Ga naar inhoud

Appeltaartje

Members
 • Aantal items

  5
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  Zuid-Holland
 • Namen van de konijnen:
  Heer en Dame

Appeltaartje's Achievements

Groentje

Groentje (1/6)

1

Community reputatie

 1. Hier in de poepbakken hennepvezels. In het hok een dikke laag stro. Ik had daar eerst handdoeken liggen.. dat vind mijn mannetjes konijn heerlijk! Maar ons vrouwtje knaagt het helemaal stuk helaas.. dus dan maar stro. Daar wroeten ze ook lekker in. Hennepvezels vind ik ook echt fijn. Stuift niet en het stinkt veel minder in huis.
 2. Mijn ene konijn loopt ook de trap op en af.. gaat super behendig. Als ik er geen zin in heb dat ze boven komt doe ik de tussendeur dicht.. maar als ik er niet op let ben ik haar af en toe kwijt!
 3. Hier een dame met heel veel territorium gedrag. Ze poept en plast echt alles onder... Ik blijf keutels opvegen en in haar poepbak doen en plas vegen en die papiertjes er ook in doen.. de hint word niet begrepen haha. Terwijl mijn gecastreerde mannetje perfect zindelijk is. Ze sproeit alles onder. Ze word volgende week gesteriliseerd.. hopelijk is dit gedrag erna over.
 4. Hoi Bunnybunch dames en heren! Ik ben Appeltaartje. Woon samen met man en kinderen én twee konijnen net boven Brabant. We hebben twee dwergkonijntjes. Een witte gecastreerde heer van 4 jaar en een dame van 7 maanden. Ze zijn sinds vorige week gekoppeld.. of nouja, ze zijn ermee bezig 😉 Ze hebben al veel plezier samen... lekker samen op onderzoek in de tuin, af en toe rijden ze op elkaar, maar meestal liggen ze lekker naast elkaar of likken elkaar. Ik moet wel een beetje wennen... de heer hebben we al wat jaartjes en toen we hem kregen was hij al zindelijk. Deze dame laat echt ALLES lopen door de hele woonkamer! Ik ben de hele tijd bezig met plasjes opvegen (en de doekjes doe ik in de plasbak) en poepjes vegen (ook in de bak!) zodat ze het hopelijk snel leert... We hebben voor over drie weken een afspraak bij de dierenarts voor haar sterilisatie. Hopelijk is het nu gewoon nog territorium afzetten en is het straks na de sterilisatie over. Afijn, ze lopen hier dus los in de woonkamer. 's Nachts zitten ze wel in hun hok. Dit omdat de heer graag OP de bank springt, maar er niet AF durft.. en hij dan zeer gestresst word (en dus ook gaat plassen en poepen en stampen). Onze heer moet wel nog een beetje wennen aan het energie niveau van de dame, haha! Soms ligt hij echt uitgeput bij te komen van al het samen rennen. Maar vandaag was zo fijn... de dame rende en maakte voor het eerst een binkie! ❤️ Daar doe je het toch voor, dat ze samen gelukkig zijn. Hoop hier vanalles te leren 🙂 Groetjes Appeltaartje
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .