Ga naar inhoud

Erelijst

Populaire inhoud

Toont inhoud met de hoogste reputatie op 18-04-23 in alle zones

 1. Puk is uit zijn toilet gegroeid, hij ligt er graag in maar dit lijkt me niet heel prettig meer🙈. Nu heb ik een grotere besteld bij Evee, maar wat is wijsheid. Om hem nu al in gebruik te nemen of even wachten tot er een koppeling is geweest zodat de bak nog neutraal is?
  4 punten
 2. Ik vestig mijn hoop op de volgende generatie(s). Ik word zo moedeloos van dit soort types die overal maar recht op menen te hebben, ook als dat evident ten koste gaat van anderen of andere belangen. De media brengt natuurlijk de meest ongenuanceerde verhalen omdat dat lekker leest, maar dan nog 😖
  1 punt
 3. Een toiletbak is wel goed schoon te maken en te ontsmetten, dus daar zou ik mij niet zo druk om maken.
  1 punt
 4. @Lienappelsien Marlo laat het gelukkig allemaal heel goed toe. Met zijn haakjes, die helaas ook regelmatig terugkomen, pakt hij de spuitjes met medicijnen zo vanaf de grond aan. Nu laat ik hem ook op zijn pootjes staan. Ik ga zelf op de grond bij hem zitten, hou hem een beetje tegen en dan kan ik het zo in zijn oogje druppelen. Op dat gebied is hij écht heel erg makkelijk. Hij blijft ook superlief naar je toe. En omdat hij weet dat hij daarna wat lekkers krijgt, blijft hij ook echt bij je als je klaar bent met druppelen. Hij heeft echt een voorbeeldig karakter. Hij eet ook nog heel goed en staat het eerste bij je zodra de kamerdeur opengaat. Hij komt van de opvang van Aniek 🙂 @Kolino Niet, maar het is meer dat we hem al te zware behandelplannen ook niet meer aan willen doen. Als de panacur alleen onvoldoende gaat zijn of hij krijgt echt duidelijk last van zijn kwaaltjes, hebben we zelf al gezegd dat het klaar is. Daar zitten we nog niet echt en dat maakt het nu lastig. We zitten er nu echt tussenin en hoelang ga je dan door? Overigens was bellen niet meer nodig, gelukkig. Gisteravond kon ik ineens een giga klodder 'oogsnot'/pus bij zijn oogjes weghalen en sindsdien is het rustig. Niet meer zo dik en rood. Het is nog niet voorbij maar het lijkt nu de goede kant op te gaan 🙂 Hopelijk zet dat ook zo door! We willen hem allebei eigenlijk nog niet kwijt.. Als hij hier goed doorheen komt en het is weer zoals hiervoor, gaat het nog te goed met hem om hem te laten gaan.
  1 punt
 5. Helaas is het echt een hele sneue situatie, 7 halfwilde babies die eigenlijk nergens terecht kunnen. De beste opties voor deze jonkies zijn zo'n stichting of een opvang, ookal zullen ze bij een gewone konijnenopvang ook langzitters worden. Dat is hun enige kans op een veilig thuis waarbij de nieuwe eigenaren verstand hebben van (of alle informatie kunnen krijgen over) deze dieren met bijzondere gebruiksaanwijzing.
  1 punt
 6. Wat een akelig bericht. Ik ben er naar van. Laat staan jij. Heel veel sterkte. Je zou Charlie wel mee willen nemen lijkt me. Ik vind het zo erg voor je. Hoe jij je inzet voor ze. Je verdient alle lof!
  1 punt
Deze erelijst is ingesteld op Amsterdam/GMT+01:00
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .