+ Toon categorieën

Donatie actie voor konijnenopvang Joy

02/01/2017 00:00:00

Vanaf februari 2017 is het mogelijk om bij jouw bestelling meteen iets te doneren aan de asielkonijnen van konijnenopvang Joy.

Wij hebben een aantal donatiepakketten. Als je zo'n pakket koopt ontvang je het niet bij jouw eigen bestelling. Wij sturen het aan het eind van de maand naar konijnenopvang Joy!

In overleg met de opvang hebben wij een aantal pakketten samengesteld met producten die ze goed kunnen gebruiken. Dat kunnen algemene spulletjes zijn, zoals bijvoorbeeld sloopspeelgoed om te zorgen dat de asielkonijnen zich kunnen vermaken, terwijl ze wachten op een nieuw baasje. Soms zijn het ook specifieke producten voor een bepaald konijn. Zo eten sommige konijnen door gebitsproblemen soms alleen een bepaald soort brokvoeding of hooi. Konijnen met spijsverteringsproblemen kunnen weer baat hebben bij goede kwaliteit kruidenhooi en/of gedroogde kruiden. Iets wat de opvang niet binnen het gewone budget kan kopen. Gelukkig kunnen wij daar bij helpen!

Eén keer per maand sturen wij de bestelde producten naar de opvang. De verzendkosten nemen wij voor onze rekening en natuurlijk vullen wij het pakket aan met wat extra's.

De pakketten zijn zo ingevoerd in de webwinkel dat ze niets wegen, het is dus niet zo dat jij meer verzendkosten gaat betalen voor jouw bestelling als je een pakket koopt. In de productomschrijving staat bij elk pakket duidelijk vermeld wat je precies aan de opvang doneert.  De pakketten die online staan kunnen per seizoen en per maand variëren. Wij houden namelijk contact met de opvang over wat zij het beste kunnen gebruiken. Deze actie loopt inmiddels al vanaf 2017 en wegens succes is de actie nog elk jaar verlengd! 

Normaal gezien geven wij geen persoonsgegevens door aan derden. Maar omdat wij toch willen dat de opvang weet aan wie ze het geweldige pakket te danken hebben maken wij in dit geval een uitzondering op ons beleid: In de doos bij al die gedoneerde spulletjes stoppen wij een lijstje met de namen van de klanten die het geweldige pakket van die maand mogelijk hebben gemaakt. Zo weten de konijnen precies door wie ze verwend zijn die maand!

De donatiepakketten vind je in onze webwinkel: link

Meer informatie over konijnenopvang Joy vind je op hun website: www.konijnenopvangjoy.nl

Geplaatst in Nieuws Door  
Labels:
konijnenopvang