Spring naar bijdragen

Knuffeltje

Members
 • Aantal bijdragen

  5729
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  2

Knuffeltje last won the day on 26 November 2018

Knuffeltje had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

91 Uitstekend

Over Knuffeltje

 • Rang
  BB verslaafde

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Lijkt er wel op he? Maar zoveel zo snel?
 2. Het werd mij vanmorgen bij de kinderboerderij niet echt duidelijk wat dit is. Ik dacht ontlasting of iets. Als je het wegknipt zit het erg vast en lijkt het toch erg hard. Normaal controleer ik iedere maand maar dat was er afgelopen maand bij ingeschoten. Dit was wel heel extreem. Een andere cavia bleek ook al een begin te hebben, daar zag je de originele nagel nog en daarom heen begon dit te groeien. Ik durfde niet teveel weg te halen want het ging bloeden. Kalknagel of toch infectie? En wat er aan te doen? Of toch een vitamine (D) gebrek?
 3. Nee dit is voor het eerst dat ik een ziek konijn heb. Gelukkig gaat mijn voedster veel tegen hem aan zitten. Vandaag echt een wereld van verschil. Hij was vanaf vanmorgen al actief. Wel wat ondersteuning gegeven met recovery maar hij eet weer zelf. Hij is vandaag ook weer in de ren geweest en hupst weer rond. Dus hopen dat het zo goed blijft gaan!
 4. Ik neem aan in warm water weken. Hoe anders? Nou , net nog een flinke portie naar binnen gewerkt van de recovery. Wat is het minium waar ze op kunnen leven? Ik hoop dat hij aan het hooi gaat knabbelen, dat is onbeperkt aanwezig. Meneer heeft het steeds koud, en hij gaat niet steeds warm zitten dus nu lekker een fleecekleedje onder zijn huisje gelegd en dat werd zeer gewardeerd. Hij is nog steeds heel alert en ik hoop dat het eten morgen echt beter gaat....
 5. Net weer een dosis, waarna er een gerommel vanuit zijn buikje te horen was. Ik denk het mooiste geluid van de dag! Ik ga er toch van uit dat dit betekend dat zijn darmen nu weer echt wat gaan doen. Twijfel of ik hem straks het zelf laat proberen met wat brokjes en olvarit of een beetje recovery in het voerbakje. Dwangvoeren doe je natuurlijk liever niet.
 6. Ja, net een kleine dosis recovery gegeven. Heb gelukkig een konijnkundige dierenarts, dat scheelt. Meteen 3 middeltjes, recovery, iets voor de darmflora en een poeder.
 7. Straks speciale voeding ophalen want op andijvie na wil er niets in. Andere konijntje er weer bij gelaten want hij zat net te rillen.
 8. Zal ik morgenochtend meteen proberen.
 9. Oja, olvarit, die tip heb ik vorige keer toen ik Ronja nog had gekregen... het is niet heel goed voor een konijn maar ze moeten toch wat eten... Na een halfuurtje had Dopey toch wat gegeten. Dus komende dagen als hij niet meteen eet hem even apart.
 10. Nou dat laatste waarschijnlijk niet want zijn kopje houd hij weer recht en hij is ook actiever als gister. En dat is mijn probleem, koppiger. Gistermorgen met konijn, blauwoogpool met al een te korte neus naar de dierenarts. Heeft al chronisch snot maar nu was het wel heel erg. Ik ging naar de dierenarts omdat hij zijn kopje na 2 hupjes scheef hield. Dagopname. Luchtweginfectie. 2 injecties gehad en vanmorgen gestart met antibioticum 1 ml. Flesjes liggen in de schuur, weet dus zo snel het merk niet. Ik heb hem net weer zijn kuurtje gegeven, maar kan het dat ze daarvan zo moe zijn, dat ze daar meteen niet na willen eten? Andijvie gaat er graag in, geen probleem. Heb hem nu apart gezet om in alle rust zijn brokken te laten eten want hij wilde niet. Water heb ik hem vanmorgen wel goed zien drinken. Hooi denk ik ook, want mijn voedster eet niet zoveel in haar eentje. Een hooibal, was leeg. Wat zijn jullie tips? Ik heb kruiden besteld voor de weerstand. Ze krijgen extra groenten. Wat kan ik hem nog meer aanbieden?
 11. Ik hrb m eens moeite laten doen voor zijn eten en hij heeft best een roze neus. Of is dat omdat hij wit is? Nee mijn voedster heeft nergens last van. Hij heeft er zelf ook geen last van, alleen soms niest hij veel.
 12. Hij staat leuk zo op de foto maar ik vind m denk ik toch pittig groot. Mijn ren is 2x3 om en nabij maar ik wil m niet te vol zetten. En ik ben bang dat mijn voedster m binnen no time sloopt... Maar wel leuk om fotos voorbij te zien komen want hij blijft wel leuk. ☺️
 13. Knuffeltje

  Huisdierenhuis Action

  Hoihoi, https://www.action.com/nl-nl/p/houten-dierenhuis-/ Zijn er meer die deze in de folder hebben zien staan? Met wat zou ik m kunnen behandelen zodat hij minstens een halfjaar mee kan buiten? Groetjes
 14. Ik ben nog nooit bij een dierenarts geweest... Momenteel hoor ik niets vreemds. Gaat het prima. Ik denk vrij vloeibaar, zijn neusje is altijd wel vies. Alleen soms is het wat dikker.
 15. Hij is vorig jaar helemaal nagekeken naar ik weet. Ja wat heet snot. Er zit altijd wel wat rond zijn neus, en daar maakt hij afhankelijk van de hoeveelheid ook weleens geluid bij. Alleen soms blijft hij er ook enorm bij niezen. Het wordt niet erger en de ene keer is het erger als de andere keer. Ik hoop dat hij er toch oud mee mag worden.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .