Spring naar bijdragen

MichelleloveElmo

Members
 • Aantal bijdragen

  9035
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  44

Berichten geplaatst door MichelleloveElmo

 1. Moet zeggen dat ik het er verschrikkelijk uit vind zien en kleding indien het niet nodig is ook echt zielig vind, maar begrijp dat het in sommige gevallen nodig is. 

   

  Yoda met draagt zijn camouflage jas wel echt als een badass

  • Vind ik leuk 1
 2. Sorry als t van mij betweterig over kwam of komt. Is zeker niet zo bedoeld. @JokeC volgens mij is het t idee dat Tumtum daar voor opgeleid gaat worden.

   

  Helpt knutselen je niet te ontspannen, redelijk rustig te houden maar toch bezig zijn gezien je adhd @JacinthaBrehler 

 3. Overdag slapen of naar bed gaan als je slaapproblemen hebt is ook niet verstandig, aldus het slaapcentrum waario geweest ben. Een bed moet je associëren met slapen, en veder moet je er dus niks doen (behalve eventueel intimiteit) overdag als het echt niet gaat voor 15 uur eventueel 2 x max 30 min slapen. Bij snachts niet kunnen slapen of wakker worden na 20 min bed uit en ergens of iets stoms of niks doen zodat je of je verveeld of irriteerd zodat je onbewust een negative assosiatie krijgt met wakker worden snachts. En dit weken a maanden vol houden. Veder geen blauwe schermen twee uur voor het slapen. Niet langer dan 8 uur in bed liggen... Man, t was een hele waslijst. Ook medicatie er bij en na een jaar is mijn slaapritme wel verbeterd. Blijf een slechte slapen, wat is al ben sinds m'n geboorte, maar het is wel een stuk verbeterd.

 4. @Evee ik zou dat zeker aangeven bij de da. Mogelijk kunnen ze komende keer een ander narcosemiddel gebruiken wat voor haar minder bijwerkingen geeft.

   

  Is de ontlasting alleen op wormen getest, of is er een diarree profiel gedaan?

 5. Ik heb voor veel begrip, maar een avondklok echt niet. Het buiten kunnen wandelen, juist buiten de drukte om, is goed voor de gezondheid, mentaal en fysiek. Het zou gaan om groepen die samen hangen. Tja, dat mag nu al niet, dus handhaaft daar dan op. Of als het om kinderen onder de 13 of 14 gaat, stel dan een algeheel verbod in om met meer mensen samen te zijn na bv 20 uur, dan horen de meeste toch al in bed te liggen.

   

  Ik denk echt niet dat een avond klok ons gaat helpen. Mensen moeten zich beter aan de regels houden. Ik ga met mn verjaardag ook maar 2 mensen uitnodigen. En dus ook niet in etappes en meerdere mensen op 1 dag maar na elkaar.

   

  En handen ka je wassen na je spullen aanraakt van een ander, net als een stoel die je schoon kan maken. Ook wij hebben twee toiletten en ook daar kan je hygiëne doekjes neer leggen dat je die even over de bril haalt als je klaar bent.

 6. 7 uur geleden zei Jamesthebunnybutler:

  He jakkes wat balen zeg. Volgens mij is er heel veel niet goed leverbaar of erg vertraagd vanwege Corona. Bij mijn DA iig wel en is er regelmatig iets niet op voorraad dat al lang geleverd had oeten zijn. 

   

  Het is inderdaad verschrikkelijk, we hebben regelmatig een notapostenlijst van meerdere pagina's. Items die maanden niet te krijgen zijn. En veterinair is de keuze vele male meer beperkt dan humaan

 7. Giardia is echt een kriem, alles meerdere keren schoonmaken, vieze ab en panacuur (of als ze het specifiek getest hebben kan je mazzel hebben en met 1 van de 2 uit de voeten) pff altijd zoveel werk. Al heb ik niet eerder gehoord dat dieren slecht eten bij giardia🤔

 8. Zo herkenbaar, dat zweten met sport bh's. Gaat gewoon zeer doen als ik ze te lang draag, maar grotere maat geeft te weinig steun. 

   

  De bh's bij bonprix vind ik erg slap. Na 1 x dragen was de bh zo ver uitgerekt qua stof dat hij heel raar zat, gezien de stik naden net mee gerekt waren. En die van op de foto ogende betere stof ia6 vaak weer niet in mijn maat

 9. Wij hebben onze eetkamer stoelen verkocht. Geen idee wanneer we weer kunnen gaan kijken voor stoelen. En dat is inderdaad iets wat je wil zien en vooral uitproberen voor je ze koopt.

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .