Ga naar inhoud

Feline - Castratie 28 april


Dollie

Aanbevolen berichten

Woensdag gaat Feline onder het mes. Ik verhuis ze dinsdag al naar mijn kamer, zodat de kooi en ren niet compleet vreemd zijn. Helaas kon Fred niet mee naar de dierenarts, die blijft in het buitenhok overdag denk ik, ik maak het hok dan ook even helemaal goed schoon. Het laatste nestje weghalen!

Ik kijk natuurlijk eerst even hoe het samen gaat, maar ik denk dat ik Fred in de panelenren (aan de kooi) laat en Feline in de kooi, in elk geval als ik er zelf niet bij ben. Zo hebben ze toch contact.

Pijnstilling, dwangvoer en lekkers heb ik standaard in huis, net zoals bergen oude handdoeken. Ik hoop dat ze (in elk geval Fred) hun toiletje nog wel gebruiken, maar ik zit nog even te twijfelen wat ik daar in doe, normaal zitten er beukensnippers in (fijne) maar misschien dat dat niet prettig is voor Fien? Moet morgen nog naar de dierenwinkel dus als iemand een idee heeft..

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Reacties 169
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

O dat ben ik wel gewend van Indy.. :he: twee keer per dag het hele hok haha. Als ik het morgen niet kan vinden kan ik dat nog altijd doen en dan kan Fred gewoon snippers houden in z'n toiletje.

Dankjulliewel allemaal, vind het echt verschrikkelijk spannend. En de gedachte alleen al dat ze zich straks zo ellendig voelt, wat doe ik haar aan!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Nee, volgens mij niet, maar Fred wel, die ontsnapt telkens! Die zal het woord 'castratie' wel opgevangen hebben en nu heeelemaal in paniek zijn.. :rofl: Ik zal hem straks even gerust stellen, bij hem kan er niks meer weggehaalt worden..

Ik verhuis ze straks al wel naar mijn kamer in de binnenkooi/panelenren, dat lag voor morgen in de planning (zodat het niet helemaal vreemd is voor Fien als ze terug komt van de DA) maar nu Fred aldoor ontsnapt en mijn vader het hok toch nog niet kan maken zo door de week, doe ik het vandaag al.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Meneer en mevrouw zitten op mijn kamer. Feline kon Fred niet eens even rustig laten eten, was gelijk al weer aan het rijden, dus dat bevestigd ook wel dat het nodig is. Gelukkig is Fred over het algemeen toch de baas, dus ze valt hem er niet extreem mee lastig, hij trekt zich er weinig van aan. Maar prettig is anders. I kzal straks/morgne wel even een foto van hun 'vakantiehuis' plaatsen :P

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .