Spring naar bijdragen

MichelleloveElmo

Members
 • Aantal bijdragen

  8692
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  41

Berichten geplaatst door MichelleloveElmo


 1. 1 uur geleden zei Dollie:

  Ik had gisteren lasagne dus blijkbaar trendsetter 😁 niet dat jullie dat wisten, maar toch.

  Of ik, mijne kwam uit de vriezer, die had ik zondag gemaakt😉😝


 2. Jeey, mn spiegel met zelfgemaakte lijst in t toilet hangt eindelijk weer. 

   

  Hij hing eerst aan een gaatje in t mdf, maar dat was natuurlijk te zwaar, nu hangt hij aan een keyhole plaatje. Die leren riemen (nog van mijn oma geweest) zijn puur voor de sier. Die rekken uit als hij er echt aan hangt. (Wat dus gebeurde toen dat gaatje in t mdf stuk ging)

  IMG_20201021_183223~4.jpg

  • Vind ik leuk 2

 3. Op 15-10-2020 at 10:27 zei Evee:

  @Mira11 en @JacinthaBrehler  We hadden het vermoeden dat onze ouders het misschien niets vonden vroeger, dat we het daarom allebei nooit op hadden 😂

   

  Dat was bijvoorbeeld met spruitjes zo, die lust mijn vader niet. Dus heb ik in mijn jeugd nooit gegeten. Maar ik vind ze dus wel echt lekker en we eten ze best regelmatig nu!

   

  Maar we vonden het niet vies, de hutspot. Ook niet heel bijzonder. Het is wel echt hollands qua smaken haha, niet dat het nu gelijk ons lievelingseten is 😅 Maar het viel niet tegen en ik denk dat we het wel vaker gaan eten.

   De tip voor een echt lekkere hutspot is de uien (in vet van de spekjes of beetje olie) lekker langzaam te laten carameliseren dat geeft echt zo veel smaak


 4. Het ligt er idd aan wel materiaal er gebruikt word. Met stof heb je minder snel bacterie vorming. Wel is t zo dat je eigenlijk elke 2 a 3 uur een schoon masker zou moeten opzetten daarna is t masker dusdanig verzadigd dat je t eerst moet reinigen voor t weer goed zou kunnen werken. 

   

  Oh en met wasbare mondkapjes moet je ook goed in de gaten houden dat ze niet te dun worden...


 5. Whaaa, way een verschrikkelijke app is die nieuwe bibliotheek app. Man man man wat slecht. Sinds de lancering zijn al al diverse problemen. Valt zomaar uit, je kan niet door of terug spoelen in een hoofdstuk wand dan gaat hij naar t volgende hoofdstuk. Als je hem opnieuw opent ben je ook ineens een hoofdstuk veder....

   

   

  Maar sinds de update begint hij als ik muziek luister of gebeld word spontaan t boek af te spelen. Super irritant!

  • Haha 1
  • Verward 1

 6. Zelf maken is idd niet perse goedkoper, maar wil leuke printjes, een uitneembare filter en 1 die mij goed zit. Tot nu toe kruipen mondkapjes bij mij altijd omhoog waardoor ze voor.mn ogen gaan zitten, met of zonder metaaltje bij de neus. 


 7. Super slecht, maar:

   

  Da doo run rin van de crystals

  Ring of fire van Jonny Cash

  Lolliepop dell commucial full edition

   

  Veder:

  Back to you Hannah Mae

  Umbrella The Baseballs 

  Voor jou Maaike Ouboter

  Monday morning Thr Baseballs

  Rainbow in the sky Paul Elstak

  Born this way The Baseballs

  Feather on the clyde passenger

  Please don't give up the fight racoon

  • Vind ik leuk 1
  • Haha 2

 8. Ik denk dat het duidelijk was. Als het kan werk thuis. Sociaal contact kan ook via telefoon of een vorm van beeld bellen. Als je ook een andere volwassenen wil zien is contact met iemand uit de buurt miss een optie. Dan zit je niet met t reizen en kan je beter afstand houden. 

   

  Ik ga kijken of ik zelf een mondkapje kan maken. Ziet er niet heel moeilijk uit, al heb ik al een tijd niks meer met naaien gedaan en liep mijn machine niet heel soepel meer de laatste keer.

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .