Spring naar bijdragen

cecelapin

Members
 • Aantal bijdragen

  4
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

25 Uitstekend

Over cecelapin

 • Rang
  Groentje

Profiel informatie

 • Provincie
  Gelderland
 • Namen van de konijnen:
  Lola & Bertus

Recente profielbezoeken

56 profielweergaven
 1. Ah dat is goed om te horen dank!
 2. Ja dat soort dingen bedoel ik! Ik had het idee namelijk dat mijn dierenarts mij naar die ander toe wilde sturen, maar daar ken ik eigenlijk geen verhalen over. Terwijl ik wel altijd veel lees hier over Wilhelmina park.
 3. Dat is denk ik prettytear of droomkleuren (haha) ik hoop dat dat lukt! Ja dat is zeker zo! Ik hoop dat er wat mensen met ervaringen zijn?
 4. cecelapin

  Specialist kiezen

  Hallo allemaal, Ik ben geen nieuw lid, maar ik kon met mijn oude account niet meer inloggen... en de optie wachtwoord vergeten lukte helaas ook niet. Ik heb echt al heel lang niet meer ingelogd dus dat zal het wel zijn... Ik heb even een vraagje voor jullie en ik hoop dat iemand me kan helpen een knoop door te hakken. Ik heb een konijn van 9 jaar oud, een Teddy die problemen met haar oog heeft. Mijn dierenarts heeft geprobeerd haar traanbuis te spoelen onder narcose. Dit is helaas niet gelukt. En nu hebben ze me doorverwezen naar een specialist. Ik heb twee namen gekregen. Wilhelmina park en Dierenkliniek hoofdstraat. Mijn eigen DA was eigenlijk vooral lovend over die laatste omdat dat echt een specialist zou zijn. Zelf lees ik echter altijd alleen maar goede verhalen onder de konijnen liefhebbers over Wilhelmina park en ook dat ze daar wat vriendelijker en beter in de nazorg zijn/informatie verstrekken etc. Ik vind het sowieso al lastig allemaal omdat ik met een ziek oud beestje 1 uur moet gaan reizen.. Dus advies is welkom!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .