Spring naar bijdragen

Knuffeltje

Members
 • Aantal bijdragen

  5770
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  2

Knuffeltje last won the day on 26 November 2018

Knuffeltje had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

93 Uitstekend

Over Knuffeltje

 • Rang
  BB verslaafde

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Voor wie het bog wilde weten, het is een hele lange weg geweest. Na de echo is er dacht ik nog haast een hele week overheen gegaan. Dat ik al dacht, meisje, het is goed geweest zo. En de dag daarop begon ze gewoon weer te eten. Nu gaat het weer super en ben ik onwijs dankbaar dat ik haar nog bij me heb. 😌
 2. Ze at gister harde snoepjes,dus lijkt me niet haar gebit. Dus nee, enkel op echo geweest.
 3. Goddank niets geks te zien. Nooit geweten dat het er zo ingewikkeld uit zag bij een konijntje wat wat is. Maar er werd alle tijd genomen om echt alles na te kijken. Wel zo fijn. Nu een soort Activia maar dan voor konijnen mee en dan moet mijn gouden konijntje het toch echt zelf weer gaan oppakken...
 4. Normaal lopen hier hele wijze dames rond, nu heb ik dezelfde man sls vorige week. Hij vond hooi eten prima en goed dat ik haar gister weer los in de ren had. Lekker veel hooi en beweging. Me niet laten wegsturen, we mogen straks voor een echo. Want ik voel gewoon dat het niet goed zit. Als het goed zat was ze neem ik aan alweer aan de brokjes.
 5. Jammer dat op werkelijk alle slakken zout gelegd wordt. Mijn opmerking was bij wijs van spreken maar viel natuurlijk helemaal verkeerd. Vanmiddag weer heen met Kruimel en ik hoop dan middels foto/echo meer te weten. Als het nodig is wil ik ook gerust betalen, het gaat mij meer ook in het belang van het dier. Ik wil niet dat ze onnodig lang lijd. Ook gewoon realistisch. Als iets 350 euro gaat kosten, met bijna geen kansen, dan ben ik maar een dieronwaardig mens, maar dat heb ik er dan niet voor over. En dan maakt het niet uit of het een kat, rat of konijn is. Maar ik laat het vanavond nog wel weten hoe het bij de da gegaan is. Vanaf nu vertel ik alleen nog maar feiten, geen meningen of aannames.
 6. Dankjewel! Ik hoop morgen snel wat te horen van de dierenarts. En dan ga ik zeker aandringen op fotos. Natuurlijk laat ik het niet hierbij en natuurlijk ben ik weer aan het dwangvoeren. Misschien was het verkeerd over een kitten te beginnen. Anderzijds is dat ònze keuze, en deze keuze was al gemaakt voordat het konijn ziek werd. Het diertje zal samen met onze andere dieren een heel goed huisje krijgen, keurig ontvlooid en ontwormd worden en een warm mandje en een goedgevuld bakje voer. We zijn hier niet helemaal tokkies in een sociale huurwoning. Een koopwoning kost echter ook genoeg, dus zomaar een paar honderd extra in de maand hakt er wel even in. Wordt in belang van een ziek dier met liefde afgestaan, maar het is niet oneindig wat er op de spaarrekening staat.
 7. Wat fijn dat ik er niet meteen op afgerekend wordt. Wil het gewoon eerst goed uitzoeken wat de kosten zijn. Ik krijg morgen bericht van de konijnspecialist binnen het team van de dierenarts. Zelf zit ik ook aan minimaal een foto maken te denken. Omdat ik zag dat ze echt wel keutelt en plast heb ik de doorgang naar buiten weer opengezet. Konijn in geen dagen zò blij. Alleen het eten, dat blijft een dingetje... Ik denk toch dat ik haar vanavond weer moet helpen want ik heb haar alleen enthousiast zien worden voor een paar knabbelsnoepjes. Heerlijk bij haar in de zon gezeten... Wat was ze blij... Als ze nu ook nog weer gewoon ging eten... Vriendlief had ook al aangeboden mee te betalen aan de dierenartskosten. Echt heel lief. Heel dubbel nu met Kruim, vrijdag krijgen we er een kitten bij.
 8. Verstand en gevoel zitten elkaar in de weg. Ik heb nu een kostenplaatje opgevraagd. Mijn gevoel zegt dat het kanker is. Maar dat dit niet van dit jaar is. Ronja was nog geen maand dood en toen zag je Kruim haar buik ineens heel rond worden. Dikke konijnen krijgen een wam, dat heeft ze niet. De buik is wel gewoon soepel en rond. En toch vertrouw ik het niet. Ik wordt waarschijnlijk op de brandstapel gezet, gestenigd en verketterd hier, maar mijn afweging is,ga ik nog een paar honderd euro er tegen aan gooien terwijl ze nu geen pijn heeft, nog min of meer wat eet en 5 prachtige jaren heeft gehad? Ik ben zo bang dat met geld smijten geen zin meer heeft. Natuurlijk zegt mijn gevoel dat ik nog niet klaar ben haar te laten gaan, maar mijn verstand, misschien omdat ik van het platteland kom zegt anders.
 9. En wat waren je kosten @BaasjevanBakkes? Haar gedrag zit mij ook niet lekker, en tegelijkertijd ben ik heel bang om haar kwijt te raken en daarnaast veel geld kwijt te zijn. Ik heb niet een hele brede beurs... Ze plast en keutelt nu wel weer meer.
 10. Alleen vanmorgen wat geholpen. Da adviseerde het eerst aan te kijken, tot ze het zelf gaat doen. Ik geef nu alleen nog ciceral en met hele kleine hapjes eet ze zelf. Hoef niet bang te zijn dat mijn andere konijn haar deel op eet. Dat kleintje eet zo weinig...
 11. Vanmorgen eerst wat geholpen, daarna begon ze zelf. Vanavond idem. Ik heb nog een klein restje voer over. Ik twijfel er niet aan dat mijn dierenarts konijnvaardig is. Ze zijn met de jaren flink bijgeschoold. Toch blijft het vreemd. Ze is gewoon hyper als altijd, maar ik moet haar echt eerst met het spuitje voeren eer ze trek krijgt in het hooi en de brokjes. Ik weet dat je geen dier waardig bent als je niet voor de kosten wil opdraaien, maar waar zou ik dan rekening mee moeten houden met fotos? En zon infuus? Het zijn toch neem ik aan flinke bedragen. Maak ik liever eerst de ciceralkuur af. Ik hoop dat ze het weer al meer zelf red.
 12. Ik zou toch wel denken aan haakjes op de kiezen ofzo. Ze grijpt het spuitje vast, en dan kan ik het zo leegdrukken of ze aan het waterflesje bezig is. Ik meende gerommel uit haar buik vandaan te horen komen vandaag, maar misschien verbeeld ik dingen. Ik wil me ook graag verbeelden dat ze wel hooi eet, want Dopey kan nooit zoveel hooi per nacht eten. Ze verdomd nog steeds de brokjes en de andijvie.
 13. Nee, alleen uitwendig gekeken en met een aparaatje naar binnen gekeken. Net weer geholpen, niet leuk, maar wel een manier gevonden dat er een klein beetje in gaat. Er ging daarna maarliefst een sprietje hooi naar binnen. Een sprietje hoop.
 14. Ondertussen aardig wanhopig aan het worden. Ze vocht weer als een leeuw, bijna niets in gekregen. Als ze tussen de middag niet zelf gaat eten weer helpen. Maar dus ook weer langs de dierenarts dat speciale voer halen. Wat is er dan prinses? Wat mankeer je? Ze keek me enkel heel verwijtend aan met haar grote bruine ogen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .