Spring naar bijdragen

dexenbobbi

Members
 • Aantal bijdragen

  453
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  5

Alles door dexenbobbi geplaatst

 1. Dex en Bobbi hebben een mooi binnen paleis van 1.80x1.20 in ons huis en zijn 2 dolgelukkige bunnies. Ik stoor me alleen een beetje aan de panelen en dan vooral de krassen die ze maken in mijn PVC vloer. Afplakken werkt niet want het raakt steeds los. Daarnaast blijft er snel troep tussen de bodemplaat en de panelen zitten en daar ben ik nu wel klaar mee. Ik zit eraan te denken een achterplaat en een stukje overkapping te maken van MSD plaat (zelfde materiaal als mijn tafel). En ik wil ook de onderste rand waar nu plexiglas voorhangt vervangen voor een rand MSD met daarop de ren gem
 2. Heb ik al eens geprobeerd, maar daar willen ze beide helemaal niets van weten gek genoeg. haha
 3. Dex is inmiddels wel een stuk meer opgeknapt, eet weer lekker hooi, brokjes en drinkt ook weer wat beter. Ik denk dat ik het nog wel even aan durf te kijken, maar bij de eerste beste "terugval" mag hij lekker onder zeil om zijn kiesjes te laten slijpen.
 4. Hij heeft bij de dierenarts ook wel de naam "pietlut", omdat ze hem al eens eerder hebben moeten helpen met minimale haakjes. Maar toen at hij echt helemaal niets. Even aankijken dan maar. Zo vervelend als ze niet fit zijn.
 5. dexenbobbi

  Slecht eten bij hitte

  Afgelopen dinsdag wilde Dex niet meer eten en was hij wat onrustig. Nu heeft hij gevoelige darmpjes en ik herkende zijn gedrag als verstopte darmpjes en heb hem gelijk wat Cisaral toegediend. Vervolgens de dierenarts gebeld die hem toch graag even wilde zien. Na het uitvoerig voelen van en luisteren naar zijn buikje kwam ze tot de conclusie dat de darmpjes niet verstopt waren. Wel was zijn maagje leeg en zijn temperatuur iets aan de hoge kant (40, waarbij mij verteld is dat een temperatuur tussen de 38,5 en 39,5 normaal is voor een konijn). Hij is gechecked op haakjes, maar deze waren heel min
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .