Spring naar bijdragen

JUULZxo

Members
 • Aantal bijdragen

  165
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

20 Uitstekend

1 Volger

Over JUULZxo

 • Rang
  Lamprei

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Namen van de konijnen:
  Snuffie en (Dolce) Tsaa
 • Huisdieren
  2 konijnen

Recente profielbezoeken

706 profielweergaven
 1. JUULZxo

  Plasje oplikken?

  Ik heb paar dagen geleden het hok van de konijnen schoon gemaakt en Snuffie keutelt + plast gelijk door heel het verblijf (ook in de bak). Net zag ik haar een plasje doen buiten de bak en vervolgens begon ze haar plasje op te likken.. Iemand enig idee waarom ze dit doet? En waarom ze keutels en plasjes buiten de bak doet, terwijl ze de ene keer keutelt en plast in de bak?
 2. Ik kom net van de dierenarts vandaan en de dierenarts heeft in haar bekje gekeken en een paar kleine haakjes verwijderd. Ze dacht dat het probleem van het gebit kwam. Ze heeft antibiotica m.b.v. een prikje gegeven en als het donderdag niet weg is dan moet ik langs komen voor een 2e prikje. Ze is gelukkig 200 gram aangekomen, dus ze weegt nu 2 kilo 🙂 . Daar ben ik gelukkig blij om haha. Mijn ram Tsaa had het ook toen ik terug kwam van vakantie, maar die kreeg wel een zalfje mee. Dat was binnen een week beter geworden. Ze zei ook dat ik het schoon kan maken met afgekoeld gekookt water & dat ik de ophtosan zalf erbij mag gebruiken. Ik hoop dat het weg blijft en dat ze geen traan oogjes meer heeft. Telkens als ik de reismand pakt dan weet ze wat er gaat gebeuren en dan krijg ik haar niet te pakken haha.
 3. Ik ga morgen een afspraak maken. Kan ik ondertussen de ophtosan oogzalf geven? Of wordt het dan erger?
 4. JUULZxo

  Wit vloeistof in oog

  Weet iemand wat dit is? De witte vloeistof in het oog van Snuffie.
 5. JUULZxo

  Gewicht

  Bedankt voor de tips 🙂
 6. JUULZxo

  Gewicht

  Ik ben gister met Snuffie en Tsaa naar de dierenarts geweest voor de vaccinaties. Alles was goed behalve dat Snuffie wat afgevallen is, vorig jaar woogde ze 2,3 kg en nu 1,8. Ze is nu ongv 10/10,5 jaar. Tsaa was trouwens iets te zwaar. Hoe zorg ik ervoor dat de een iets afvalt en de ander meer aankomt? Snuffie ziet er niet echt mager uit ofzo, al voel je wel heel makkelijk haar schouderbladen/ruggetje. De dierenarts zei dat ik meer biks moet geven, maar ik ben bang dat ik weer teveel geef dan. xx
 7. JUULZxo

  Zoemem

  Mijn voedster (Snuffie) zoemt afentoe om mijn gecastreerde ram heen (Tsaa). Daarbij bijt zij ook in de bil van Tsaa. Die rent weg en zij rent zoemed achter hem aan. Na 5-10 seconde houdt het op en liggen ze vervolgens lief tegen elkaar aan. Iemand enig iedee waarom Snuffie dit doet?
 8. Ik zou ook geen riempje gebruiken. Als ze schrikken en ze rennen weg, dan kunnen ze inderdaad hun rug breken.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .