Spring naar bijdragen

JUULZxo

Members
 • Aantal bijdragen

  169
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

21 Uitstekend

1 Volger

Over JUULZxo

 • Rang
  Lamprei

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Namen van de konijnen:
  Snuffie en (Dolce) Tsaa
 • Huisdieren
  2 konijnen

Recente profielbezoeken

865 profielweergaven
 1. Ik heb novacam en cisaral drops meegekregen. De dierenarts wist niet wat ze precies had, een aandoening zei ze. Ik heb het artikel doorgelezen over EC, moet ik dit met de dierenarts bespreken of kan ik zelf starten met de genoemde medicaties? Daarnaast is Snuffie ook mager, ik probeer haar dik te maken met extra biks, erwtenvlokken en groentes. Zijn er nog andere mogelijkheden om een konijn dikker te maken?
 2. Sinds deze week is de gezondheid van mijn konijn Snuffie (voedster, 11.5 jaar oud) hard achter uit gegaan. Ze wankelt en valt steeds op haar rechter zij. Lopen wilt ze haast niet meer. Urine en keutels laat ze lopen, waardoor haar vachtje vies wordt. Ik ben vandaag naar de dierenarts en die heeft haar een onstekingsremmende en darmstimulerende injecties gegeven, ook heb ik medicatie meegekregen. Als het niet beter wordt na het weekend, dan is het helaas klaar & over. Wel eet (geweekte brokjes, witlof, snoepjes), drinkt en keutel zij nog uit zichzelf ookal is dit minder dan eerst. Hoe kan ik zelf ervoor zorgen dat ze weer beter wordt? Kan ik haar proberen te stimuleren om te bewegen en op welke manier?
 3. Ik ben al een tijdje niet meer online geweest, maar zou graag wat advies willen krijgen. Ik heb een voedster van 11 (Snuffie) en een ram van 8/9 (Tsaa). De laatste tijd vind ik afentoe plukken haar en aan de kleur te zien is het van Tsaa. Ik heb geen idee waar het vandaan kwam en heb Tsaa gecontroleerd maar zag niks geks. Totdat ik vandaag Snuffie zag te bijten/knagen in de nek van Tsaa en een kale plek zag. Snuffie blijft maar bijten en knagen op dezelfde plek en Tsaa blijft maar zitten en rent niet weg. De ene keer zit Snuffie lief bij Tsaa en de andere keer zit ze weer te bijten/knagen. Weet iemand waarom ze dit doet en hoe ik ervoor kan zorgen dat ze stopt? Ze hebben alle ruimte om te bewegen en hebben voldoende hooi/eten/drinken. Ze zijn al 3 jaar samen en sinds dag 1 ging het al goed, ze hebben verder ook nog nooit gevochten.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .