Spring naar bijdragen

kaatje10

Members
 • Aantal bijdragen

  719
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

10 Goed

Over kaatje10

 • Rang
  Burchtenbouwer

Recente profielbezoeken

1630 profielweergaven
 1. Hee hallo,

  Het is een lange tijd geleden dat ik hier ben geweest, maar het staat nog duidelijk in mijn geheugen. Bunnybunch, de plek waar ik kwam met mijn problemen, mijn vragen om raad, en vooral connectie te voelen. 

  Het begon allemaal zo leuk, en mooi. Ik kreeg twee hamsters, later twee gerbils, en nog een tijdje later twee chinchilla's. Daar heb je informatie voor nodig, en die heb ik via bunnybunch weten te krijgen. En wat was ik begaan met mijn lieve knaagdiertjes. Zo ben ik bij jullie binnengekomen, omdat ik toevallig een plaatje op google had gevonden van een gerbil die linkte naar dit forum. 

  Daarnaast was ik ook jong, 10 jaar, en op zoek naar vriendschap. Mensen die ik echt kon vertrouwen, en mensen die mij konden helpen met de problemen die ik had. Ik werd op school wekelijks in elkaar geslagen, mijn enige vriendinnen keerden zich tegen mij, mijn vader werd psychisch ziek, mijn ouders zijn gescheiden, en dat is nog niet  alles. Ik was een verdrietig en geïsoleerd jong mensje. Zodoende keek ik ook altijd met veel plezier uit naar de momenten dat ik mij op BunnyBunch kon begeven. De plek waar ik wél begrepen werd. De plek waar ik wel kon zijn, en waar ik niet weggepest werd.

  Vaak dacht ik nog terug aan de tijd die ik hier gehad heb, en hoe ik mij hier welkom voelde. De plek waar mensen me graag wilden begrijpen, al had ik niet de woorden om mezelf uit te leggen. En wilde ik graag de lieve mensen, die er voor me waren, bedanken.

  Dus, bedankt. Bedankt dat ik me bij jullie verbonden mocht voelen. Bedankt dat ik bij jullie mijn ei kwijt kon, en mocht. Bedankt voor het begrip wat jullie opgebracht hebben, ook al begreep ik niet dat context soms erg belangrijk is. 

  Ik heb wat dingen teruggelezen, en merk dat het écht niet makkelijk te volgen was wat ik bedoelde te zeggen. In my defense, er kwam op zo'n jonge leeftijd al zoveel over mij heen, dat ik dat niet in woorden kon vertellen. En nog steeds niet. Door het onduidelijk posten, de rare uitspraken, en de moeilijk te volgen verhaallijnen zijn er nogal wat onaardige berichten gekomen, en stom genoeg raken die mij nu (bijna 10 jaar later) pas. En naar aanleiding daarvan: neem alsjeblieft jonge kinderen serieus, zeker als ze op een konijnenforum om hulp vragen met hun dagelijkse problemen. En zeker wanneer ze zeggen dood te willen. 
  Maar, ik snap het, het is oké. Het is jaren geleden, en iedereen is anders nu. Maar het was toch iets wat ik graag van mijn hart wilde, en wilde meegeven aan de personen die dit lezen (waarschijnlijk niet zo veel). Voordat ik deze site wel echt voorgoed verlaat.

  Iedereen bedankt, en een fijne tijd toegewenst.
  Niek

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .