Ga naar inhoud

Hypoliet longontsteking


zwarte panter

Aanbevolen berichten

  • Reacties 983
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Ik heb daarnet even gebeld..kon niet meer wachten om te weten hoe het met ze ging :$

Ze zouden het redelijk doen. De AB is gestopt en Eufrasie heeft gelukkig vandaag ook geen diarree meer. Maar bij beiden zijn de keutels te klein, omdat ze de laatste tijd dus te weinig aten, dus dat moet nog even verder bekeken worden. Ze eten zelfs zelf, nog niet voldoende, maar toch. Eén van de bijwerkingen van het laatste AB was ook een verminderde tot geen eetlust, dus waarschijnlijk speelde dat ook een rol (niet dat ze voor dit AB wel echt zelf aten...maar toch).

ze zijn nog maar één keer getemperatuurd en hun temp. zat op het randje, dus nog geen hoge koorts. Vandaag gaan ze meerdere malen hun temp. meten om dat verder te volgen.

Morgen om 10.30u mag ik bellen en dan gaan we bespreken hoe en wat we verder gaan doen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Loes!!! Wat een heerlijk nieuws heb je mogen ontvangen. Ik lasi n het Jippie-topic al verschillende positieve berichten en ben toen snel naar jouw topic gegaan. Wat een opluchting meid!

Jullie zijn er nog lang niet natuurlijk, maar dit is wél een stap in de goede richting. Ik ben trots op jullie! En ze hebben zelfs al een beetje zelf gegeten, super!

We blijven natuurlijk duimen voor jullie!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Oh, wat kunnen ze toch klooien met medicijnen he? Weet er alles van. Maar als mens kan je klagen (niet dat dat altijd helpt hoor) maar beestjes kunnen niets.

Wat fijn dat er al een beetje vooruitgang in zit, al zal er nog echt het een en ander moeten gebeuren. Maar er is nu weer zoveel hoop voor jou.

Hoe is het met je examen? Al geweest of moet je nog?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Wat duurt morgen 10:30 nog lang.. :$

Wat ben jij lief :duivel:

Het duurt idd nog erg lang.

Eigenlijk merk ik nu pas duidelijk hoeveel ik met ze bezig was de laatste tijd... ik heb nu echt zovéél tijd over.

Ik heb vanmiddag even naar de collega van mijn DA gebeld. Wel zo netjes om haar ook te laten weten wat we nu beslist hadden.

Ze zei dat ze bang was toen de assistente had gezegd dat ik gebeld had. Maar dat ze erg blij en opgelucht is en ze gaat ook nog contact opnemen met wilhelminapark.

Examen is spijtig genoeg niet zo goed gegaan...maar ik moet de uitslag natuurlijk nog even afwachten.

En nu wachten tot morgenvroeg en hopelijk nog meer goed nieuws.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Spannend allemaal, wel jammer dat je examen niet zo goed ging. Wie weet valt het resultaat nog mee. Ik zal morgen na school direct hier komen kijken voor de update! Succes en sterkte met wachten.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .