Ga naar inhoud

Met Leo naar Utrecht


Domino

Aanbevolen berichten

Donderdag ga ik met Leo naar de kliniek in Utrecht toe. Tot nu toe weet niemand wat hij toch heeft en ze willen het wel eens van dichtbij bekijken.

Het lijkt net of hij kwijlt en dat z'n haren onder z'n kin en bij z'n keel steeds nat worden daardoor. Maar het komt niet uit z'n mond, maar uit z'n kin als het ware. Er zitten een paar bobbeltjes en daar komt vocht uit. Het stinkt niet, is helder en het voelt aan als speeksel. Ik gok dat hij een of andere rare afwijking heeft daar.

Hopelijk kunnen ze wat vinden zodat we er wat aan kunnen doen. Want ik kan het haar op den duur gewoon eraf trekken als ik wil. Het breekt dan gewoon af. En ik heb het idee en gevoel dat hij op zich wel vrolijk is, maar niet voor 100% lekker in z'n vel zit. Hij komt ook zo lastig door z'n rui heen en iedere keer hangen er weer flinke plukken/klitten aan z'n haren. Ik weet niet of dat er iets mee te maken heeft, maar ik vermoed dat z'n algehele gesteldheid gewoon niet 100% is.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja ik heb je verhaal gelezen, echt beroerd. Mijn zusje had het een paar weken terug ook nog. Tong van haar konijn enorm dik en het werd alleen maar erger. En ook niet weten waardoor.

Ik ben ook heel benieuwd of ze wat vinden. Ik hoop enorm van wel.

Bedankt allemaal :)

Ik twijfel trouwens of ik zijn vriendinnetje mee zal nemen. Ze zijn heel erg aan elkaar gehecht.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Leo is zo'n cool konijn dat hij niet genoeg heeft aan één naam :P

Hopelijk kunnen ze je in Utrecht vertellen wat er met hem aan de hand is.

Het duurt nu al wel lang genoeg voor hem. Ik zou Leo's sidekick ook gewoon meenemen.

Tenzij zij snel gestresst is in dat soort situaties. Dan zou ik het misschien niet doen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Haha ja Leo is z'n roepnaam, hij luistert er ook wel redelijk naar. En hij doet z'n naam ook eer aan. Lomp En Onhandig.... ik vond vanmorgen voor de 2e keer in korte tijd z'n voerbakje in stukken op de grond buiten het hok. Hij heeft hem gewoon naar buiten gegooid.

Ik heb vandaag maar een metalen bakje gekocht. Die deukt hooguit :)

Ik denk dat ik Luna wel meeneem, en dan ook een extra bench. Stel dat ze hem even mee moeten nemen, kan ik haar even apart zetten. Ze zijn zo gek op elkaar dat als ik eentje even mee heb om te verzorgen ofzo, dat de ander enorm gaat zoeken.

Alleen wat ik niet begrijp, ik ontdekte pas van die hooiluisjes in z'n vacht. Ik heb hem daarvoor ook behandeld, maar het is nog steeds niet weg. Geen idee hoe lang zoiets zal duren. :s

Hoe is het jou bevallen Kaatje? En was je veel geld kwijt? Ik schrok wel een beetje van de prijs van een consult alleen al, maar ik moet toch wat voor hem. Zo laten zitten is ook geen oplossing.

En jouw kennis Jrjsieben?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Het is mij heel goed bevallen. Evert Jan weet gewoon waar hij het over heeft. Betere specialist kun je niet krijgen denk ik. Ik was 34 euro kwijt. Ik kwam voor de haakjes van nijnemans en had van te voren mail contact met hem gehad. Als er een foto gemaakt had moeten worden, haakjes geslepen etc was ik iets van tussen de 100 en 120 euro kwijt geweest zei hij. Nu bleef het alleen bij consult maar ben een heleboel wijzer geworden over konijnengebitjes en ook wat je kunt doen om het e.e.a. te voorkomen. Hij nam ruim de tijd voor ons.

Wil jij nog even opletten hoe hij die handdoek nou precies om de nijnen vouwt ik ben het vergeten hahahaha. Nijnemans kon in ieder geval geen kant op!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ooow je bent naar Wilhelminapark geweest? Ik ga naar de Universiteitskliniek toe. Ik heb mailcontact gehad met Evert Jan, maar hij weet het ook niet en kan me ook niet helpen. Ik moest maar wachten totdat de andere specialist terug was van vakantie, terwijl die me juist door verwezen. Dus dan maar naar de andere kliniek. M'n zus gaat mee, die studeert daar, dus mooi leerzaam voor haar.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .