Ga naar inhoud

knaagjeknabbelsuddenly

Members
  • Items

    418
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Alles dat geplaatst werd door knaagjeknabbelsuddenly

  1. @bunnyempress, dat is een slim plan! Ga ik proberen!! @To van de Veluwe, dat zou ook nog kunnen!! Bedankt voor het meedenken allemaal🥰.
  2. Nu geopend: De nieuwe ren! - Wooooooohoooooooo!!!!!! Afgelopen vrijdag was het eindelijk zover: De verbinding van de nieuwe ren werd gemaakt!! Ze hebben nu eindelijk de ruimte die ze verdienen. We hebben vooral door het slechte weer veel vertraging opgelopen, maar ook door bijvoorbeeld het weken lang zoeken naar een geschikte buis🤔. En wat vonden ze ervan? Toen alles eenmaal klaar was moesten ze eerst even bekomen. Ze gingen al snel door de tunnel, maar ook al heel snel daarna gewoon even lekker liggen in hun oude hok. Ik merk ook dat ze daar heel erg aan gehecht zijn, daarom ben ik ook zo blij dat ze niet een helemaal nieuw verblijf hebben, maar gewoon een extra deel. Ik heb vandaag een tijdje hun gedrag geobserveerd. Ze maken van allebei de verblijven ongeveer evenveel gebruik. Ze rennen vaak rondjes, en dan zo floep door de tunnel heen. Heel leuk om te zien. Ze gebruiken het oude verblijf om lekker te liggen, uit te rusten, te slapen, etc. Het nieuwe verblijf juist meer om te rennen, te spelen, te knagen, etc. En de tunnel, daar gaan ze alleen voor de lol al vaak doorheen. In het nieuwe verblijf hebben we ook best wat dingen om ze bezig te houden. Er is een zandbak, een wilgentunnel, gevuld met hooi, een bruggetje (die hebben we al lang, ik geloof dat die ook van wilg was), en een wc. Ik wil het ook weer niet te vol zetten, want dat hebben ze geen ruimte meer om een sprintje te trekken. Ik zou het wel leuk vinden om in de toekomst nog iets voor ze te hebben om lekker te klimmen, misschien iets van boomstammetjes zoals @bunnyempress ook had. En ohhh ja, ze hebben natuurlijk ook hun o zo geliefde tunnel😄. Ik ben er ook heel blij mee dat ik 's ochtends de brokken hier goed kan strooien, ideaal! En vaak doe ik dan een deel strooien, en als ze dat op hebben dan nog een spelletje, bijvoorbeeld een voerbal of zo iets, dat kan ook in de nieuwe ren. Is er dan geen enkel probleem? Ehhh... jawel. Want de boefjes (hé weer een nieuwe bijnaam (of had ik die al?🤔😅)) hebben de zandbak tot wc gemaakt🙄. Urgh. Ze komen daar echt naartoe om te poepen, maar ook plassen... en tja, dat ruimt echt voor geen meter op, ik moet die keutels allemaal 1 voor 1 oppakken (zucht). De wc staat er naast, maar die raken ze niet aan... Tja, hopelijk komt het goed, ik ben in ieder geval super blij met de nieuwe ren!! Foto's heb ik nog niet gemaakt🤭. Zodra ik die heb zal ik ze ook even erbij zetten.
  3. Dit is dus de extreme versie van wat er gisteren bij mij gebeurde 😂😂.
  4. Hihi, hier ook geen binnenkonijnen, maar ik kijk graag mee met de foto's!!
  5. Super leuke foto😍. Die arme leeuw, weer niet voor herhaling vatbaar… Hopelijk vind je snel iets waar ie wel tegen kan…
  6. Ik geef ook nooit koolsoorten. Onnodig risico denk ik dan…. Misschien kunnen ze er wel tegen, maar ja, misschien ook niet….😬
  7. Dat was toch met al het groenvoer, dat je het apart moest scheiden van het droogvoer? https://www.bunnybunch.nl/forums/topic/100187-hoeveel-konijnenbrokken-geef-jij/?do=findComment&comment=2208632 Ik weet nog steeds niet hoe je naar een topic / reactie uit een ander topic moet linken 😂🤔🤦‍♀️.
  8. Dat was hier altijd Knabbels techniek, wachten tot de rest het eten hebben gepakt en dan dat snel opeten 🙈. Maar sinds kort zijn de rollen omgekeerd. Knabbel neemt de leiding bij de voerspelletjes. Ik zal er binnenkort nog een verhaal over schrijven.
  9. Wat een super vervelende situatie, ik heb verder geen tips, dat laat ik aan de experts over, maar ik wil succes wensen❤️‍🩹.
  10. Dat is schrikken zeg! Gelukkig gaat het nu weer beter.😊
  11. Ongeveer, je doet via een gat in het midden het voer erin, dan moet dat voer door een soort doolhofje, en dan komt het er aan een gat via de zijkant uit. Is eigenlijk voor honden, maar hier kunnen ze het goed 😊.
  12. 1 beeld vertelt meer dan 1000 woorden - foto's van het nieuwe spelletje Sommige zijn niet super scherp, maar zo ging het er ongeveer aan toe 😂🤪.
  13. Ik weet wel wat die van mij met dat stof zouden doen....;)
  14. Mooie konijntjes ja! Super dat hef weer wat beter tussen hun gaat.
  15. Fijn dat je wat sneller naar de DA kan! Beterschap voor Vlekje.
  16. Hihi die had ik ook, super leuk, vond ik ook! Mijn bestelling is ook binnengekomen😄.
  17. Heel veel sterkte, wat ontzettend verdrietig.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .