Ga naar inhoud

nazorg castratie


LovelyNijn

Aanbevolen berichten

Ik ga mijn konijnen vanavond herkoppelen :-) ik vind het echt spannend want ze lijken beide zo erg in gedrag veranderd sinds ze apart zitten! Wat nou als het niet goed gaat!?!? :-( mja dat is een zorg voor vanavond/ vanacht

Ik had ze ook een week apart zitten, vooral mijn ram was in die week heel vervelend, echt gefrustreerd was hij, dus ik was ook een beetje bang voor de herkoppeling, maar dat was hier binnen 10 minuten helemaal in orde hoor! Eerst had Wilma het doosje geclaimd en mocht Frits er niet in, maar 5 minuten later zaten ze samen al te eten en een half uur later lagen ze weer als vanouds tegen elkaar aan. Ze moesten gewoon weer even een beetje aan elkaar wennen en toen herinnerden ze zich weer dat ze eigenlijk hele dikke vrienden zijn. Komt bij jou ook vast helemaal goed hoor!

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Reacties 185
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Ik merk aan cleo wel veel verschil! Ze is veel aanhankelijker dan voor de operatie! Eerst kwam ze ook wel naar me toe maar aaien hoefde niet. Nu kroelt ze dicht tegen me aan om zo lang mogelijk geknuffeld te worden. Ook is ze minder gefrustreerd! Ze is gewoon rustiger! En dat was precies wat ik wilde! Heb cleo en caio nu met zn tweetjes in de badkamer gezet met een aantal schuilmogelijkheden aangezien ze in de rest van het huid elkaar aanvlogen. Nu is het rustig! Maar ik wacht het nog even af :-)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Oh wat fijn Eline.... en dat haar gedrag zo is veranderd ook! De mijne is niks veranderd ''nog niet''.

Ze vertrouwd me zelfs nog niet helemaal dus aaien gaat op het moment ook bijna niet meer :(... maar ik heb er vertrouwen in dat dat wel weer terug komt.

:love:

Link naar reactie
Delen op andere sites

haha, fijn is dat hé om te zien....

Ik vraag me af of het gedrag bij jullie nu is veranderd?

Ik zag net dat mijn bunny haar partner gewoon weer aan het berijden was toen ik in de kooi van ze aan het rommelen was (soort enthousiasme wat ze voor haar castratie ook deed). Ook begint ze nu gewoon weer overal te plassen, dus heb de plekjes waar ze dat doet buiten haar kooi goed schoon en daar bakstenen bovenop gelegd? Ik weet het anders ook niet.... Ook wrijft ze nog steeds met haar kinnetje over alle voorwerpen die ze tegen komt in de tuin :yes:...

Ook is ze nog steeds even druk en hysterisch haha (maar dat vond ik juist leuk aan haar gelukkig.)

aangepast door dnies
Link naar reactie
Delen op andere sites

Hier is ze weer helemaal de oude..plassen doet ze ook nog steeds wel maar wel minder heb ik het idee..ook haar kinnetje smeert ze overal aan af ;-) Haar gedrag is erg verbeterd..maar geef sinds enkele dagen nu ook bach bloesem omdat ze dinsdag weer terug moet naar de dierenarts,weet niet of ze daar ook rustiger van is. In positieve zin hoor ben haar niet aan het versuffen ofzo..maar de hoknijn is vele malen minder en ze komt savonds lekker bij mij en manlief op de bank liggen.. Manlief vond het gister iets minder toen ze in zn nek lag en moest plassen haha..ik deed het bijna in mn broek van het lachen..zo blij dat ze weer de oude is. Dinsdag de controle en dan hebben we het hopelijk helemaal gehad en kunnen we opzoek naar een vriendje. Heb al een prachtig ventje zien zitten in de opvang!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .