Ga naar inhoud

Mijn zieke Vlaamse reus Rambo


ChloëC

Aanbevolen berichten

  • Reacties 582
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Bedankt allemaal voor de steun!

Het is en blijft inderdaad vreemd he die ziekte... Zeker als je thuis zo een lekker gezond konijntje zitten hebt is dit wel een shock!

Als de dag is aangebroken dat de laatste myxoom weg is plaats ik 20 pagina's foto's hier neer denk ik! :D Zo'n mooie jongen dat hij vroeger was!

Even een foto opgezocht! is hij niet lieff <3 :) (Rambo'tje daarnaast...)

DSC_0911-1.jpg

Dit was mijn vrolijk 3-tal toen ik ze enkele dagen had :) de gele is dan Houdini trouwens, heb ik nooit een foto van getoond!

DSC_0914-1.jpg

De symboliek achter de 3 konijnen was: Houdini was van mijn broer, Rambo was van mijn vriend en Fluffy was van mij zogezegd :)

Ik mis ze zo de andere 2... Arme Fluffy z'n broertjes kwijt!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Wat een schatjes...

Ik kan me voorstellen dat je ze mist.

Ik vind wel, net als mijn voorgangers, dat Fluf er best redelijk uitzien voor een konijn met myx.

En ik ben zo blij voor je dat hij blijft eten! Hij lijkt inderdaad nog niet heel erg mager.

Zet hem op Fluffy, doe het voor je broertjes!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ahh, veel sterkte nog!!

Hopelijk komt het weer helemaal goed met Fluffy!

Ik heb ook al een konijn verloren aan myxomatose deze maand.. En 1 van mijn andere konijnen is nog steeds aan het vechten. Gelukkig gaat het met hem ook wel de goeie kant op!

Aghh, ik haat myxomatose echt zoooo hard :grrrrrr:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik zoveel respect voor fluffy maar ook zekr voor jou. Rambo & Houdini verloren aan de mix en toch jezelf op weten te pappen om ondanks zo'n tegenslag van twee verloren konijnen aan de ziekte toch maar meer de strijd aan te gaan zij aan zij met FLuffy. Echt hee ldiep respect.

JUllie doen het super. Het klink ook goed hij lijkt levendiger te worden dat horen we graag.

Kom op meid we zijn met zijn alle super trots op je.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Helemaal geweldig zeg, fijn hoor om te horen dat het beter gaat! Als ze maar eten!! Lekker volstoppen met alles wat ie maar lust! Ik ben echt heel blij voor jullie! Kom op Fluffy, je hebt zo'n lief baasje en ze is je broertjes al kwijt....vecht voor haar en kom er boven op!! Ik hoop het zo, ik blijf duimen hoor!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Wat waren Houdini en Rambo prachtig! Vreselijk om ze op deze manier kwijt te moeten raken!

Hopelijk komt Fluffy er wel bovenop. Het lijkt in ieder geval de goede kant op te gaan.

Helemaal geweldig hoe jullie het doen. Heel veel sterkte gewenst en blijven volhouden!!! Kom op Fluffy!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Fluffy is zo flink! Vandaag weer vele myxomen zien inkrimpen & afvallen letterlijk, hij verandert echt verbazingwekkend snel! Dat moet ZO veel energie kosten!

Die dikke myxoom waar ik van sprak, onder zijn kin, ter grootte van een walnoot een paar dagen geleden hong er deze middag gewoon af!

Hij rust ook meer dan anders en ik merk goed dat hij echt vecht, maar gelijk wat ik hem toestop, uit mijn handen eet hij echt ALLES op! En als hij hoort dat ik een appeltje aan het schillen ben wordt hij He-lemaal wild! Gek is hij op appels ^^

Hij heeft wel iets meer moeite met ademen (met soms wat gepiep enzo) heb ik gemerkt gisteren en vandaag ook soms! Heb gemerkt dat hij vaak snel ligt te ademen! Is dit omdat hij ziek is of is er meer aan de hand? (echt warm was het hier niet, lijkt alsof hij rustiger ademt naarmate het hier warmer is?

Ik ben deze morgend zelf helemaal verkouden wakker geworden... kan geen 5 min zonder zakdoek! Hoop dat ik dit niet kan overzetten aan Fluffy??!(heb voor de zekerheid mijn handen ontsmet voor de verzorging)

Moet eerlijk zeggen dat ik sinds gisteren een vreemd voorgevoel heb dat me bang maakt... Met zijn adem en hij zo veel slaapt enzo, ik zag hem al helemaal slecht gaan in mijn gedachten pfff...Heb er slecht van geslapen.

Als hij er nu toch ook onderdoor zou gaan dan denk ik dat ik best diep in de put geraak! Hij staat nu echt zo centraal in mijn leven, ik verwaarloos mijn studies volledig sinds mijn konijntjes ziek zijn geworden, alles wordt naar hem & zijn verzorging geregeld... Ben zelfs vrijdag de voet naar de winkel gelopen omdat hij toch maar zijn lievelingseten zou hebben (zo'n 5km zal ik toch zeker gelopen hebben)

Die konijnen hebben echt het beste in mij naar boven gehaald & mezelf bewezen dat ik tot veel meer in staat ben dan ik zelf ooit had kunnen denken!

Maar goed, tot hier mijn filosofisch uurtje ^^ Nu gaan wij hier lekker slapen!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hij doet het weer goed vandaag denk ik! (Beter als ikzelf! *snotter, hatshiee!* )

Rustiger ademen, lekker actief met momenten, nauwelijks geluid uit zijn neusje te horen... wel niest/zucht hij soms hard! Nu ligt hij rustig languit te slapen op het fleece dekentje naast zijn hok na een lekkere verse groene maaltijd!

Zijn brokjes zijn wel weer zo goed als op... Zal blij zijn als morgen de winkels weer open zijn !

Hij wast & krabt zich wel enooorm veel! Volgens mij jeuken al die genezende myxomen best hard! (de da had zijn nagels geknipt opdat hij zichzelf niet zo snel meer zou laten bloeden, mét succes!)

Vraag me eigenlijk stiekem af wanneer ik zeker kan zijn dat hij het zal halen, hij geen medicatie meer moet krijgen enzoverder... De onzekerheid knaagt tochwel best...

We zijn ondertussen 25 dagen onderweg met Fluffy!

Bedankt allemaal! Ik ben zo blij dat ik hier lid ben geworden, heb hier al ZO veel bijgeleerd dankzij jullie!

Jullie zijn zo lief & behulpzaam ! :yes:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik hoop echt heel erg dat hij het haalt! En jij beterschap Chloë!

Ik weet helemaal niets van medicatie enzo, of iets anders met ziektes, en als ik mijn berichten teruglees heb ik helemaal geen tips enzo:he: Ik ben de personal coach laat ik maar zeggen:he:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dat is soms het beste medicijn :love::love:

Ik hoop echt heel erg dat hij het haalt! En jij beterschap Chloë!

Ik weet helemaal niets van medicatie enzo, of iets anders met ziektes, en als ik mijn berichten teruglees heb ik helemaal geen tips enzo:he: Ik ben de personal coach laat ik maar zeggen:he:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dat is soms het beste medicijn :love::love:

Inderdaad! Het is niet omdat je geen medische tips of raad voor me hebt dat ik niks aan je berichtjes heb hoor, integendeel! Vind het heel leuk dat jullie ook meeleven, die tips zijn soms gewoon handig om Fluffy goed te verzorgen!

Maar aan mentale steun voor mezelf heb ik ook best veel hoor! (zeker nu ik zelf ook nog eens ziek ben en de hele dag in de zetel heb moeten liggen omdat ik niks anders kon doen gewoon...)

Zo lag Fluffy daarnet hihi, echt genieten :love:

DSC_1501.jpg

DSC_1497.jpg

En zojuist deed hij weer zo een bunny flop in zijn hokje! Ik zal hem eens wat lekkers gaan toestoppen!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Petje af hoor, ook voor jou diep respect zo als je voor je diertje knokt.

Sterkte met het verlies van je andere 2 konijntjes.

Ik hoop dat Fluffy er door komt en dat ie weer lekker gezond word, hij ziet er op zich goed uit.

Beterschap voor jou en Fluffy en sterkte met de stijd tegen deze rot ziekte.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Wow, snotneus kan je me wel noemen ja ! :D Ik ben de voorbije 2-3 dagen echt door HEL geweest! Doodziek was ik!

Wat moeten mn lieve konijntjes dan allemaal niet gevoeld hebben...

Maar nu plots voel ik me stukken beter!

Meneer Fluffy heeft er helemaal geen last van gehad dat ik ziek was hoor! Ooh nee, die heeft de voorbije dagen zijn grenzen lekker verlegd nu ik hem wat meer met rust liet en is nu ook helemaal mn kamer rondgehuppeld zonder dat zijn vertrouwde fleece er lag! vanmiddag toen ik men kamer binnenkwam om wat te rusten was ik helemaal in paniek, ik zag Fluf NERGENS! tot ik uiteindelijk dacht... misschien ligt dat gekke beest wel ergens te slapen onder mijn bed ofzo? En ja hoor... Helemaal achteraan onder mijn bed op de plastieken box waar mijn schoolarchief in zit lag hij languit een dutje te doen ^^ Ook mijn badkamer ( waar hij 's nachts staat voor het lawaai) heeft hij helemaal opgeëist! (Meneer krijgt echte streken!) Hij was zijn wortel uit zijn bak gaan grijpen en helemaal tot op de badmat meegenomen om hem daar smakelijk te kunnen opeten! (Hij zit dus maw enkel nog in zijn bak om zijn behoeftes te gaan doen :P)

Ik hoorde vandaag alleen soms rare geluiden uit zijn neus/keel... hij niest ook soms nog hard maar verder is hij echt tip top in orde zou ik zo bijna durven zeggen! Hij wordt met de dag sterker, dat voel ik ook goed als het verzorgingstijd is!

Hij is ook zo vreselijk tam geworden ondertussen! daarnet toen ik hem & zijn bak verzet had naar de badkamer was ik hem aan het water geven en zijn hooi en stro aan het mooi leggen, druk in de weer, legde hij zich gewoon languit naast me op de badmat als een echte koning! & dan moest ik er helemaal over stappen als ik me wou verplaatsen, dat vond hij allemaal oke!

Ik ben zo vreselijk trots op hem.

Hij is echt mijn witte wonder! <3

Slaaplekker iedereen!

aangepast door ChloëC
Link naar reactie
Delen op andere sites

Super de super meid!!!!!

Vind ook echt dat hij er goed uitziet!!! Joep was er echt slechter aan toe....

En zo snel alweer zo goed....een week of 3 he!?!? Er staat echt 6 tot 8 weken voor....nou dat is hij al helemaal genezen hoor en rent en doet hij weer!!

Ect geweldig en super hoe jij voor hem gezorgd hebt!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .