Spring naar bijdragen
Brabantskonijnenliefhebber

Ram gecastreerd

Recommended Posts

Dat is inderdaad wel wat lang. Als de wond er veder goed uit ziet zou ik de hechtingen zo dicht mogelijk op de huid afknippen als je dat zelf durft of anders even een afspraak maken bij de dierenarts. (vaak zit dit bij de operatie prijs in) Hechtingen die (deels) buiten de huid steken lossen vaak minder makkelijk op dan volledig in de huid. Of beter gezegd. T deel wat uit de huid steekt lost niet op, maar zou er met de tijd af vallen als het deel in de huid op gelost is. 

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Durf ik je niet te zeggen, mijn ram is destijds binnenhuids gehecht dus heb nooit iets zien zitten. Anders even langs de dierenarts om ze te laten verwijderen, zou persoonlijk niet zelf gaan knippen maar ik heb ook een nogal wild diertje dus de kans dat ik mis knip is aannemellijk 😅

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Even bellen naar de dierenarts, dan knippen ze ze waarschijnlijk weg. Meestal doen ze dit inderdaad kosteloos, als service na de operatie, zoals Michaela ook aangeeft.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites
Gast
Deze discussie is nu afgesloten voor verdere antwoorden.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .