Ga naar inhoud

Guus verlamd.......


Reza

Aanbevolen berichten

Dat gevoel ken ik helaas ook. Maar fijn dat hij weer eet.

Kan hij ook weer bewegen van achteren???

Toch even alert zijn bij Muis werd er ook geroepen dat het vanuit zijn rug kwam maar bleek EC te zijn.

Na 3 keer cortisone injecties hebben ze hem uiteindelijk laten inslapen.

Knuffels Belleke

Ben ik zeer alert op hoor Belleke, maar dank je! Heb het gisteren ook al drie keer gevraagd of dat het was...hij loopt wel en gebruikt de achterhand maar nog niet zoals het moet..Belangrijkste voor nu is dat hij eet, wel veel minder maar hij eet! Pas donderdag konden we zien of de medicijnen echt doen wat ze moeten doen...Spannend dus! Wat zij ze dan kwetsbaar zeg....we gaan ervoor zorgen dat hij binnenkort weer binkies maakt...

Link naar reactie
Delen op andere sites

Vanmorgen met trillende handen het hok opengemaakt! En hij zat beneden in de ren! Nu weer in het nachthok en hij knaagt aan een halve winterpeen..dat doe ik normaal nooit maar ik moest zien of hij eet! En dat doet hij.... gelukkig is manlief thuis en houdt hem goed in de gaten... Bedankt allemaal voor het meeleven!

Oh god ja... dat gevoel ken ik. Sta je in de badkamer al bijna misselijk te zijn van de zenuwen omdat je niet weet wat je misschien aan kunt treffen... En dan die opluchting als het oke is!! Fijn zeg, gelukkig maar! :yes:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Het gaat goed! Hij vloog net op zijn voer af en hupte ook met zijn achterkant! Ga er een beetje vanuit dat het nu helemaal goed gaat komen, de arts zei dat de medicijnen 48 uur hun werk doen....lijkt me vreemd dat hij morgen ineens anders is maar ben voor nu heel erg blij en opgelucht!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Goedemorgen allemaal, het ziet ernaar uit dat na de medicijnen het inderdaad vanzelf beter gaat... hij moet wel rustig aan doen, en ik moet straks de dierenarts nog bellen maar het ziet er fantastisch uit... Eerlijk gezegd dacht ik maandagavond om een uur tien dat Guus het niet zou overleven zo ziek lag hij in zijn hok :s Nu zit hij als vanouds aan het hok te rukken wanneer ik niet snel genoeg de biks in het bakje kom leggen! Heerlijke opluchting, dan ben je wel enorm gek met zo'n beestje hoor! Lag toch met een half oor de hele nacht te luisteren ... Hoera voor Guus :love:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .