Ga naar inhoud

Konijnenkorrels hinderen verkeer op A7


Evee

Aanbevolen berichten

PURMEREND - Een vrachtwagen heeft donderdag op de A7 een grote hoeveelheid konijnenkorrels verloren.

Dat veroorzaakt file op de weg.

Volgens een woordvoerster van de politie Zaanstreek-Waterland is alleen de linker rijstrook nog open voor het autoverkeer in zuidelijke richting.

Het verkeer vanuit Hoorn op weg naar Zaandam kan langzaam doorrijden langs de afgevallen vracht. Het opruimen van de konijnenkorrels zal lange tijd in beslag nemen.

De vrachtwagen verloor het konijnenvoer via de achterklep, maar het is niet bekend wat daarvan de oorzaak is geweest. Een aannemer zal in opdracht van Rijkswaterstaat de rijbanen schoonmaken

Bron: nu.nl

Dus als er nog iemand gratis konijnenvoer wil, kun je vast wel helpen opruimen :) haha

Link naar reactie
Delen op andere sites

02 aug 2012 15:47

w710.1f2f1.jpg

w710.1f2f1.jpg

Foto: RTVNH/Frank Verburg

PURMEREND Een vrachtwagen heeft op de A7 een grote hoeveelheid konijnenkorrels verloren. Het wegdek van de snelweg ter hoogte van de afslag Purmerend-Zuid ligt over een lengte van 3 kilometer bezaaid met het spul. Dit veroorzaakt file op de weg.

Volgens een woordvoerster van de politie Zaanstreek-Waterland is alleen de linker rijstrook nog open voor het autoverkeer in zuidelijke richting. Het verkeer vanuit Hoorn op weg naar Zaandam kan langzaam doorrijden langs de afgevallen vracht. Het opruimen van de konijnenkorrels zal lange tijd in beslag nemen.

De vrachtwagen verloor het konijnenvoer via de achterklep, maar het is niet bekend wat daarvan de oorzaak is geweest. Een aannemer zal in opdracht van Rijkswaterstaat de rijbanen schoonmaken.

Bron: RTVNH.nl

Op de site is ook een video te zien..

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .