Spring naar bijdragen

Hallo Hoi

Members
 • Aantal bijdragen

  787
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  1

Hallo Hoi last won the day on 3 Januari

Hallo Hoi had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

61 Uitstekend

Over Hallo Hoi

 • Rang
  Burchtenbouwer

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  Utrecht
 • Namen van de konijnen:
  Pluisje
 • Huisdieren
  Hamster, vissen, konijn, slak

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. @Eveeje bent met je vakantie niet in de buurt van China geweest hoop ik?? Er zou maar iemand met dat virus op het schip hebben gezeten.... Ik krijg het Spaans benauwd van het idee dat het hier misschien ook een keer komt.
 2. Wel vegetarisch, niet altijd veganistisch. Stokjes met dips. Humus, roomkaas (doe er een beetje ui doorheen voor de smaak) gelaarsde kat dip (hoogvliet) Vega knakworstjes in bladerdeeg Bladerdeeg in reepjes snijden, water erop (of melk maarja dan is 't niet veganistisch meer) en dan vegetarische kaas of kaneel eroverheen doen. Maar ik had een vraagje, eten de vegetariërs hier kaas?? Ik heb op school een spreekbeurt gehouden over vegetarisch, en de betekenis ervan, en officieel gezien (al moet iedereen dat natuurlijk zelf weten) mag je geen kaas eten.
 3. Dat is zeker waar maar het was ook enkel een voorbeeld van de verkeerde match. Ik had het misschien anders moeten verwoorden.
 4. Welkom op bunnybunch! De adviezen laat ik aan anderen over. Hopelijk heb je veel plezier van je super schattige konijntje
 5. Ze worden gestuud door iemand. Iemand die ik niet ken, en die ik niet mag leren kennen. Om te voorkomen dat ik diegene kan overhalen...
 6. De hond krijgt een officieel certificaat, althans dat was de bedoeling... Ik kwam net thuis, en mijn ouders hebben 3 a4'tjes volgeschreven met regels. Als ik me 3 maanden aan die afspraken houd dan komt die hond er en dan gaat Pluisje met een maatje naar buiten, maar het zijn onmogelijke regels... Dus Pluisje blijft alleen en er komt geen hond... Ik ben echt zo verdrietig nu
 7. Ja het ligt inderdaad heel erg aan het feit waar de hond voor gebruikt word. Ik heb hem gewoon als emotionele support. Niks geheimzinnigs aan. Dat mag iedereen weten. Maar honden uit het asiel als bijvoorbeeld blindengeleidehond gaat hem denk ik ook niet worden.
 8. Volgensmij vinden ze het wel goed. Ik heb ze vandaag de foto's en mijn telefoonnummer gestuurd, en mijn ouders zijn bereid de 50 euro voor te schieten. (ik moest op doktersadvies stoppen met werken, dus heb momenteel niet zo veel meer te besteden) en nou hopen dat ze elkaar lief vinden. Pluis is natuurlijk niet de makkelijkste. Maar ik denk dat ze Buck wel ziet zitten
 9. Hallo Hoi

  Boaz is ingevallen

  Heyy, Boaz is ongeveer een week geleden een beetje vreemd gaan doen. Heel stil in een hoekje zitten, afgewisseld met actief naar eten zoeken. En het lijkt alsof hij ineens heel erg gedesoriënteerd is als ik hem heb opgepakt. (dit doe ik niet zo vaak. En alleen om even alles te checken hooguit 2x per week 30 seconden) Nu viel het mij gisteren ook op dat hij een beetje ingevallen is (zie foto) hij was eerst 60 gram, is toen afgevallen naar 30 gram, toen met behulp van brinta weer naar de 60 a 70 en nu is hij weer afgevallen naar de 40. Terwijl hij wel veel voer krijgt en zijn tandjes oké zijn. Het zou te maken kunnen hebben met stress vanwege vele verhuizingen, maar stress uitte hij normaliter door tralieknagen, en dat doet hij nu niet. Zijn er nog dingen die ik kan uitproberen??
 10. Er was toch ook zo iemand maar dan met grote konijnen?? Dat bleek ook een oplichters te zijn.
 11. Dat klopt, ik ook. En dat is juist het doel. Ik geef de hond vertrouwen, uiteindelijk gaat de hond mij vertrouwen, en dan vorm je echt een match.
 12. Wij gaan daar ook onze hond adopteren, (ik krijg een hulphond, maar we gaan een speciaal traject doen waardoor ik ook een hond uit het asiel mocht die we dan gaan omtoveren tot hulphond.) Ik vind ze wat betreft honden echt heel goed, konijnen nog geen ervaring mee. Maar dat gaan we ook snel genoeg ondervinden.
 13. Grappig! Mijn Opa woont in Oosterbeek. Welkom op bunnybunch!!
 14. Paarden... Ik mag een hond, dat vind ik al geweldig. Maar heb altijd al een Shetlander en een fjord willen hebben. Een fjord om op te rijden, en een shettie om lekker mee te wandelen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .