Spring naar bijdragen

Hallo Hoi

Members
 • Aantal bijdragen

  109
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

5 Neutraal

Over Hallo Hoi

 • Rang
  Lamprei

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  Utrecht
 • Namen van de konijnen:
  Pluisje
 • Huisdieren
  Hamster, vissen, konijn, slak

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Ze weten niet wat het is. We laten het hierbij. Ze is nog jong en moet zich (denk ik) nog ontwikkelen. Mocht ze toch ergere ziekte verschijnselen gaan vertonen gaan we uiteraard weer terug.
 2. Ik denk dat het aan de kooi ligt idd, niet genoeg ruimte voor een grote laag bodembedekking. Eigenlijk diep triest dat ze die dingen nog verkopen. Je kan er iig niks aan doen. Voel je niet schuldig. Hopelijk heb je nu genoeg informatie voor je volgende hamsters. Want het zijn gewoon intens leuke beestjes.
 3. Pluisje ziet alles als knaagspeeltje😂
 4. Daarbij komen hamsters van marktplaats ook heel vaak uit de dierenwinkel. Ook al zeggen ze soms van niet.
 5. Ik zou wel willen maar mag allemaal niet van mijn ouders. Pluisje heeft de complete ren verplaatst zodat ze bij de boekenkast kon en toen aan het trouwboek van mijn ouders geknaagd. Snap wel dat ze daar niet zo blij mee zijn. Ik heb helaas niet zo veel te zeggen hier in huis. Ik zou wel willen maar dat gaat echt niet gebeuren.
 6. Weet je niet welk voer je je hamster gaf? Qua knagen, hij was gewoon gestresst. Waarschijnlijk was de kooi te klein, (ik heb ook 3 jaar lang hamsters gehad in een te kleine kooi) en meestal zeg ik er is ook maar iemand die dat heeft bedacht, maar het is bewezen dat dat knagen bij hamsters stress is wat dus meestal komt door een te kleine kooi. Dan gaan ze zoeken naar uitgangen. Als je een traliekooi hebt kan hij idd van boven naar beneden zijn gevallen. Als je een beetje een hoge kooi hebt en/of te weinig bodembedekking kan hij zijn ruggetje breken. Al helemaal als hij ook een te klein radje had. Dan is de rug heel kwetsbaar door het krom lopen in het radje en als hij dan ook nog valt... Maar je hebt het niet expres gedaan en volgensmij wist je dit niet. Dus ik zou het gewoon meenemen mocht je ooit een nieuwe hamster nemen. (zou dan ook bij een fokker gaan kijken, dierenwinkel hamsters gaan sowieso sneller dood (lekker tegendraads heb zelf ook een dierenwinkel hamster maar ja))
 7. Welke kooi had je? Heb je eventueel foto's? Knaagde hij aan de tralies? Welk voer kreeg hij? En wat was het voor een soort hamster?
 8. Hey, misschien een tip. Ikzelf verkoop via marktplaats kant en klare verblijven voor hamsters volgens de richtlijnen van hamsterscaping. Je kunt ze ook zelf maken, zoekterm hamsterscaping of Duitse stijl. Ook kan je je aanmelden op het hamster forum. Hier zitten veel mensen die verstand hebben van hamsters en die je graag hun goedbedoelde advies willen geven.
 9. Dit is de laatste keer dat ik ga reageren, je hebt geen flauw idee waarom die hond er komt. Dat heeft niks met Pluisje te maken. Pluisje heeft het zelf *verpest* dus zit ze nu gewoon weer in haar kooi. Ik wil het beste voor pluis maar ik woon nou eenmaal nog bij mijn ouders. Ik weet wat ik wil weten en daarmee uit. Dankjewel
 10. Jazeker kan ze dag en nacht in haar ren. Pluisje is niet bang voor honden. Ik heb eeen aantal honden die ik uitlaat en ze geeft er geen ene *** om. Heb haar net gewassen dus ze is lekker chagrijnig.
 11. Nou, mijn kamer is niet zo groot. En Pluisje gaat tegen de ren opstaan en lawaai maken. Daarom loopt ze ook eigenlijk los in mijn kamer als ze daar zit. En daar gaan de meeste instanties ook niet mee akkoord met 3 vierkante meter. En ik wil Pluisje wel op koppelvakantie doen. Weet ook niet of dat nu kan met een binnenkonijn...
 12. Hier ging iets niet helemaal goed😂
 13. Ik had al gezegd dat ik zo mijn redenen heb voor een hond. Dit heeft niks met Pluisje te maken. En het kwartje valt bij mij wel, maar niet bij mijn ouders. Ze zal echt niet de aankomende 12 jaar zo zitten. Zodra het kan gaat ze naar buiten. Dit is echt het enige wat ik voor Pluisje kan betekenen. Ik weet nu waarschijnlijk waarom ze zo aggresief doet, maar ik kan mijn ouders niet veranderen. Ik probeer ook te zoeken naar oplossingen en probeer jullie te laten weten dat ik dat ook al heb gedaan door haar bijv op mijn kamer te laten lopen. Maar het enige wat ik voor Pluis kan doen is wachten tot de zomer. Ik wil haar best nu al een maatje geven maar dat is denk ik nog zieliger. 2 konijnen op 1,5 vierkante meter, en als mijn ouders hier ook weer over gaan zeuren dan zitten ze met z'n 2en in de ferplast kooi. En dat vind ik nog zieliger dan nu.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .