Ga naar inhoud

FlappieLeeuwtje

Members
 • Aantal items

  66
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

FlappieLeeuwtje won de laatste dag op 17 augustus 2021

FlappieLeeuwtje had de meest gelikete inhoud!

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

FlappieLeeuwtje's Achievements

Lamprei

Lamprei (2/6)

27

Community reputatie

 1. Hoi allemaal, Zojuist ontdekte ik bij leeuwtje een witte vlek in zijn oogje... het ziet niet uit als reflectie... Heeft 1 van jullie dit wel eens meegemaakt? Ik ben bang dat we maar weer eens langs de dierenarts moeten😖 Ben er echt niet gerust op😟
 2. Op welke leeftijd moeten we van SS junior overstappen op SS adult?
 3. Bedankt @Evee. Ik zag deze symptomen ook voorbij komen, die hebben we gelukkig nog niet herkend, maar we zullen hem goed in de gaten houden of het haar weer gaat groeien.
 4. Dank je, voor je snelle reactie! Het is geen tralieknager. Bijtwondje zou op zich kunnen nu ze weer bij elkaar zitten, maar ik zie ze elkaar vooral likken. In de afgelopen dagen is het niet veranderd, maar we zullen het wel in de gaten gaan houden. Hoe zou ik kunnen herkennen of het om schurft gaat?
 5. Onze zwarte ram van bijna 6 maanden heeft sinds 3 dagen een heel klein wit plekje bovenop zijn neus. Het lijkt een klein kaal plekje waar je zijn huid doorheen ziet. Moeten we daar iets mee?
 6. Laatste update: Het gaat heel goed met Flappie en Leeuwtje. Ze zitten weer als vanouds bij elkaar. Zoeken elkaar regelmatig op, maar gaan ook regelmatig hun eigen gangetje. Vond het de afgelopen dagen met de regen wel heel fijn dat ze lekker elkaar hadden, aangezien wij dan iets minder vaak bij ze langs kwamen om ze volop aandacht te geven😊😍 We hopen dat het goed blijft gaan gedurende de puberteit🤞 Dank voor alle tips en steun!
 7. Update: We hebben ze vanmorgen in hun originele verblijf gezet en dat gaat tot nu toe goed😊 Ze likken elkaar wat over en weer en zijn het verblijf weer een beetje aan het herontdekken. Het 'zoldertje' (ferplast 140) hebben we nu nog even dicht gelaten, omdat dat maar 1 uitgang heeft. Die willen we morgen weer open doen, als het zo goed blijft gaan.
 8. Het is erg goed gegaan vandaag, ze liggen veel samen en komen enthousiast aangerend wanneer je aan komt lopen😄❤
 9. check, gaan we doen. Ze liggen al de hele middag samen onder het krukje. Heerlijk ontspannen naast elkaar. Maar net was Flappie wel weer even aan het jagen op leeuwtje en hij vond dat even niet zo leuk... We wachten verder af😄
 10. O echt🤭🤭😁 zo zie je maar... Ik zie met mijn leken pgen andere dingen. Dank voor de uitleg! Nog tips?
 11. Dank je! Dat geeft hoop! Leeuwtje lijkt steeds een beetje te 'duiken' in de buurt van Flappie en wacht dan rustig af, ziet er in mijn ogen wat onderdanig uit. Flappie ging Leeuwtje net een paar keer likken aan zijn koppie terwijl hij zo plat op de grond lag. Ook liggen ze op momenten broederlijk samen onder het krukje dat in de ren staat. Voor de nacht spannen we gaas over de ren. Flappie heeft de afgelopen 9 weken ook in een ren met dit gaas er over geleefd en dat ging goed. We zetten het vast met een heleboel knijpers, zodat er geen katten in, of konijnen uit kunnen springen. Ze staan onder onze carport, dus zijn ook beschut tegen regen en zon. zo kunnen ze een paar dagen verblijven. Is woensdag of donderdag een goed moment voor de volgende stap?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .