Ga naar inhoud

bobbyonthefloor

Members
  • Items

    2.001
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    17

Berichten die geplaatst zijn door bobbyonthefloor

  1. 17 minuten geleden, pakyakker zei:

    Het gaat echt heel slecht. Er is bijna niks ingegaan en ze is echt een zielig hoopje. Zo dierenarts bellen. Heb haar naar binnen gehaald en heb bij haar geslapen. Ik ben heel bang dat dit het einde is en dat kan ik echt niet aan. Mijn lieve babybeer. Dit is ook geen leven zo natuurlijk. Of het buikpijn of heuppijn is geen idee. Buik is wel wat hard maar normaal gezien is ze dan niet zo slecht.

    Sterkte straks bij de da. Je doet er alles aan. Hopelijk knapt ze nog op.

  2. 14 uren geleden, Suus1978 zei:

    Zo te zien alleen een link

    Je kunt verschillende opties kopiëren. Als je de .jpg kopieert dan krijg je als het goed is de foto in beeld.

     

    Screenshot-20240609-091121-Chrome.jpg

     

    Dus de directe link (2e optie) aanklikken. 

     

     

     

    • Bedankt 1
  3. Jeetje zeg wat een verhaal. Wat een dilemma. Ik zou uiteindelijk voor een nieuw koppel gaan. Zoals jijzelf ook zegt het blijft een pijnlijke beslissing. Maar voor alle konijnen wellicht de voordeligste oplossing. En je denkt toch in het belang van de konijnen.

     

    Sterkte en succes ermee.

  4. Wat een verdrietige situatie dit. Ik hoop echt dat het de komende uren beter gaat. Jij moet er ook niet aan onderdoor gaan. En je studie mag er niet onder lijden in principe. Echter, ik begrijp je heel goed. Ik heb geen tips alleen wil ik je een hart onder de riem steken en zoals @To van de Veluwe ook zegt we leven met je mee. Niet dat je daar fysiek iets aan hebt.

     

    Sterkte met alles.

    • Vind ik leuk 1
  5. Ik heb sinds ik uit het ouderlijk huis ben (heul lang geleden😅) katten gehad. Op een gegeven moment kon ik niet meer tegen het verdriet van afscheid nemen en heb een paar jaar geen katten meer gehad. Toch miste ik ze en dacht ik heb er zoveel plezier aan. In principe ga ik er vanuit dat ik de dieren overleef. Dus dat moment komt toch weer. Nu vind ik persoonlijk katten heel makkelijke dieren. Konijnen daarentegen pffffff. De eerlijkheid gebied mij te zeggen dat ik het niemand in mijn omgeving aanraadt. 

    Vorig jaar en dit voorjaar heftige tijd gehad mbt mijn man en ik dacht vaak laat er alsjeblieft niks met de konijnen gebeuren. Dat kon ik er echt niet bij hebben. Anderzijds heb ik juist genoten van ze als ik weer thuis kwam en hun verblijf schoon maakte en aandacht aan ze gaf. Even richten op hun. Dat heeft me dan weer veel gebracht. Het blijft dubbel voor mij met konijnen. Nu geniet ik volop van ze want ik ben meer buiten en zie ze daardoor veel meer. 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .