Ga naar inhoud

Iris_1D

Members
 • Items

  205
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

348 profielweergaven

Iris_1D's prestaties

Keutelaar

Keutelaar (3/6)

49

Reputatie

 1. De bak is doorzichtig dus de hamster kan er gewoon doorheen kijken. Verder voldoet de bak precies aan de eisen qua oppervlakte voor hamsters, en kan je er heel veel bodembedekking indoen zodat de hamster kan graven.
 2. https://www.aquarium123.nl/aquariumplanten-voor-het-goudvissen-en-koudwateraquarium Was aan het zoeken naar planten voor mijn nieuwe aquarium. Dus stuurde dit even door naar iemand
 3. Ikzelf heb de ikea samla bak van 120 liter. En die ingericht met hamsterscaping. Ben daar zelf heel tevreden over.
 4. Hope Farms en Profijt??
 5. Zo vaak, in de taxi, nadat ik mijn wekker heb uitgezet, in bad en ga zo maar door. Altijd op die ongemakkelijke momenten, of als ik haast heb Wanneer heb je voor het laatst mario kart gespeeld?
 6. Kwalitatief uitermate teleurstellend
 7. Jaa die is goed. Heb even op de menukaart gekeken. Best wel wat plantaardige opties, en 42,50 voor all in, dus ook de drankjes.
 8. 14 vegan opties als ik ze even tel
 9. Ohja hahahahha, Wanneer heb je voor het laatst iets gegeten wat je echt niet lekker vond?
 10. Of 22 high in Amersfoort?? Op loopafstand van het station.
 11. Feefa in amersfoort?? 1 bus vanaf station amersfoort centraal. Eventueel kan ik 3 mensen meenemen vanaf het station met de auto voor wie het echt niet lukt om wat voor reden dan ook.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .