Spring naar bijdragen

blackscell

Members
 • Aantal bijdragen

  331
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

11 Goed

1 Volger

Over blackscell

 • Rang
  BB junior

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Klopt, ik heb nu alleen een gecastreerde ram over. Bedankt voor de berichten, heb inmiddels een konijnenopvang in de buurt gevonden via de site. Denk toch dat een maatje erbij leuk zal zijn voor zijn laatste jaartjes, alhoewel hij nog erg fit is voor zijn leeftijd!
 2. Bedankt voor de reacties. Merk dat hij haar echt mist. Mocht ik haar koppelen met een andere voeder en hij komt de overlijden, is het dan weer mogelijk om de voedster te koppelen? Of gaat dit moeizaam?
 3. blackscell

  Overleden konijn.

  Beste mensen, Helaas is mijn voedster op 13 jarige leeftijd door ouderdom net overleden. Heb haar net laten inslapen bij de DA. Gelukkig heeft ze een geweldige leven geleid. Mijn ram van 13 is nog aanwezig, ik heb een haarlok voor haar erin gedaan. Hoe nu verder? Ze zijn al die tijd samen geweest en nu is hij eenzaam. Wat zouden jullie doen in zo een situatie? Vanwege zijn leeftijd vind ik het moeilijk om hem met een ander konijn te koppelen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .