor morgen te stoven. Hier is de verdeling ongeveer 5 om 2 dagen per week koken, waarbij ik de 2 ben 😛. Niet dat ik niet kan koken, maar zij kan dat beter. Zij kan bijvoorbeeld echt niet de vaatwasser inruimen, dus dat doe ik vrijwel altijd. En zo zijn er nog wel meer dingen op die manier verdeeld qua huishoudelijke taken in huis.
 9. Hahaha het lukt niet. Later probeer ik het nog wel een keer
 10. Dankjewel 😀 Ik heb bijna 5 jaar geen konijnen gehad, dus inderdaad een tijd. en voor zover ik kon zien zijn het voedsters 😝
 11. Woensdag kreeg ik een foto van mijn schoonzus van twee voedsters, 4 maanden oud, in een mini hok 60x80 max), die met spoed een nieuwe plek zochten. Dus nu staat er ineens een kippenhok in de tuin met twee konijnen erin.
 12. En dan heb je ineens weer konijnen
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .