Ga naar inhoud

Wietse

Members
 • Items

  34
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Wietse's prestaties

Lamprei

Lamprei (2/6)

28

Reputatie

 1. Wietse

  Gasbuik

  Gelukkig gaat het sinds maandagochtend weer goed, ze huppelt weer vrolijk door de kamer heen! M’n dierenarts belde nog hoe het ging en raadde aan om naar Wilhelminapark in Utrecht te gaan mocht het nog eens gebeuren.
 2. Wietse

  Gasbuik

  Sterre eet sinds vanochtend niet meer en heb haar vanmiddag en avond dwang voet gegeven, denk dat ze 2-3 theelepels op heeft. Net van de 24H dierenarts uit Barendrecht terug en die constateerde een Gasbuik en Sterre was 36 graden. Ze is daar opgewarmd in de couveuse en is naar huis gestuurd met een injectie darmstimulering en moeten dwangvoeren. Ben er toch niet gerust op, hebben jullie nog tips voor de nacht? Ze ligt nu in handdoeken met kruik 3 maanden geleden at ze ook niet en dacht de dierenarts dat het aan een tandje lag. Toen heeft ze darmstimulering gehad en pijnstillers, na een paar uur huppelde ze weer als vanouds. (was nog geen sprake van Gasbuik).
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .