Ga naar inhoud

Suuzz

Members
 • Items

  1.037
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

2 Volgers

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Suuzz's prestaties

Wortelexpert

Wortelexpert (5/6)

 1. Ja die hokken in de schuur waren echt geniaal! Helaas wilde mn man de muur niet opnieuw openbreken. Maar ze hebben nu ook een heerlijk plekje! @Evee wat fijn dat het goed is afgelopen met Sofie! En wat lief van de buren. Nu ben ik wel benieuwd, wat is als konijnenhouder echt slim om aan medicatie in huis te hebben?
 2. Nou, goed geheugen hoor! Ik had beide namelijk! Eerst een appartement met ruim, door de konijnen overgenomen 🤪 balkon en daarna na verhuizing een tuin met 2 grote rennen en een gat in de muur als doorgang naar de schuur. Maar die gaten zijn inmiddels dicht, het grasveld is voor de kinderen (voor een badje in de zomer enzo) en de nieuwe vriendjes hebben een grote buitenren met gewoon konijnenhok. Ik zal eens kijken hoe ik een fotootje kan plaatsen!
 3. Hoi allemaal! Ik ben na jaren weer terug van weggeweest. Ik ben op dit forum heel actief geweest vanwege mijn liefde voor konijnen. We zijn een periode konijnloos geweest omdat onze 4 jonge kinderen even genoeg aandacht van ons vroegen maar de kleine pluizige vriendjes werden enorm gemist dus sinds gisteren hebben we weer 2 lieve konijntjes in onze tuin rondhuppelen. We hebben een lief koppeltje opgehaald uit de opvang: Body en Sara. En daarom heb ik dit gezellige forum weer opgezocht. Ik zag al wat bekende namen langskomen en heb al even wat terug gelezen in het archief. Leuk om weer terug te zijn!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .