Spring naar bijdragen

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11-01-19 in all areas

  1. 1 point
    Dat lijkt me wel verstandig inderdaad. Ik heb nog een flinke rol vloerbedekking-tape. Dat krijg je nooit meer los, haha. Tja, het is lekker onbehandeld hout, dus ik zou het ook wel weten als ik een konijn was... Maar ach, voor die paar euro hebben ze er best lang plezier van!
  2. 1 point
    Het natures best hooi word niet meer gemaakt, dat is bijna niet meer te krijgen ook. Hoe de stengels zijn ligt vaak ook aan de grassoorten die in een hooimix zitten 😉 Van een fijn gras kun je nooit stevige stengels oogsten. Veel weide en bergweide hooisoorten bevatten een mix van grassen met wat stevigere en wat dunnere sprietjes door elkaar. Timothy hooi bevat vaak mooie, lange, stevige stengels. Dat kun je ook puur kopen. Qua lange stengels heb ik nu het bunny nature hooi in het assortiment, zijn niet allemaal dikke stengels, maar wel lang en groen. Ik zou ze lekker samen laten inenten. Scheelt vaak ook in de kosten.
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+02:00
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .