Ga naar inhoud

Mijn zieke Vlaamse reus Rambo


ChloëC

Aanbevolen berichten

  • Reacties 582
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Dankjewel jullie allemaal!

Het doet me echt plezier, ookal is er wel een dubbel gevoel voor mij aan... Dat ik mijn 2 andere konijnen er mee verloren ben en Fluffy nu helemaal alleen is... Daar begin ik hoe langer hoe meer over wakker te liggen... Ik mag echt geen vriendje voor Fluffy meer van moeder & stiefvader en volgens mij mist hij het echt wel met momenten hoor.

Plus dat hij weer buiten zal moeten als hij helemaal in orde is en dat wil ik eigenlijk ook niet meer! Ik vind het wel goed zo dat hij hier bij me woont binnen, lekker warm! Hij is mijn beste vriend geworden, ik zit zo vaak tegen hem te vertellen ^^

Ik voel me vandaag ook alweer een heel stuk beter! ^^ Lekker kooitje proper maken straks! Ik zal ook weer eens een foto nemen van Fluffy, zo kunnen jullie zien (vooral aan zijn ogen) hoe de verdere ontwikkelingen zijn de laatste dagen :)

We zijn nu inderdaad ondertussen een kleine 4 weken onderweg al! (27 dagen, morgen 4 weken dus) dus het gaat inderdaad erg snel he! Maak me daar nog steeds zorgen over hoor dat hij toch een terugval of bijkomende infectie nog zou krijgen, stel je voor seg!!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja hoor, heb het al uitgelegd aan men moeder dat hij voor dat het weel lente wordt niet naar buiten gaat!

Ze begrijpt dat wel na alle moeite ik voor hem gedaan heb enzo...

Het probleem is dat ik dat verhaaltje al gebruikt had voor mijn 3 konijntjes ^^ ik had ze 'gevonden' aan het park bij ons in de buurt! (men moeder is er uiteindelijk wel achter gekomen hoe het juist gegaan was omdat men broer zich versproken had)

Ik weet het, de ruimte hebben we ZEKER buiten, ik heb nog een hele winter om ze proberen te overtuigen :)

nu ga ik fluffy van onder mijn bed proberen lokken en een foto maken!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Eindelijk is hij er van onder gekomen om te eten/drinken! :D

slechte oog...

DSC_1502.jpg

Goede oog! Nog maar 1 myxoom te gaan hier!!

DSC_1503.jpg

Neusje ziet er nog steeds niet zo fraai uit, maar het is al stukken beter!

DSC_1508.jpg

Beetje zielig doen omdat ik hem kom storen tijdens het eten, hij was bang dat hij weer spuitjes ging krijgen denk ik :D

DSC_1505.jpg

Algemene indruk vandaag is dus wederom dat hij heel veel slaapt. Maar tegen de avond wordt hij altijd wakker en is hij weer actiever!

Hij heeft zich zonet even helemaal uitgerokken en gegeeuwd als een kat! lief was dat :D nog nooit gezien!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Verwen hem maar lekker......

En overleg met je ouders dat hij of lekker binnen blijft, of naar buiten gaat maar dan met een maatje.

Een andere manier is er niet, een konijn buiten alleen.....die vereenzaamd.

Zeker na de intensieve verzorging en aandacht die hij heeft gehad.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Oooooow ik wou toch snel nog, (via mn gsm op internet dus vergeef mij dat ik niet reageer op voorgaande posts, kan ze niet zien!)deze 'mijlpaal' met jullie delen: Fluffy heeft GEEN myxomen meer op zijn oogjes! Zelfs die lelijke grote korst is er af heb ik zonet gezien!! Er is nu een mooi roze velletje zichtbaar!Ik ben zo blij, vind dit echt een heel speciaal moment ^^Heb hem dan ook ineens op de weegschaal gezet en hij weegt nog steeds hetzelfde als vorige keer!!Hij doet het echt KEIgoed dus! Flinke vent!Daarnet in de badkamer sprong hij int rond en ging zich steeds languit tegen mn voeten aanleggen terwijl ik men tandjes aant poetsen was enzo! Echt heeel schattig!Hij geniet van de aandacht en de praatjes die ik maak tegen hem hoor :)Dat ik ooit zo'n hechte band met een konijn zou hebben had ik Nooit kunnen denken. Ookal hou ik echt enoooorm veel van dieren!Hij is mijn witte wonder!!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja elke keer als ik hier lees zit joep in mijn gedachten

Ben er nog steeds ontdaan van

Ik vin dhet zo geweldig om te lezen!!! Echt wat een kanjer zeg.

Ook vind ik dit heel moeilijk.....ik mis mijn joep zoooooooo enorm!

Maar echt wel reden voor een stukje taart hoor.....myxomen bij zijn ogen weg is echt kei goed!!!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Al een paar dagen niet gelezen en ben blij om te lezen hoe fluffy het maakt. Ben super trots op jullie.

Het is ook lastig Joepie en je zult zeker herinnerd worden aan Joepie steeds met dit soort topics, Chloe zelf heeft er naast fluffy twee verloren zelfs al aan de ziekte net als alleen al dit jaar verschillende andere leden. (niet allemaal hier een topic gemaakt) dus weet dat je dat met dat verdriet omringt word door andere leden, gedeelde smart is halve smart zegt men soms.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik denk ook nog heeel veel aan Joep! elke dag! volgens mij is hij lekker aan het spelen met Rambo & Houdini, op een plek waar het heel wat beter is als deze :)

Fluffy doet het nog steeds goed! Ook zijn neus & mondje beginnen er stilletjes aan mooi roze uit te zien, op een paar korstjes na!

Ik ben eergisteren denk ik gestopt met metacam te geven. Mijn flesje was leeg en het was weekend! Zou het nog nodig zijn nog een te gaan kopen? Ook de antibiotica is tegen volgende week wel weer op denk ik!

Fluffy eet nu minder als de periode dat hij zo aant vreten was, maar nog steeds eet en drinkt hij best goed hoor! (hij is wel nog niet echt bijgekomen...)

Hij zit nu ganse dagen onder mijn bed te slapen en tegen de avond wordt hij weer helemaal actief!

Overdag geef ik hem dan regelmatig wat rozijntjes enzo onder het bed, dat vindt hij wel leuk ^^

Wel niest hij soms nog! Ademhalingsproblemen zijn helemaal van de baan, juist als hij aan het eten/zich aan het wassen is heb ik opgemerkt kan hij soms erg niezen! (ik denk dat dit eerder irritatie is van die wondjes misschien?)

Deze week moest ik weer met de DA bellen en volgende week zou ze hem normaal in slaap doen om er een myxoom af te halen, al ben ik hoe lager hoe meer op mijn beslissing aan het terugkomen...

Al zie ik hem echt beter worden ben ik toch steeds heel bang dat hij nog iets zou krijgen van bijkomende infectie/herval! :(

Het lijkt ZO surreëel dat juist een van mijn konijnen zou genezen van myxomatose... dé vreselijkste konijnenziekte van de wereld als je het mij vraagt!

En oja, taart is voor deze week, ben eindelijk genezen van mijn eigen ziektes ;) Ik zou graag een taart bakken voor jullie allemaal en opsturen omdat jullie zo lief zijn!! :D

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .