Ga naar inhoud

Hallo Hoi

Members
 • Aantal items

  1101
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Hallo Hoi won de laatste dag op 3 januari 2020

Hallo Hoi had de meest gelikete inhoud!

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  Utrecht
 • Namen van de konijnen:
  Pluisje
 • Huisdieren
  Hamster, vissen, konijn

Recente bezoekers van dit profiel

1841 profielweergaven

Hallo Hoi's Achievements

Wortelexpert

Wortelexpert (5/6)

108

Community reputatie

 1. Oke, je punt is duidelijk. Ik heb mijn kant proberen te vertellen en mij een schuldgevoel proberen aan te praten terwijl ik het niet meer terug kan draaien vind ik eigenlijk niet zo eerlijk. Ik zie ook niet in waarom ik hier nog op het forum zou zijn. Dus ik vraag @Eveeom dit topic te sluiten en dan zeg ik vaarwel. En ik denk niet dat ik nog terug kom. Ik denk dat dat mij alleen maar verdrietiger maakt.
 2. Nee, we zijn wel ergens naartoe gegaan. Het is wel superdichtbij, en we hebben haar goed in de gaten gehouden. Ze vertoonde geen tekenen van pijn. Maar ondanks dat hebben we haar toch wat pijnstilling gegeven. Gewoon voor de zekerheid, en ze hebben het super kort gehouden. Gewoon zodat we nog 3 mooie foto's hebben. En ze is niet echt doodziek. Anders had de dierenarts niet gewacht met een afspraak tot maandag. En over dat reizen ben ik het met je eens. Maar ik moest gewoon wat dat betreft even egoistisch zijn. Ik heb nu zo'n grote keuze gemaakt die het beste was voor haar. En ik heb amper foto's. Ik had dit nodig om normaal afscheid te kunnen nemen.
 3. Dat heeft ze al.... maar ik kijk het wel even aan. Ze eet nog een beetje. Als het morgen trouwens nog goed gaat dan gaan we fotos maken. Heb een plekje gereserveerd voor een fotoshoot. Desnoods maar een paar foto's. Gewoon als aandenken. Maarja dan moet het wel goed gaan. Als ze te ziek is dan ga ik liever naar de dierenarts dan naar de fotoshoot. En ze ligt nog relaxed. Normaal als ze veel pijn heeft is ze onrustig. Dus ik hoop dat ze niet al te veel pijn heeft.
 4. We gaan maandag middag. Maar voor nu eet ze niet zoveel. Ik wil haar graag laten eten, en ik heb nog vitakraft kräcker in huis, maar dat is voor hamsters. Mag ik haar dat geven? Ik weet dat het niet zo goed is. Maarja als ze maandag toch al naar de da gaat...
 5. vangen, desnoods verkoop ik het door. een spotify premium account
 6. ieuw, ik kan echt niet typen😂😂 muizen
 7. nooit meer fietsen, daar heb ik toch al een hekel aan. liever een heel groot huis, met alles erop en eraan (konijnenvilla etc) maar buiten dat niet zoveel geld hebben, of een klein huis, maar wel veel geld maar dan mag je daarvan geen groter huis kopen.
 8. en zo vaak zie ik haar niet nu ik niet meer thuis woon. maar altijd als ik thuis kwam was ze er. en ik weet nog zo goed, dat toen ik te horen kreeg dat Rakker kwam te overlijden ik naar haar toe liep. en dat ze zich heel lief liet oppakken. alsof ze wilde zeggen, kom maar bij mij. ik troost je wel. en nu is ze er niet om mij te troosten. ik zie haar morgenmiddag. en heb dan tot zondagavond nog de tijd om haar te knuffelen, en dan zal ik haar moeten laten gaan...
 9. mijn moeder heeft gebeld, en de dierenarts stemt ermee in. waarschijnlijk gaan we maandag of dinsdag. morgen vond mijn moeder een beetje kort dag ivm afscheid nemen. en van het weekend vieren we de verjaardag van mijn ouders. ik had verwacht dat het wel mee ging vallen, maar nu het zo dichtbij komt heb ik het er moeilijk mee. ik ga haar zo erg missen, maar ik weet dat het beter is voor haar...
 10. Ik volg muziektherapie. En ik leer daar allemaal nieuwe liedjes kennen en allerlei instrumenten spelen. Ik ben voor nu helemaal fan van rolling in the deep, want die lag altijd ver buiten mijn bereik qua zang, maar ik moet zeggen dat het steeds beter gaat. En ik ben nu george ezra shotgun aan het leren op het drumstel.
 11. https://www.bunnybunch.nl/informatie/knaaghout-voor-konijnen Hier staat ze in ieder geval niet in de veilige lijst. Ik zou het dus niet doen. Joh, heb ik ook weer wat geleerd.
 12. Ik geloof het wel. Ik heb wel eens iets opgevangen over iets met bacterien, dus dat je ze eerst moet invriezen. Maar weet niet of dat klopt. O, ik heb het even opgezocht. Pruimenbomen mag niet. Dat is een steenvrucht en dat is giftig. Ook de takken en bladeren
 13. Oke, ik ga contact opnemen en kijken of ik een dierenarts kan vinden die haar wil laten gaan. Ik ga het wel snel doen. Mijn ouders gaan binnenkort verbouwen, en dan zou ze een maand naar een kennis gaan. Maar dat ga ik haar niet aandoen. Dus nog even de tijd nemen om afscheid te nemen en dan zo snel mogelijk haar uit haar lijden verlossen. Nu nog hopen dat mijn ouders er ook achter staan. Ze willen haar niet kwijt, maar zien wel in dat het zo eigenlijk niet langer kan.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .