Ga naar inhoud

The Hay Experts (UK)


hyperpancake

Aanbevolen berichten

  • Reacties 1,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Normaal duurt het een weekje ongeveer denk ik, maar ik heb vorige week donderdag besteld en nog niet eens een reactie op mijn vraag ontvangen dus ik zou er nu vanuit gaan dat het wel wat langer duurt...

o.k. bedankt! Krijg je van THE wel een mail wanneer je pakket is verzonden en/of een trackingnummer zodat je je pakket kan volgen?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hmzs misschien dat ik ze maar eens ga bellen om uitleg... Vind dat ze op zijn minst nog even kunnen mailen van hoe of wat...

Ik heb net even gebeld. Ze hadden niet gezien dat ik mijn betaling met paypal had gedaan, dus dat is nu opgelost. Heb ook even gevraagd waarom ze niet antwoorden op mail en daar was idd het antwoord op dat ze het heel erg druk hadden.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb 2 december al besteld.. Maar ik heb dus nog niet betaald omdat ik geen rekeningnrs heb ontvangen, en al had ik die wel, ik denk dat het dan helemaal in de soep loopt omdat mijn bestelling nog gewijzigd moet worden.. (Ik was de Science Selective vergeten.. :whistle2::he:)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Heeft iemand misschien voor mij het IBAN en BIC nummer van the hay experts. Ik heb een bestelling gedaan en wil die graag betalen en heb van hun via mail het IBAN en BIC nummer gehad. Alleen kan ik die mail dus niet openen want ik kan momenteel vanwege het feit dat ik thee over mijn laptop heb gegooid:$ niks meer met die laptop. En op een andere computer kan ik die mail niet meer terug lezen, daar komen alleen de nieuwe mails op binnen. Heel handig weer. :yes:

Mag per pb als iemand de nummers weet

aangepast door Muffins
Link naar reactie
Delen op andere sites

ik vind het verzenden toch wel prijzig voor de dingen die ik wilde bestellen. Dan zou ik allemaal extra dingen bestellen, omdat het dan in verhouding goedkoper zou zijn, maar de verzendkosten maken het toch even duur, en dus duurder omdat ik een boel dingen bestel die ik eigenlijk niet njodig heb..

Jammer.. SS is daar idd goedkoop.

Mocht iemand binnenkort weer gaan bestellen, dan doe ik mee :) kunnen we de verzendkosten delen :)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .