Ga naar inhoud

Knuffeltje

Members
 • Aantal items

  5774
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  2

Knuffeltje won de laatste dag op 26 november 2018

Knuffeltje had de meest gelikete inhoud!

2 Volgers

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Knuffeltje's Achievements

Konijnoloog

Konijnoloog (6/6)

93

Community reputatie

 1. Hij is meermalen nagekeken bij de dierenarts. Ook een keer dagopname. Ze vonden hem allemaal heel lief,leuk en schattig maar wel heel rustig. Er is toen echt alles nagekeken. Voor specifiek eten zoals witlof wordt hij wèl fanatiek.
 2. Knuffeltje

  Konijn doof?

  Vanavond deed ik bij mijn blauwoogpooltje een ontdekking. Het voerbakje gleed uit mijn handen en kletterde naast hem op de grond. Hij gaf geen sjoeg. Ook in mijn handen klappen maakte weinig uit. Nu is zijn geschiedenis dat hij al gelukkig mag zijn dit jaar 7 te worden. Ik heb hem nu een paar jaar. Meneer heeft chronisch last van snot. En zit daarom iedere winter wel aan de antibioticum. Zijn neus ziet er uit of hij tegen de muur gelopen is. En qua activiteit... Bij schemer en s ochtends vroeg zie ik m weleens rennen maar meestal zit hij wat te dommelen in een hoekje. Ik ken m niet anders. Dus nu vraag ik me af, zou hij misschien slechtziend en slechthorend zijn? Mijn voedster is heel actief, extreem alert. Mijn rammetje komt alleen om eten omhoog staan wat je voor zn neus houd of om zich te wassen. Ik heb hem bedenk ik me nu uberhaupt nooit zijn oortjes zien bewegen... Mijn moeder heeft in de zomer weleens een hartverzakking gehad omdat hij zo stil op zijn zij bleef slapen... Pas bij porren werd hij wakker. Denk dat hij als hij in het binnenhok zit ook puur weleens reageert door het verschil in lichtval als ik de klep open doe. Wat denken jullie? Knuffeltje
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .