Spring naar bijdragen

Solfide

Members
 • Aantal bijdragen

  5953
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

11 Goed

Over Solfide

 • Rang
  BB verslaafde

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Dat is goed om te weten 😅 bedoelde inderdaad Dollie. Het konijnenverblijf is nog even in gebruik door de kip en de konijnen zitten/zaten zolang in de garage in een ren. Van het voorjaar kunnen we het kippenhok opnieuw opbouwen. De konijnenkooi kan in princiep een 'tijdelijke'-vaste plek krijgen maar daar staan ze buiten mijn zicht 😇. Dus de konijnen zal dat niet deren... Maar op termijn zou ik anders wel een aanpassing in de tuin willen maken als ik besluit konijnen te blijven houden zodat ik ze ook kan zien. Maar dat is dus een langere termijn project.
 2. Dat hij een partner krijgt staat buiten kijf... de vraag is alleen of dat bij mij gaat zijn. Als ik afstand van hem wil doen moet dat sowieso via Iris.
 3. Solfide

  1 decenium konijnen...

  Tien jaar geleden begon ik met twee Thrianta zusjes... 10 jaar later zit Bliksempje alleen en moet ik overwegen of ik hem een nieuw vriendinnetje ga zoeken of dat ik even een pauze neem aan konijnen. 2010 Moffel & Piertje (Thrianta) 2011 Bliksem (Rode Nieuw Zeelander) wordt toegevoegd aan de groep 2012 Bliksem begraven en Bliksem 2.0 (mixje) opgehaald bij @Dollie 2015 Moffel verdwenen, Hazel uit de opvang gehaald... en weer terug moeten brengen helaas 2018 Piertje moeten laten inslapen en 'De Rooie' (Rode Nieuw Zeelander) gekoppeld aan Bliksempje 2020 Daar zit hij dan nu weer alleen 😞 Nog geen maand geleden heb ik ook een van mijn kippen moeten laten inslapen en vanochtend vond ik 'De Rooie' dood in de ren. Ik heb het eigenlijk wel even gehad met kleindieren. Ik denk dat ik er eerst maar eens een nachtje over moet gaan slapen... Iemand ervaring of tips; 'what to do next...'? Ik wil Bliksempje eigenlijk niet kwijt maar weet ook niet of ik zin heb om door te gaan met het houden van konijnen. We zijn net verhuisd en hebben nog geen definitieve plek ingericht, het is dus nu wel het moment om te kiezen...
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .