Ga naar inhoud

elnienkjo

Members
 • Items

  9.150
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  4

elnienkjo won de laatste dag op 21 juni 2015

elnienkjo had de meest gelikete inhoud!

3 Volgers

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  Limburg
 • Namen van de konijnen:
  Nijn en Pluis
 • Huisdieren
  Konijnen en kat

Recente bezoekers van dit profiel

2.329 profielweergaven

elnienkjo's prestaties

Konijnoloog

Konijnoloog (6/6)

277

Reputatie

 1. elnienkjo

  welke opvang?

  De konijnenherberg doet ook aan koppelen, dan breng je je konijn(en) en laat je die daar een aantal dagen achter en krijg je ze volledig gekoppeld weer mee naar huis. Die zit in Moergestel, bij Tilburg. http://konijnenherberg.nl/
 2. Ik heb er 4 mogen aanwijzen, maar uiteindelijk kiest Nijn haar kerel. Als dat toch een andere wordt dan is dat prima. Maar echt een heel mooie opvang.
 3. Ik heb ook contact opgenomen met Lonneke nav een berichtje van Eefje. Dat is wel iets langer rijden, maar ze neemt wel alle koppeling uit handen.
 4. Hoi, Gisteren heb ik Pluis helaas in moeten laten slapen. Ik heb haar twee weken bijgevoerd na het verwijderen van haar haakjes, maar ze knapte niet op en waarschijnlijk waren er andere onderliggende oorzaken waarom ze niet zelf begon met eten en maar af bleef vallen. Maar nu zit haar zus Nijn alleen zonder partner. Ik kan pas volgende week donderdag terecht bij opvang Franky in Eindhoven voor een koppeling met een rammetje omdat de eigenares verkouden is. Maar dat geeft me wel wat tijd om wat voorbereidingen te treffen voor de koppeling. Dit is mijn eerste set buitenkonijnen, dus ik ben een beetje zoekende. Wij hebben achter het huis een overkapping over de hele breedte en 2,5 diep. Dus mijn plan is om ze daar in een ren neer te zetten en ze daar een paar dagen samen in te laten. En dan kan ik ondertussen het hok poetsen enzo. Is een reismand geschikt als schuilhok voor de nacht? Zo, nee. Wat is dan een alternatief voor eenmalig gebruik? Moet ik verder nog iets in gedachte houden met een koppeling buiten? Ow en iemand ervaring met Franky? Is deze opvang aan te raden? Alvast bedankt voor het meedenken.
 5. Pluis is vorige week geholpen aan haakjes, maar ze knapt maar niet op. Dus gisteren de dierenarts gebeld en die was dicht door corona, dus een dorp verder gebeld. Zit daar gewoon een enorme dierenkliniek met 13 dierenartsen en ik werd geholpen door een dierenarts met specialisatie tandheelkunde. 😲 Ik voelde me daar echt veel beter op mijn plek en ik heb het gevoel dat er veel beter naar Pluis is gekeken. Ze lijkt nu met meer medicatie in elk geval meer bijvoeding te accepteren. En voor nu moet ze vooral aansterken Ik stap voor de konijnen in elk geval over. Toevoeging: Ik had ook gewoon op de lijst moeten kijken van Bunnybunch. Daar staat die gewoon op.
 6. Dank jullie wel voor je reactie. Ik heb zojuist een kleine verpakking besteld online. Als de dames het niet lusten probeer ik beaphar.
 7. Pluis is vanochtend geholpen aan haakjes. Ze is pas 1 en heeft al flinke haken, best jong dus. Daarom ben ik benieuwd of er voeding is dat helpt om dit proces te vertragen. Ze krijgt nu onbeperkt hooi, afgewogen ss en elke dag groente. Iemand tips? Misschien een andere brok?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .