Ga naar inhoud

Banjer is ziek, gas


Domino

Aanbevolen berichten

Ik ben de hele nacht al met Banjer in de weer. Ik merkte dat hij gisteravond niet wilde eten en heb hem eens goed bekeken. Toen hoorde ik enorme borrelgeluiden uit z'n buik komen en wist ik hoe laat het was.

Ik heb hem pijnstiller gegeven, primperan en ben met Equate in de weer geweest. Maar het wil niet echt vlotten. Hij heeft nog duidelijk pijn en zoekt een rustig plekje als ie door de kamer loopt. Hij gaat ook steeds verzitten om de pijn op te vangen.

Ik heb net geprobeerd hem wat water te geven maar dat vertikt ie om door te slikken. Hij is ook vreselijk in de rui en ondanks dat ik hem regelmatig pluk krijgt hij vrees ik flink wat binnen. Al zien z'n keutels er wel heel goed uit.

ik heb de dierenarts maar gebeld.... ik weet het ook niet meer, krijg hem er zelf niet door vrees ik.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Reacties 117
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Ik ken deze niet, ik hoop dat ze me kunnen helpen. Ze zei al wel dat ik al veel had gedaan.

Sjee... en ik had vanmiddag een feestje waar ik superveel zin in had.. maar als het zo door gaat moet ik dat aan m'n neus voorbij laten gaan.

Link naar reactie
Delen op andere sites

ik weet precies hoe je je eigen voelt domino

maar het ligt niet aan jou je verzorgd ze prima

maar ik ging ook aan mij eigen twijfelen hoor

kop op het gaat vast goed komen

Ja dat zeg ik ook aan de ene kant tegen mezelf. Maar aan de andere kant blijf je iedere keer bezig. Ik weet het hoor.... het hoort erbij als je dieren neemt, maar soms wordt het zoveel en dan gaat het je even te boven....

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja het was 1 blaadje en toen was het weer over. Ik heb al vanalles geprobeerd... maar er wil niet veel in. Hij wast zich nu wel. Iemand opperde ook om hem evt mee te nemen vanmiddag, maar ik weet niet wat wijsheid is... denk dat die reis best stressvol is

Link naar reactie
Delen op andere sites

Wat geef je als dwangvoer? Bij mijn konijnen ging geweekte SS (+ het gruis onderin de zak) veel beter naar binnen dan het dwangvoer van de DA. Wat de boer niet kent.. Maar goed, jij bent zo ervaren dat je waarschijnlijk al een en ander geprobeerd hebt bij dwangvoeren. Ik duim voor Banjer en hoop dat je, desnoods wat korter, naar het feest kunt gaan.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb eerst het gruis er maar eens bijgepakt, kijken hoe hij dat vind. Hij is maar onder de tafel gaan zitten. Arm beest, nou moet ik hem gaan pesten...

Hihi, ik ga bijna blozen :yes: dat je het zegt dat ik zo ervaren ben. Ik doe ook maar wat ik denk dat goed is ;) en er zijn zat mensen met nog veeeel meer ervaring dan ik ;)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .