Ga naar inhoud

Annasbeestenbende

Members
 • Aantal items

  1156
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  4

Alles dat geplaatst werd door Annasbeestenbende

 1. Mijn konijn Soltar doet dat ook als ik met eten aankom, maar dat kan ook komen omdat ik haar heb geleerd om een rondje te draaien op commando. Een konijn van mijn vriendin die draait ook rondjes als je eraan komt, maar dan zonder onderbrekingen. Misschien is het een variant van de binky?
 2. Mijn konijnen krijgen geen medicijnen, ik zou het ook nooit proeven 😂😂 ik vind selectieve brokjes veel beter te eten dan my hobby first rabbit brokjes, haha 😂
 3. Ik snap hem niet helemaal… heeft die vrouw een nestje gekregen?
 4. My hobby first rabbit brokjes smaken echt heel zout 🧂😝🤢
 5. Mijn cavia’s lopen wel trap! Dat doen ze al sinds ze jong zijn.
 6. Wat verdrietig. Heel veel sterkte ❤️
 7. Ze is inderdaad een flinke dame! Op het hoofd heeft ze een beetje een Lotharinger aftekening, en die vlekjes doen me denken aan een Franse hangoor. Ook omdat ze 1 oor omhoog heeft staan. Maar ik kan het ook helemaal mis hebben 😉
 8. Dit is Foep! Mijn oom heeft me foto’s gestuurd 💕 (Ze heet eigenlijk Foebie) ik denk dat er Lotharingen/Franse hangoor in zit. Mijn oom weet wel 100% zeker dat het een meisje is, want ze heeft een keer een nestje gehad…
 9. Irritante impala’s (om maar in het thema te blijven 😂)
 10. Ja! En ze willen ook een maatje voor Soltar of Hazel betalen, maar dit konijn is mijn plan, mijn idee, en ik ga dit doen. En als ik het niet meer kan betalen helpen ze me!
 11. Volgens mijn oom waren het twee dames, dus als het een rammelaar is waren er denk ik baby’s of vechtpartijen ontstaan 😅 maar ik zal het zeker laten controleren! Ik denk niet dat ik wat extra’s zal kunnen geven, ik moet ook nog groenten etc. Betalen. Ik zal de opvang binnenkort bellen, ik hoop dat het inbegrepen is want zoveel geld heb ik dan ook weer niet.
 12. Wat een grappige namen hebben je konijnen! Welkom op bunnybunch!
 13. Ik denk niet dat hij dat wil.. ik heb nog een vraag: Een gecastreerde en gevaccineerde ram kost €65 bij konijnenopvang huize pluis. Is dat inclusief koppelvakantie? ik moet het zelf betalen, want mijn ouders vinden dat een maatje niet nodig is omdat Foepie naast Soltar en Hazel komt te staan.
 14. Ze wonen wel ver weg. Ik kan het konijn eventueel in een tijdelijke (kleine) ren doen. of Ik kan Soltar en Hazel en het konijn ruilen van ren na de koppelvakantie.
 15. Maar konijnen moeten toch ingeënt zijn als ze op koppelvakantie gaan?
 16. Hoogstwaarschijnlijk komt er bij mij een konijntje bij! Tijdens een familie weekend vroeg een oom mij zomaar of ik er nog een konijntje bij wilde. Zij wilden/konden hun konijn niet meer verzorgen helaas. Jammer genoeg had ik toen niet de mogelijkheid om het konijn op te vangen. Nu zijn wij bezig met bouwen van een konijnenren van 8m2, daar kan ik 2m2 van afzetten voor dat konijntje. En dan later kan ik de ren door de helft doen (twee rennen van 4m2) zodat het konijn van mijn oom een maatje kan uitzoeken bij de opvang! ik had dus helemaal dat idee in mijn hoofd, dus na overleg met mijn ouders heb ik mijn oom een berichtje gestuurd of hij het konijn nog had en het nog steeds een nieuw huisje wil geven. Vandaag kreeg ik het antwoord binnen, hij wil het! In februari is de ren af dus dan kan het, we gaan een datum afspreken in februari dus! Ik weet dat het nog vrij lang gaat duren, maar ik dacht: ik deel het hier even , want ik ben zo blij! Het konijn heb ik 2x gezien. Een keer op een verjaardag en een keer met verzorgen. Het waren er eerst twee, en ik weet niet welk konijn nog leeft en dus ook niet welk konijn ik straks krijg 🙈. Van het verzorgen weet ik dat ze geen hooi kregen en vrij veel gemengde brokjes, dus ik ga me inlezen in een konijn hooi laten eten, overzetten op andere brok en een konijn af laten vallen. ik heb er in ieder geval zin in! Mijn grootste droom is om een dierenopvangcentrum te beginnen, dus dit voelt als het begin!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .