Ga naar inhoud

Het algemene inentingen topic


_Danielle

Aanbevolen berichten

  • Reacties 974
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Bij mijn DA wordt het hele jaar door ingeent, elke eerste zaterag v.d. maand konijnenspreekuur. Ik laat dan meteen een algehele check doen en nageltjes knippen, ben dan 45 euro voor 1 nijn kwijt. Maar de gezondheid van je nijn is onbetaalbaar, toch?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Blijkbaar werkt mijn DA met gouden naalden ofzo...haha

Nja ik had eerlijk gezegd verwacht dat het 70 EUR ging zijn voor de 2.

In de brief stond dat het 35 EUR was op de konijnendag ipv 42 EUR, dus ik dacht "dat is per konijn". Maar blijkbaar rekenden ze voor een 2de konijn maar 3 EUR extra.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Blijkbaar werkt mijn DA met gouden naalden ofzo...haha

Ik denk het, aangezien ik de vorige keer ook gewoon een checkup en nagels knippen er bij had zitten en een stuk minder betaald heb. Maar er zit er hier in Alkmaar ook een die met gouden naalden werkt ofzo, die rekent veel meer...

Link naar reactie
Delen op andere sites

Douwe en Dieuwertje zijn weer ingeent. De arts heeft ze gelijk gewogen en de nagels gecontroleerd. (Niet echt nodig, aangezien die van mij op tegels zitten.)

Onze dierenarts kijkt niet meer standaad naar de kiesjes, alleen nog op verzoek. Ze hebben laatst bij een cursus geleerd dat het bekijken van de kiezen relatief veel stress oplevert. En ze zien toch niet alles, dus doen ze het niet meer standaard.

In plaats daarvan wegen ze de konijnen en adviseren ze goed op het eetgedrag te letten. Nou doe ik dat toch al, twee keer per dag.

Toch heb ik nog wel even laten kijken naar de kiezen. Misschien heel eigenwijs, maar Dieuwertje heeft er al eens last van gehad. Bovendien heb ik mijn vorige twee konijnen verloren aan haken op de kiesjes.

Link naar reactie
Delen op andere sites

ik laat bentley elk jaar inenten dit is zijn derde keer en laatde beide inentingen te gelijk doen hij moet in april weer mijn dierenarts heeft er speciale dagen voor en dan krijg je er ook korting op. alleen is ie altijd boos erna en gaat een twee uur zitten mokken onder de kachel of tafel en daarna zijn we weer vriendjes en word ie extra vertroeteld groetjes luna

Link naar reactie
Delen op andere sites

Mouse wordt vanmiddag weer ingeent..

15 euro en dan kijken ze ook meteen de nagels en kiezen na!

Maar dit keer word wel een beetje anders want dr hechtingen van de sterilisatie worden er meteen uitgehaald..

Ben benieuwd hoe ze dat willen gaan doen want Mouse is geen konijntje wat zich zomaar even op dr rug laat leggen en stil blijft liggen:s!

Link naar reactie
Delen op andere sites

heei dit staat op de site van mijn DA

konijnen vaccinaties

In maart houden wij onze konijnen-entspreekuren. Op dinsdag 24 en 31 maart en op woensdag 25 maart en 1 april zullen de halfjaarlijkse vaccinatie spreekuren voor konijnen worden gehouden. U kunt bellen voor een afspraak op beide vestigingen!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .