Ga naar inhoud

Wietse

Members
 • Aantal items

  30
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Wietse's Achievements

Lamprei

Lamprei (2/6)

25

Community reputatie

 1. Oh deze is al geplaatst die ik 🙂
 2. Geen vraag maar even een aanrader om te kijken:
 3. Wietse

  Konijnenkamer

  Van de week hebben we Ikea plankjes bekleed met tapijt. Het valt zo te zien erg in de smaak :D. Oom een impressie van de rest van de kamer.
 4. Wietse

  Koppelen Flip

  Vanmiddag Flip en Sterre opgehaald, een geslaagd koppeltje kunnen we wel zeggen! Flip heeft voor Sterre wel 5 andere dames versleten 😂
 5. Wietse

  Koppelen Flip

  Flip zit momenteel op koppelvakantie in het Knaaghof. Na een paar mis matches is hij nu aan Sterre gekoppeld. Gaat al een paar dagen goed. Enige is dat Flip een moeilijk mannetje is en een goede basis moet nog een beetje gemaakt worden. Ze hebben geen irritatie en boosheid bij elkaar en likken elkaar schoon. Is allemaal positief dus ik hopelijk krijgen we een leuk koppeltje mee naar huis!
 6. Leuk om te zien! Onze Flip is nu op koppelvakantie, hoop ook op zo’n foto volgende week
 7. Thanks! Die zocht ik dus
 8. Hallo allemaal, Onze Flip gaat morgen op Koppelvakantie bij het Knaafhof in Rijswijk en dan is het mooi tijd om z’n kamer eens schoon te maken. las dat je dat het beste met azijn kan doen, is dat zo? En gaan dan alle geurtjes overal uit? Ook uit bijvoorbeeld de houten hooiruif? Of maakt dat niet uit voor het misschien territoriale gedrag van Flip t.o.v het nieuwe konijn?
 9. Ik heb dit ook gehad met m’n konijn in het begin. De dierenarts zei dat ze dat doen uit verveling(het balletje is leuk). De andere mogelijkheid was dat er dan iets niet goed zit met de nieren. Bij mij stopte Flip na een tijdje met overmatig drinken uit de fles
 10. Minimaal 16 weken
 11. Hooi, paar steeltjes Tijm en een Aardbei met kroontje
 12. Inderdaad! Nee helaas niet er liep helemaal geen personeel
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .