Ga naar inhoud

Annasbeestenbende

Members
 • Items

  1.875
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  13

Alles dat geplaatst werd door Annasbeestenbende

 1. Goed nieuws; ze lijkt wat blijer! Vannacht is ze uit haar rennetje ontsnapt, ze was wel zo lief om meteen terug te rennen toen ik aankwam. Toen ik haar oppakte voor haar medicijnen stribbelde ze zowaar een beetje tegen! Toen ik haar op de grond zette (waar ik de spuit in haar bekje doe) liep ze ook bijna meteen weg. Toen ze weer in haar rennetje zat begon ze ook meteen te eten toen ik haar brokjes gaf.
 2. Het gaat nog niet echt toppie. Ze eet wel en keutelt, maar voor de rest zit ze maar een beetje te zitten. Ik hoop dat het snel beter gaat en anders bellen we de dierenarts weer.
 3. Ik denk aan geruite tafelkleedjes 😂
 4. Hazel heeft speciale brokjes tegen haakjes. Ik zal even kijken hoeveel calcium daar in zit. Bedankt voor alle tips!
 5. Het is toch blaasgruis. Ze krijgt nog steeds pijnstilling en ze moet nu vooral meer drinken.
 6. Het gaat niet zo goed met Hazel. Eergisteren vond ik allemaal plukken haar in de ren. Eerst dacht ik dat het kwam omdat ze in de buitenren waren geweest. Ook wilde Hazel iets minder graag eten, daar maakte ik me niet super veel zorgen om, dat heeft ze wel vaker. Dan wil ze niet eten als ik te dichtbij zit. Later was ze wel lekker aan het eten. Toen ik de konijntjes aan het observeren was bleek dat Hazel iedereen die in haar buurt kwam aanviel. Toen ik de ren aan het vegen was escaleerde het tussen Soltar en Hazel. Ze gooiden elkaar op de rug. Hazel bleek achteraf ook een klein wondje op haar rug te hebben. Toen heb ik haar apart gezet in de schuur en de volgende dag gingen we naar de dierenarts. Ze heeft voor zover de dierenarts kan zien niet weer haakjes, maar hij vond ook dat ze niet helemaal in haar vel zit. Ze had in de reisbench geplast en dat zag er een beetje rood uit. De dierenarts vermoed een blaasontsteking. Ik heb pijnstilling en ontstekingsremmer meegekregen en gisteren heeft ze de eerste dosis gekregen. Ze zit nu in de schuur. Volgens mij gaat het al beter met haar!
 7. Wat een schattige oortjes zo 😄
 8. Ja 😂 ben ik de enige met een konijnenknuffel
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .